Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 02:23

brossy написа:Аз съм фен на Левски.Но помня какъв отбор бяха Ботев преди 15 год.Играеха Левски и Славия 2:2 и след мача баща ми ме заведе на ЦСКА-Ботев.Мачът завърши 1:1,мисля че Хвойнев вкара гола.Ботев е нещо като Евъртън този отбор не може да изпадне.Няма да е същото без вас феновете.Отбори,като Вихрен,Сливен,Мездра,Бела,Литекс немогат да се сравнят с публиката на Ботев,както и много други клубове.Успех в борбата ви за независимост

да иначе може да е било побече от 15 години тоя мач ,Хвойнев не играе от бая оже да има 17-18 г. па и повече . но блгодаря за подкрепата!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 02:28

lestat33 написа:Аз не мога да разбера на вас какъв ви е проблема?Значи аз съм броил пари и съм закупил нещо(в слуачая вашият любим клуб) и вие ще ми ставате господари на парите и на собственоста.Не съм привърженик на нито един от двата пловдивски отбора(живея в пловдив).Купете си отбора и тогава правете с него каквото си поискате.Правете глупости плащайте си глобите.Осъзнайте се ейййййййййййй.Правите големи глупости.За отбор който е традиция в БГ футбола,да изжеивее това обвинявам не само него.Бащите ви сигорно се срамуват от постъпките ви.И аз като много други обвинявам вас привържениците а не президентът ви.Ще завърша с това че аз от много малък следя и се вълнувам от футбола в България и ми е болно че много от отборите които някога бяха вече ги няма.Жалко за "Ботев"!!!!!!!!!

Млчо , бегом в турция пич . Нито си наясно как е създадено АД-то нито тоя има право върху моя отбор .1-во и най важно е ,че не еналял и един лев там за да си позволява квото и да било . тва да не ти е ФИФА-та да си прайш квото си искаш ? :evil:
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 02:34

phd написа:Не мога да ви разбера - да си вкарате отбора в Б група, да го лишите от домакинства, да се радвате на Яне Янев и единственото нещо, което се дискутира да е президента? Не знам, такива поразии и Селския не ви е направил. Странна работа! На ваше място бих дал всичко от себе си за благото и успеха на отбора, пък в останалото време бих се разправял с Митьо... Но вие си знаете по-добре...

аве пич тук става въпрос за 10 години измами!!! 10 ГОДИНИ ПИЧ не 1! Колко още да го чакаме Митьо Неградският???
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Ботве ,та Ботев...

Мнениеот maximalniq » 29 апр 2009 02:38

Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 02:43

Кашчей написа:Пасаден, попитах каква е темата в тази тема?
За зрението ми не се безпокой-нито е разтроено, нито е разстроено :mrgreen:
Пускаш информация, но не виждам конкретен въпрос за дискусия.Имам смътното чувство, че канарчетета се надпреварвате да пускате теми с цел да се установи кой е по-яка камила ;)
С други думи, чия храчка по Христолов ще е по-голяма, по-мазна и по-гъста.

Явно много ви се удава максимата:"Много мразим да не мразим" :mrgreen:

що требва да има въпрос ве пич,и ти кво правиш тоя форум аз пък тва немога да разбера ??? Идвате тука да ми мъдреете и да ми се правите на хуманна публика подтиквана едва ли не от нас (гадовете) към насилие!Момче то ти каза темата е от друг сайт ако ти е кофти ,че нема въпросителна накрая ,па копирай си го и ти и сложи една въпросителна и изнеси после една лекция по правопис умна главо рогата
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Ботве ,та Ботев...

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 апр 2009 02:50

maximalniq написа:Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...

когато става въпрос за 3-тия по популярност отбор(1-ви от провинцията)в България,за отбора играл срещу и дори победил отбори като Байерн,Барселона,Сарагоса,Атлетико Мадрид,Севиля,Ковънтри,Херта,Цървена Звезда,Фенербахче,Олимпиакос и и т.н.сравнението с Добруджа е смешно.затова трябва да се пише и говори.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 02:50

Кашчей написа:[offtopic]Пичове, толкова сте заслепени в злобата си, че дори и добронамерени постове приемате на нож.Смятате, че сте нещо повече от другите, но не сте, колкото и да ви е неприятно.Темите ви са невероятно еднакви и са само с една-единствена насоченост, сякаш няма какво друго да си кажете за вашия отбор.Само не разбирам, защо, когато някой от вас го засърби и пуска тема, в която се чете само едно-псувни и клетви към Христолов.
Останете си със здраве![/offtopic]

а ти си остани без здраве в обора с дргарите по рога!
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 апр 2009 02:58

maximalniq написа:Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...

и селски,като си толкова ербап.за какво друго да се говори сега.това е тема номер1,въпреки,че говорят
повече за гонзо,а дори той днес в интервю го чух да казва,че това не е интересна тема и на хората ще им стане скучно я слушат

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 апр 2009 05:49

E тва селяндура колкоото и да му обясняваш няма излизане на глава.От както им направиха еврофутбол по селата всички са червено-сини и много разбират от футбол.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2009 07:41

trakia написа:
Кашчей написа:[offtopic]Пичове, толкова сте заслепени в злобата си, че дори и добронамерени постове приемате на нож.Смятате, че сте нещо повече от другите, но не сте, колкото и да ви е неприятно.Темите ви са невероятно еднакви и са само с една-единствена насоченост, сякаш няма какво друго да си кажете за вашия отбор.Само не разбирам, защо, когато някой от вас го засърби и пуска тема, в която се чете само едно-псувни и клетви към Христолов.
Останете си със здраве![/offtopic]

а ти си остани без здраве в обора с дргарите по рога!

По-добре глава с рога, отколкото рога без глава :mrgreen:

Прочети ми постовете и ми покажи поне един, в който съм обидил някого по някакъв начин, да не говоря за псуване на майка, каквото си позволяват доста форумци(не само във форум "Ботев").Когато не достигат думи и аргументи, започват обиди и псувни!

ПП-И какво стана все пак с тази тема?Някой написа ли нещо по въпроса за Яне Янев и неговите компромати срещу Христолов?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”