Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
;Гриша Ганчев: ЦСКА трябва да играе в "А" група!
Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?!)) ти какво написа тогава , а? а ? А ????
)))
Beladona написа:Казал е , казал е ....то не беше литекс, то не беше локо сф ....нервен изпълком имаше ...., а 1982 ми е симпатичен , щото ми харесва как разсъждава !
Red joker написа:Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?!)) ти какво написа тогава , а? а ? А ????
)))
А-А-А-А-А...апни го...
Прочети и виж какво съм написал,муцунке мамина
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?!)) ти какво написа тогава , а? а ? А ????
)))
А-А-А-А-А...апни го...
Прочети и виж какво съм написал,муцунке мамина
Мамина , златна гугутке, това револверче къде ще ти го завра ....знаеш ли ?!)))) ти също си ми симпатичен , имаш поне чувство за хумор !!!
***cska*** написа:Beladona написа:ало, специалистите ?! Синдикът на Гришата дали ще може да пребори ФИФА ?????????????Уважаема г-жо Градева,
Обръщам се към Вас с цел да ви информирам,че към настоящия момент ПФК ЦСКА АД е с
аматьорски статут и като такъв през сезон 2015/2016 год. се подвизава в Югозападната "В" група
на Българския футболен ешелон.
С оглед на гореспоменатите факти,за ваше огромно съжаление би следвало да си направите
извода, че пак ще се наложи да го духате сополив!
С уважение,
Гриша Ганчев
Great Wall България
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност плана на Гигов и Ганчев беше добър.И Локо Сф и ЦСКА щяха да играят в А група.Обаче нашите тогава се бяха влюбили в А окръжна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост