Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот mistreated » 12 фев 2015 08:37

cska-632 написа:Слкед въпросите ми ме блокира. Чувствам се много зле от обидата му. В съда ли да си потърся правата си? Какво ще ме посъветвате?

Хайде да не постваш тъпи новини. Хубаво е, че си вярваш, но това може да граничи с някоя психична болест. Най-добронамерено те съветвам да отидеш на преглед и на психолог. Как Борис Колев е уволнен от ЦСКА, когато между него и ЦСКА няма трудов договор, а той изпълнява консултантски услуги за клуба и ще пътува до Лозана за Тенгариня и Нелсон? Нали си много навътре в нещата, А, да, навътре си с вестниците и новините, когато са изгодни са меродавни. Така ли е? Нещо опровержение ще пуснеш ли или пак ще се скриеш в миша дупка? Какво стана с наздраве Боби и свалянето му? Да не би да изпитваш огромна нужда да се показваш по телевизията, за да заместиш нещо, което ти липсва? Цяла година наздраве и накрая Боби си пие, а ти го гледаш с влажни очи. Къде ти отиде човека, който щеше да го замени? Лудогорец нали щяха да бъдат средняци? Каква стана тя? ШЛ, точки! Защо не с епохвалиш за загубеното дело с БФС? Лека.

8:32pm
Georgi Gradev

Georgi Gradev

Georgi Gradev

2/11, 8:32pm
Georgi Gradev
На такива тъпаци без мозък като теб разчита Лупи
Върни се в училище и се научи да мислиш

След въпросите ти към Градев вече съм на 100% убеден, че си фен на Лудогорец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 фев 2015 12:27

mistreated написа:

Не бе, той има брат, дето е от Лудогорец и му знае паролата :lol: :lol: :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 12 фев 2015 12:46

Logical person написа:
mistreated написа:

Брат ми вече няма достъп до този профил. Ще ви дразни от другаде, а аз ще продължа да плюя по Стойчо и Лупи.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2015 13:00

cska-632 написа:
Logical person написа:
mistreated написа:

Брат ми вече няма достъп до този профил. Ще ви дразни от другаде, а аз ще продължа да плюя по Стойчо и Лупи.

Ти си плюй,ама гледай да не прекаляваш,че да не ти сложим една цензура.А и както каза колегата,ако си от Лудогорец,това че си с ник на ЦСКА се счита за провокация.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 фев 2015 15:25

cska-632 написа:
Logical person написа:
mistreated написа:

Нали знаеш, че когато пишеш непрекъснато едно и също - това е флууд. Флууда е наказуем във всеки един форум. Кой ще те търпи, всеки ден, по всеки повод да пишеш едно и също ?

[offtopic]Флуд (от неправилно произнасяне на англ. дума flood — наводнение) — съобщения в интернет-форум или чат, заемащи (в много случаи) голям обем и не носещи значима информация; или съдържащи твърде малък дял полезна информация. Флуд се разпространява по различни причини - със злонамерена цел - тролинг, от желание да се досажда на някого и др. Флудер - лице, което разпространява флуд.[/offtopic]

redman
Контакти:

Гонг.бг - излагате се

Мнениеот redman » 12 фев 2015 16:12

Уважаеми редактори на спортния сайт, който има претенции да е №1 - спрете да се излагате! Поне втори пореден ден /може и повече да са/, като основна новина държите поредна глупост срещу ЦСКА. Вчера беше интервю на предрусал футболен президент, който е известен с "бомбите" си, които най-често не се сбъдват. Днес е с уникалната "новина" че има заведено дело срещу ЦСКА от страна на Карачанаков, както и бърз преглед на заведените такива през 2015-та година. Интересно придворния журналист на парвенюто от Младост /елитен софийски квартал/, дали прояви обективност и прегледа всички съдилища в България, за да види има ли други дела срещу други футболни клубове, или просто днес му е падежа и реши още веднъж да си заслужи екскурзията до Испания от миналата седмица. Бъдете спокойни господа и най-вече човека, който вече движи цялата индустрия в тази прогнила държава, ЦСКА най-вероятно няма да стане шампион, предвид мащабната акция на господина, по всички фронтове. Но от това неговия нещастен клуб няма да стане по-обичан, може би някои сини фенове с изгоряли от кафевото клетки също ще се израдват, но футболната ни общественост няма как да бъде заблудена...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Гонг.бг - излагате се

Мнениеот boabbb » 12 фев 2015 16:19

Всеки продава медията си с новини за ЦСКА - предаването на Крумчо по БТВ Екшън е 80% за ЦСКА :lol: Като от тях, разбира се, 95% е плюене, все пак онбашията така е казал и за това плаща ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Мнениеот k@r@k0nju1 » 12 фев 2015 16:25

Пашата купи предаванията на "А"- ПФГ за доста време напред. Т.е. си гарантира титлата на зелените също за толкова време. Дано само да му объркаме плановете!!!

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 12 фев 2015 16:26

Тя цялата държава се е навела на зализания онбашия ти си тръгнал за един спортен сайт да се чудиш...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 12 фев 2015 16:28

Милите те, онеправданите! :oops: Иска ви се да го играете ненапрегнати аутсайдерчета с ниски очаквания, нали ? :lol: Театри всякакви. Школата на стойчо дава "плодове". :roll:

Върни се в “Архив”