ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот percival » 09 юли 2016 22:59

Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:
Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:
Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:Само едно не ми е ясно ! Ако следващата титла на ЦСКА - София отиде в музея на ЦСКА при другите, как ще се твърди, че ЦСКА - София не е ЦСКА ?

Его и този се чуди каква глупост да напише !

Ако последната титла на Барселона , влезне в музея на Реал .... как ще се твърди ? , че Барселона не е Реал ли ? :lol:

А ще влезе ли ? Какъв е процента на вероятност ? Защото аз съм сигурен 100%, че евентуална титла ще отиде в музея на ЦСКА !

Къде иска да влиза ... накрая Чико Бяга може да ви припознае и тенекатата няма да са на ЦСКА-то

А на кой ще са ? Какви са тези фантастики и опити за остроумничене ? Елементарен въпрос: Отбор, който играе и печели титли за ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Стига с глупостите , бе тролчо !
Човека , ти го каза много точно ... ВИЕ ОРАНЖЕВИТЕ се опитвате да откраднете ЦЯЛАТА история на един клуб ... пък ти си тръгнал да добавяш титли и купи .
ЦСКА все още е жив ... а вие бързате да му вземете историята

Историята е там където са феновете ! Никой не краде нищо ! Хайде у левУ!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 23:00

Кашчей написа:
Skywalker написа:Тя историята е нагледно в музея на ЦСКА. Няма кой да я открадне ! Та въпроса остава !

Музеят не е ли собственост на "кирливото дружество", чиято смърт чакаш с нетърпение?!

Не, музеят не е собственост на дружество, защото в годините са минали много форми на управление на ЦСКА и музеят е един а титлите се трупат, историята продължава ! Музеят е на феновете на ЦСКА ! Там е историята на ЦСКА и когато ЦСКА - София играе за историята на ЦСКА и следващи евентуални титли отидат в музея и се трупат към съществуващите вече, ти иди и обясни на феновете, че това не е ЦСКА ! Защото историята се трупа под доста различни имена през годините, но си остава една. Историята на ЦСКА !

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 23:09

Как се краде история бе хора ? И евентуално, като се открадне, къде отива ? Нещо не разбирам явно !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 юли 2016 23:11

Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:
Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:
Torino FC 1906 написа:
Skywalker написа:Само едно не ми е ясно ! Ако следващата титла на ЦСКА - София отиде в музея на ЦСКА при другите, как ще се твърди, че ЦСКА - София не е ЦСКА ?

Его и този се чуди каква глупост да напише !

Ако последната титла на Барселона , влезне в музея на Реал .... как ще се твърди ? , че Барселона не е Реал ли ? :lol:

А ще влезе ли ? Какъв е процента на вероятност ? Защото аз съм сигурен 100%, че евентуална титла ще отиде в музея на ЦСКА !

Къде иска да влиза ... накрая Чико Бяга може да ви припознае и тенекатата няма да са на ЦСКА-то

А на кой ще са ? Какви са тези фантастики и опити за остроумничене ? Елементарен въпрос: Отбор, който играе и печели титли за ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Стига с глупостите , бе тролчо !
Човека , ти го каза много точно ... ВИЕ ОРАНЖЕВИТЕ се опитвате да откраднете ЦЯЛАТА история на един клуб ... пък ти си тръгнал да добавяш титли и купи .
ЦСКА все още е жив ... а вие бързате да му вземете историята

Нито съм чул, нито съм видял досега оранжев фен да се опитва да открадне историята на ЦСКА, а ти?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 юли 2016 23:12

Даже вече и не чета.
Що не драснете един ред на тема; Стилиян Петров е отново на терена. На 37г. и след 4 години борба с една адска болест, нашето момче пак играе.

