ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 15:09

Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?! :))) ти какво написа тогава , а? а ? А ???? :))))

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 авг 2015 15:24

Лош опит, не ти се получи.
Гриша Ганчев: ЦСКА трябва да играе в "А" група!
;
Кога и къде е казал, че ЦСКА ще играе в "А" група? Всъщност каза, че ЦСКА ще играе във "В" група. Слабо, много слабо.
А 1982 ако започнеш да пишеш против Томов ще видиш как бързо ще те подкара и теб и тогава няма да ти е симпатичен, а напротив.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 15:34

Казал е , казал е ....то не беше литекс, то не беше локо сф ....нервен изпълком имаше ...., а 1982 ми е симпатичен , щото ми харесва как разсъждава !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 авг 2015 15:37

Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?! :))) ти какво написа тогава , а? а ? А ???? :))))

А-А-А-А-А...апни го :o ... :lol: Прочети и виж какво съм написал,муцунке мамина :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 авг 2015 15:38

Beladona написа:Казал е , казал е ....то не беше литекс, то не беше локо сф ....нервен изпълком имаше ...., а 1982 ми е симпатичен , щото ми харесва как разсъждава !

...а 69 симпатичен ли ти е :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 15:45

Red joker написа:
Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?! :))) ти какво написа тогава , а? а ? А ???? :))))

А-А-А-А-А...апни го :o ... :lol: Прочети и виж какво съм написал,муцунке мамина :lol:

Мамина , златна гугутке, това револверче къде ще ти го завра ....знаеш ли ?! :))))) ти също си ми симпатичен , имаш поне чувство за хумор !!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 авг 2015 15:59

Beladona написа:
Red joker написа:

Мамина , златна гугутке, това револверче къде ще ти го завра ....знаеш ли ?! :))))) ти също си ми симпатичен , имаш поне чувство за хумор !!!

Аз обаче нямам чувство за хумор и за тва без глупости в темата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2015 16:25

***cska*** написа:
Beladona написа:ало, специалистите ?! Синдикът на Гришата дали ще може да пребори ФИФА ?????????????

Уважаема г-жо Градева,

Обръщам се към Вас с цел да ви информирам,че към настоящия момент ПФК ЦСКА АД е с
    аматьорски статут и като такъв през сезон 2015/2016 год. се подвизава в Югозападната "В" група
    на Българския футболен ешелон.

С оглед на гореспоменатите факти,за ваше огромно съжаление би следвало да си направите
    извода, че пак ще се наложи да го духате сополив!

С уважение,
    Гриша Ганчев Изображение
    Great Wall България

Абе то хубаво го е "написал Гришата", ама при положение, че вече няколко пъти микренския го издуха сополив (първо с гредата при преименуването на Литекс, след това със средния пръст за Локо Сф от гусин Траверсо и накрая напразното обръщане на бюра при паркинсоните от зоналната комисия), ти да напишеш за някой, че ПАК ще го издуха, е меко казано НАГЛОСТ.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 28 авг 2015 16:29

Всъщност плана на Гигов и Ганчев беше добър.И Локо Сф и ЦСКА щяха да играят в А група.Обаче нашите тогава се бяха влюбили в А окръжна.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2015 16:33

EmilCSKASOFIA написа:Всъщност плана на Гигов и Ганчев беше добър.И Локо Сф и ЦСКА щяха да играят в А група.Обаче нашите тогава се бяха влюбили в А окръжна.

То е могло и в ШЛ да са били влюбени, ама беше важно в кого е влюбен г-н Траверсо. :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Архив”