ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2016 22:15

Skywalker написа:Само едно не ми е ясно ! Ако следващата титла на ЦСКА - София отиде в музея на ЦСКА при другите, как ще се твърди, че ЦСКА - София не е ЦСКА ?

Тя няма къде другаде да отиде.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 09 юли 2016 22:16

Skywalker написа:Само едно не ми е ясно ! Ако следващата титла на ЦСКА - София отиде в музея на ЦСКА при другите, как ще се твърди, че ЦСКА - София не е ЦСКА ?

Пробемът е че вие искате да откраднете тези титли. Дори и да сложите титла там, то тя няма да и титла спечелена от ЦСКА а от Литекс-Етрополе-София. Факт.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 22:18

гражданин от село написа:

Тя няма къде другаде да отиде.

Благодаря за пояснението и нещата се изясняват !

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 09 юли 2016 22:19

Его и този се чуди каква глупост да напише !

Ако последната титла на Барселона , влезне в музея на Реал .... как ще се твърди ? , че Барселона не е Реал ли ? :lol:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 22:22

1Neutralen написа:

Пробемът е че вие искате да откраднете тези титли. Дори и да сложите титла там, то тя няма да и титла спечелена от ЦСКА а от Литекс-Етрополе-София. Факт.

Откъде да ги откраднем от музея ли ? И ти ли гледаш на кристална топка ? Много станахте ! Поне 8 сте дотук ! И ако примерно титлите станат 32 в музея на ЦСКА, благодарение на ЦСКА - София, пак ли ще се чудите тука 7-8 човека, това ЦСКА ли е ? Защото евентуална такава титла няма да отиде в Ловеч, нали се сещаш !? Та отбор, който прави титли за историята на ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 22:24

Torino FC 1906 написа:

Ако последната титла на Барселона , влезне в музея на Реал .... как ще се твърди ? , че Барселона не е Реал ли ? :lol:

А ще влезе ли ? Какъв е процента на вероятност ? Защото аз съм сигурен 100%, че евентуална титла ще отиде в музея на ЦСКА !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 09 юли 2016 22:27

Skywalker написа:Та отбор, който прави титли за историята на ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Тук е тънката линия, която смешковците не искат да преминат. В намерението. Ганчев никога не е имал намерение да инвестира в марката Литекс, когато започна процеса по спасение на ЦСКА. Всички намерения са насочени към ЦСКА. Отворковците пък решиха да се правят на юристи и да търсят титлите в баланса на търговските дружества. Разбира се, жестоко се осраха и не им остана нищо друго, освен да повтарят безсмисления лозунг "Литекс не е ЦСКА", все едно, че от другата страна викат "Литекс е ЦСКА". Аз си мисля обаче, че и този лаф ще им омръзне до Нова година, ако не и по-рано - още след фалита на старото дружество.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 юли 2016 22:28

Skywalker написа:
1Neutralen написа:

Откъде да ги откраднем от музея ли ? И ти ли гледаш на кристална топка ? Много станахте ! Поне 8 сте дотук ! И ако примерно титлите станат 32 в музея на ЦСКА, благодарение на ЦСКА - София, пак ли ще се чудите тука 7-8 човека, това ЦСКА ли е ? Защото евентуална такава титла няма да отиде в Ловеч, нали се сещаш !? Та отбор, който прави титли за историята на ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

"Познанието трябва да отговаря на съзнанието.."
Това съм сигурен,че никога няма да можеш да го разбереш.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 09 юли 2016 22:30

Skywalker написа:
Torino FC 1906 написа:

А ще влезе ли ? Какъв е процента на вероятност ? Защото аз съм сигурен 100%, че евентуална титла ще отиде в музея на ЦСКА !

Собственика на музея като прави машинации естествено, че ще влезне. :mrgreen:
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2016 22:32

Altarf написа:
Skywalker написа:Та отбор, който прави титли за историята на ЦСКА, ЦСКА ли е, или не ?

Тук е тънката линия, която смешковците не искат да преминат. В намерението. Ганчев никога не е имал намерение да инвестира в марката Литекс, когато започна процеса по спасение на ЦСКА. Всички намерения са насочени към ЦСКА. Отворковците пък решиха да се правят на юристи и да търсят титлите в баланса на търговските дружества. Разбира се, жестоко се осраха и не им остана нищо друго, освен да повтарят безсмисления лозунг "Литекс не е ЦСКА", все едно, че от другата страна викат "Литекс е ЦСКА". Аз си мисля обаче, че и този лаф ще им омръзне до Нова година, ако не и по-рано - още след фалита на старото дружество.

ДърПатка, пак си изписал куп неистини! Любопитно ми е колко ти плаща Ганчев на сричка, защото така се определя цената на стихоплетството, а ти друго не умееш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”