GOLEADOR написа:maxi1914 написа:baraba написа:Васконти , аз не те питам КЪДЕ мога да я видя тази смехория , питам УЖанкетата , КЪДЕ е проведена , КОГА е проведена , КАК е проведена , защото аз лично се интересувам от подобни публикации и досега НЕ съм чувал за анкета с подобен резултат , освен както казах не е проведена на масата помежду Дучан , Фатмака , Мегафоно и КоТака че , опита за манипулация е повече от ... НЕуспешен
Ти вярно си неумен всеки ден БНТ пускат анкета . Не става само с ФБ . Тази анкета се провежда най-малко от 6 месеца ако не и повече .
Какво значение има колко време се провежда анкетата.Всеки има достъп до нея и е некоректно тя да се представя като такава на ЦСКА.Нека БНТ пуснат анкета дали одобряват урода БК Левски да се състезава в НБЛ и ще видиш същите резултати (80/20 неодобрение на урода).
Има значение защото сте сърца милиони и не всички членуват във фен клубове . Има значение защото сте феномен или не знам какво беше и трябва да сте за пример . Нали сте най-големите . Има значение защото ощетявате цялата държава с едни 15 милиона . По същата логика какво значение 13 хиляди какво искат ?