cska-632 написа:Слкед въпросите ми ме блокира. Чувствам се много зле от обидата му. В съда ли да си потърся правата си? Какво ще ме посъветвате?
Хайде да не постваш тъпи новини. Хубаво е, че си вярваш, но това може да граничи с някоя психична болест. Най-добронамерено те съветвам да отидеш на преглед и на психолог. Как Борис Колев е уволнен от ЦСКА, когато между него и ЦСКА няма трудов договор, а той изпълнява консултантски услуги за клуба и ще пътува до Лозана за Тенгариня и Нелсон? Нали си много навътре в нещата, А, да, навътре си с вестниците и новините, когато са изгодни са меродавни. Така ли е? Нещо опровержение ще пуснеш ли или пак ще се скриеш в миша дупка? Какво стана с наздраве Боби и свалянето му? Да не би да изпитваш огромна нужда да се показваш по телевизията, за да заместиш нещо, което ти липсва? Цяла година наздраве и накрая Боби си пие, а ти го гледаш с влажни очи. Къде ти отиде човека, който щеше да го замени? Лудогорец нали щяха да бъдат средняци? Каква стана тя? ШЛ, точки! Защо не с епохвалиш за загубеното дело с БФС? Лека.
8:32pm
Georgi Gradev
Georgi Gradev
Georgi Gradev
2/11, 8:32pm
Georgi Gradev
На такива тъпаци без мозък като теб разчита Лупи
Върни се в училище и се научи да мислиш
След въпросите ти към Градев вече съм на 100% убеден, че си фен на Лудогорец.