ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2016 16:41

Torino FC 1906 написа:
Batkoto написа:айде подуянци да не говорят за измами към държавата, че ако не беше Лупи да осветли договорите на футболистите сигурно още щяха да ги осигуряват на минимална заплата .. що не направят една проверка със задна дата на колко е осигуряван Гонзо, когато Чорни му плащаше по 50 000 на месец? Това не е ли измама към държавата?

Хахахахаха ... Лупи така осветли всичко , че затова сте на такова дередже :lol:

Приятелю, говориш за честно и нечестно, за измами и пр., но подминаваш неудобните теми. Това си е чиста форма на заяждане за спорта!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юли 2016 16:42

Batkoto написа:айде подуянци да не говорят за измами към държавата, че ако не беше Лупи да осветли договорите на футболистите сигурно още щяха да ги осигуряват на минимална заплата .. що не направят една проверка със задна дата на колко е осигуряван Гонзо, когато Чорни му плащаше по 50 000 на месец? Това не е ли измама към държавата?

Направи една справка примерно за последните 10 години кой е платил повече данъци и осигуровки - Левски или ЦСКА. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юли 2016 16:44

***cska*** написа:
Torino FC 1906 написа:
***cska*** написа:ceBep,имам едно въпросче. Х. Янев и футболистите къде спечелиха купата, с кое дружество имаха сключени договори?

Аз ще ти отговоря !
Цитирам , Ганчев.
Футболистите са имали договор с паралелно дружество , не с ЦСКА .... кой как иска да го разбира !!!!

Виж след 17 минута и 25 секунда

https://www.youtube.com/watch?v=XhtS9B1FdDc

Нали и аз точно това го попитах, ма той не иска да отговори.

Футболистите бяха картотекирани в ЦСКА. Не са имали договори с ЦСКА заради аматьорския си статут. Но играеха за ЦСКА.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2016 16:45

ceBep написа:Бате кур за собствениците. И за двамата. И за всички, които ни докараха до това положение. Разликата е че единия ни прави на маймуни със селските си номера, другия ни дава още надежда, че можем да останем с клуб. И не ми говорете за 89, 99, ад-та и прочие.

За съжаление сме 2016 и без собственици не може. Виж какво е в другите отбори! Виж държавата! Нима при нас може да е по-различно? Ако я виждаш надеждата в Божков ок, но аз не я виждам. Ще се повторя за кой ли път - той ако искаше да оздравява реално, щеше да подготви ОП, който да отговаря на сериозните му намерения. Иначе с Божков и ново дружество от А окръжна за мен не е алтернатива.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2016 16:46

Tommi написа:

Направи една справка примерно за последните 10 години кой е платил повече данъци и осигуровки - Левски или ЦСКА. ;)

Мхм тя историята почва от последните 10 години...
Да броим ли БК Левски или не? :)

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2016 16:48

Tommi написа:
***cska*** написа:
Torino FC 1906 написа:
***cska*** написа:ceBep,имам едно въпросче. Х. Янев и футболистите къде спечелиха купата, с кое дружество имаха сключени договори?

Аз ще ти отговоря !
Цитирам , Ганчев.
Футболистите са имали договор с паралелно дружество , не с ЦСКА .... кой как иска да го разбира !!!!

Виж след 17 минута и 25 секунда

https://www.youtube.com/watch?v=XhtS9B1FdDc

Нали и аз точно това го попитах, ма той не иска да отговори.

Футболистите бяха картотекирани в ЦСКА. Не са имали договори с ЦСКА заради аматьорския си статут. Но играеха за ЦСКА.

Договори с ЦСКА и аматьорски статут нямат нищо общо! Просто при аматьорите договорите са едногодишни. Нали не си мислиш, че Бистришките тигри играят без договори :)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 16:48

ceBep написа:С ЦСКА спелиха купата. Новата педерастия на Гришата защо се казва ЦСКА-София, защо има 4 титли, защо заявения стадион е националния, защо ще ви съдят за емблемата. Не ми отговаряй Cska

Емблемата ще бъде купена. Ще се играе на Българска армия. Беше обяснено и за двете неща. Националният е заявен, защото Армията е в ремонт.
За другото също ти беше обяснявано многократно. Ако не можеш да си научиш уроците, няма да минеш в по-горен клас.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 юли 2016 16:55

Днес са открили нови терени на Локомотив,като част от пазара "което не е китайско е менте".Това е попречило
на ГМО да си напазарува на воля нова емблема.Изборът е богат-Реал,МЮ,Байерн и кой ли още не.Граби народе.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 10 юли 2016 16:55

Ще бъде купен к**а ми. Ебават се с вас тотално, а вие като някакви кученца махате с опашка.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 10 юли 2016 16:57

Ozzimozzi написа:
Torino FC 1906 написа:

Хахахахаха ... Лупи така осветли всичко , че затова сте на такова дередже :lol:

Приятелю, говориш за честно и нечестно, за измами и пр., но подминаваш неудобните теми. Това си е чиста форма на заяждане за спорта!

Коя е неудобната тема ... че някакви хора са си измислили няколко лъжи повтарят ги 100 пъти с надеждата да станат истина .
Хайде покажи документите на който Чорни се е разписвал и му давал голямата заплата и документите от НАП и тогава да говорим .
За баскетбола , честно казано не знам Тити с колко е завлякъл КТБ ... 1 ,10 или 100 милиона , но нещата са много по различни от при вас и ако си си направил труда да го следиш новият клуб ще разбереш дали има подкрепа от левскарите ... па камоли някой да го припознава да се говоря глупости за дружества , фирми и прочеее

Върни се в “Архив”