Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботве ,та Ботев...
Евала на пичовете от Локо и Берое
!

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Re: Христолов на съд,Ботев на държавата?
Canaries front написа:Ще е интересна гледка Христола в панделата ,да го клецат всеки ден,да не може да се порадва на новороденото си бебе.
Щв се радва на големите бебета на по-старите пандели.

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
- Canaries front
- Контакти:
защо??държавата го дава на някои,който да и покрие дълговете,а такива бяха и Кръстева и Гергов,обаче селския искаше и за него около милион,ако не ме лъже памета,така че сега отбора излиза по евтин-така че ще има кой да го вземе.НА мен обаче не ми се вярва написаното в 7дни-,,Селския на съд,БОТЕВ на държавата,, прекалено е хубаво за да е вярноtprodanov написа:Одържавяване на отбора определено не значи спасение и не ви го пожелавам по никакъв начин.

1/10 да е вярно пак е нещо 

Katochimoto!
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Re: Арестуват Христолов и дават Ботев на държавата?
Дано тоя път да имате късмет!!!Лично аз ви го пожелавам!!!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
- bai Momchil
- Контакти:
дано,дано.време беше не само ние -феновете на БОТЕВ,ами и някой органи в държавата да му обърнат вниманиеportokal написа:1/10 да е вярно пак е нещо
Re: Арестуват Христолов и дават Ботев на държавата?
Тази тема вече я има във форума..
Иначе успех с Ботев 

кан72 написа:защо??държавата го дава на някои,който да и покрие дълговете,а такива бяха и Кръстева и Гергов,обаче селския искаше и за него около милион,ако не ме лъже памета,така че сега отбора излиза по евтин-така че ще има кой да го вземе.НА мен обаче не ми се вярва написаното в 7дни-,,Селския на съд,БОТЕВ на държавата,, прекалено е хубаво за да е вярноtprodanov написа:Одържавяване на отбора определено не значи спасение и не ви го пожелавам по никакъв начин.
Защото този някой ще го вземе единствено, щото му е евтино и ще му дреме на оная работа за вас и ще бъде просто една перачница. Пак казвам - не ви го пожелавам, виждал съм подобни примери - най-добрия начин да съсипеш имущество е да го одържавиш.