Това ще е хубава и положителна тема. Стига само глупости да пишете: На кой бил музея, на кой купите и на кой футболерите.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 09 юли 2016 23:13

На колегата са му откраднали акъла.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 юли 2016 23:13

Ровя се из разни сайтове, за да видя тия оздравителни планове някакви фойерверки ли са или сериозна работа, и какво откривам.
МФ трябва да даде разрешение и същото да се представи в едноседмичен срок пред съда. Съгласие от НОИ не е взимано в последните месеци. Никой не пита, дали ще се справят по някакъв начин... Затова караме по закон и обичайна практика.
Законът(ДОПК):
Чл. 189. (1) Оздравителен план или извънсъдебно споразумение в производството по несъстоятелност не може да предвижда намаляване, отсрочване и/или разсрочване на публични задължения без предварителното съгласие на министъра на финансите, който взема предвид становището на съответните органи по чл. 184, ал. 1 за разсрочване на задължения за задължителни осигурителни вноски. Не се допуска преобразуване на публични задължения в акции и дялове от капитала на дружеството длъжник.
За да не пействам целия чл.184, ал.1 от ДОПК, само ще отбележа - в нашия случай за важния документ, преди министъра, следва да има решение със съгласие на Надзорния съвет на НОИ.
Решенията на НЗ на НОИ са публични. Видно от техния сайт заседават веднъж месечно или веднъж на два месеца около 15-то число.
Единственото подобно решение, което НОИ (източник: http://www.nssi.bg/aboutbg/structure/125-board/decisionsns ) е взело за тази година на последното си заседание от 16.05.2016г. гласи:
"Решение(т.7): На основание чл.189 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и чл. 36,
ал.1, т.6 от КСО, Надзорният съвет не даде съгласие за разсрочване на задълженията на
„ЕС ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД , ЕИК ***********, гр. ******** в размер на 215 917, 60
лв."
Срокът на министъра за издаване на разрешение е 3 месеца...
Та върпросът ми е - събрали ли са се, ще се съберат ли тези от НЗ на НОИ, ще оформят ли протокола, ще го дадат ли навреме на министъра, министъра ще може ли да се произнесе, ще се оформи ли произнасянето в срок?
7 дни, ако не се натиснат два значими органа - НЗ на НОИ и министър, са непосилен и нереален срок, според мен. Май синдичката лъже повече от някои други... И къде дрямаха всички желаещи оздравяването няколко месеца?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2016 23:15

RedeviL написа:Нито съм чул, нито съм видял досега оранжев фен да се опитва да открадне историята на ЦСКА, а ти?

Ако преместят Милуол в Манчестър и го прекръстят на Манчестър Юнайтед, с опция да вземе историята на отбора, как ще го приемеш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 09 юли 2016 23:15

petko.h.markov написа:
Altarf написа:
Skywalker написа:Та отбор, който прави титли за историята на ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Тук е тънката линия, която смешковците не искат да преминат. В намерението. Ганчев никога не е имал намерение да инвестира в марката Литекс, когато започна процеса по спасение на ЦСКА. Всички намерения са насочени към ЦСКА. Отворковците пък решиха да се правят на юристи и да търсят титлите в баланса на търговските дружества. Разбира се, жестоко се осраха и не им остана нищо друго, освен да повтарят безсмисления лозунг "Литекс не е ЦСКА", все едно, че от другата страна викат "Литекс е ЦСКА". Аз си мисля обаче, че и този лаф ще им омръзне до Нова година, ако не и по-рано - още след фалита на старото дружество.

Re: Гриша vs Гриша

Мнениеот Altarf на 21 Апр 2016 14:16

Player написа:
ГГ е най-компрометираният човек във футбола ни, използвал най-мутренските методи най-дълго време. При него всичко е възможно и винаги е гнусно. Това е ясно на всички. Но не е ясно как отбор изхвърлен от първенство, продължава да играе за купата на същата страна. Трябваше Левски да заеме мястото му и сега да мине през Монтана и ето го идеалният финал.

С това БФС - толкова. Подкрепете "червените" за смяна на ръководството му и се включете в исканията за справедливо прилагане на правилниците и наредбите, които то само си гласува, тълкува и нарушава в полза на едни или други отбори, но винаги в ущърб на българския футбол.

То ест?

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 09 юли 2016 23:16

Skywalker написа:Как се краде история бе хора ? И евентуално, като се открадне, къде отива ? Нещо не разбирам явно !

История не се краде, но лесно се променя, пренаписва и т,н. Един пример, Румъния пише в учебниците си, че Добруджа е румънска. Вярно ли е ?

Така, че който владее музея, тоест пак Ганъо Гриша, той си пише и историята. Ще пришива евентуално история на друг клуб към тази на евентуално фалирал ЦСКА..
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”