Безгранично глупав автор и не по-малко са тези, които го подкрепят. Все едно слушам онзи палячо - боримиров .., който е най-голям откъм устата и .. Левски направи страхотен полусезон начело с Ясен и за едничка точка не излезна от групите на Лига Уефа изпреварвайки Лил - редовен участник в шампионска лига. Влизането на Иво Иванов в онзи мач бе най-доброто решение, което изобщо съществуваше в онзи момент. Така се стекоха обстоятелствата, има и подобни драми във футбола. Ако Мъри беше направил подобни смени в последните минути с/у Бате Борисов .. сега можеше да е повторил успехите си с Левски и с друг тим - Литекс. А треньорски грешки правят и най-големите - смяната на Вия с Кейта с/у Арсенал. Но какво ? - да уволнят Гуардиола ли?
Батков дава доста пари за Левски .. кухите ви тикви не проумяват ли, че всеки нормален, който вади милиони от джоба си е нормално да има думата по някои въпроси. Ясно е, че доста глупави изказвания прави, но кой пък е идеален ... Задържа Гара .. нали всички това искахте от Батков в последните 5 месеца .. ето Гара е още в отбора. Взеха талант на 2010-та, взеха проектонационала Димов, взеха двама чужденци, единия от холандското .. Батков в последните години води правилна трансферна политика, а това е най-важното за един президент. Нека си говори, нека му се смеят на приказките .. но лятото пак ще вземе който му посочат ... Гонзо се раздава за Левски и резултатите вече се виждат. До преди месец всички бяхме на мнение, че вървим по правилния път. И какво загубиха един мач, да със безобразна и безидейна игра. НО ТОВА Е ЕДИН МАЧ БЕ ШМАТКИ. Така че не падайте на нивото на боримиров когото бих определил като женски полов орган, но това всъщност би било доста доблестно определение за него. Айде със здраве. И както се казва .. дръжте си тъпите коментари по форумите!
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо-футболистът мъж и директора жена!!!
Георги Иванов твърди, че “Левски” е на прав път и ще видим друг “Левски” през пролетта. Такива бяха думите на директора през есента, когато “сините” записаха няколко загуби. Пролетта дойде, но отборът допусна поражение от вечния съперник ЦСКА още в първия кръг. Загубата е допустима, може да се случи, дерби е. Друго обаче трябва да притеснява феновете на “Левски”, когато слушат думите на Гонзо. Под негово ръководство тимът допуска прекалено много загуби, даже повече от нормалното за един от двата български гранда.
След проверка на БЛИЦ се оказа, че под ръководството на бившия нападател “сините” имат 22 поражения! Това във времето 23 юли 2009 година (когато Гонзо смени Боримиров като спортен директор) до днес. Година и половина, в която “Левски” записа 22 загуби и няма спечелен трофей. Миналата година “сините” останаха с празни ръце, след като Литекс триумфира с титлата, а Берое взе Купата. Ако изключим загубите в евротурнирите, пак издънките идват множко. През миналия сезон “Левски” падна два пъти от Локо (София), Черноморец, Берое и Сливен. От началото на този сезон “сините” вече инкасираха четири загуби – от Черноморец, Литекс, Локо (Пловдив) и ЦСКА. До края на сезона тимът от “Герена” може да хване спасителната сламка. Тимът продължава в турнира за Купата на България, като това изглежда единствената възможност на Гонзо да закрепи директорския си стол.
Само за сравнение предшественикът на Гонзо на директорския пост на “Герена” – Даниел Боримиров, е в пъти по-добър. Бившият халф има само 6 поражения като шеф на “Герена” от периода 17 май 2008 година (когато е назначен за спортен директор) до 23 юли 2009 година, когато е наследен от Гонзо. Боримиров печели шампионската титла през сезон 2008/09 и Суперкупата на България през лятото след успех над Литекс на финала. Провалът за Борето бе поредните отпадания от БАТЕ Борисов и Жилина през лятото на 2008 година.
Загубите на “Левски” при Георги Иванов
Сезон 2009/2010
“А” група
“Левски” – Локомотив (София) 1:2
ЦСКА – “Левски” 2:0
“Левски” – Черноморец 0:1
“Левски” – Берое 0:1
Сливен – “Левски” 1:0
Литекс – “Левски 3:0
Локомотив (София) – “Левски” 2:0
Купа на България
1/8-финал
Черно море – “Левски” 4:1
Шампионска лига
Плейофи
“Левски” – Дебрецен 1:2
Дебрецен – Левски 2:0
Лига Европа, групова фаза
Виляреал – Левски 1:0
Левски – Лацио 0:1
Ред Бул Залцбург – Левски 1:0
Левски – Ред Бул Залцбург 0:1
Левски – Виляреал – 0:2
Сезон 2010/2011
“А” група
Черноморец – Левски 2:1
Литекс – Левски 2:1
Левски – Локо (Пловдив) 1:2
Левски – ЦСКА 1:3
Лига Европа
Спортинг (Лисабон) – Левски 5:0
Лил – Левски 1:0
Гент – Левски 1:0
Общо: 22 загуби
След проверка на БЛИЦ се оказа, че под ръководството на бившия нападател “сините” имат 22 поражения! Това във времето 23 юли 2009 година (когато Гонзо смени Боримиров като спортен директор) до днес. Година и половина, в която “Левски” записа 22 загуби и няма спечелен трофей. Миналата година “сините” останаха с празни ръце, след като Литекс триумфира с титлата, а Берое взе Купата. Ако изключим загубите в евротурнирите, пак издънките идват множко. През миналия сезон “Левски” падна два пъти от Локо (София), Черноморец, Берое и Сливен. От началото на този сезон “сините” вече инкасираха четири загуби – от Черноморец, Литекс, Локо (Пловдив) и ЦСКА. До края на сезона тимът от “Герена” може да хване спасителната сламка. Тимът продължава в турнира за Купата на България, като това изглежда единствената възможност на Гонзо да закрепи директорския си стол.
Само за сравнение предшественикът на Гонзо на директорския пост на “Герена” – Даниел Боримиров, е в пъти по-добър. Бившият халф има само 6 поражения като шеф на “Герена” от периода 17 май 2008 година (когато е назначен за спортен директор) до 23 юли 2009 година, когато е наследен от Гонзо. Боримиров печели шампионската титла през сезон 2008/09 и Суперкупата на България през лятото след успех над Литекс на финала. Провалът за Борето бе поредните отпадания от БАТЕ Борисов и Жилина през лятото на 2008 година.
Загубите на “Левски” при Георги Иванов
Сезон 2009/2010
“А” група
“Левски” – Локомотив (София) 1:2
ЦСКА – “Левски” 2:0
“Левски” – Черноморец 0:1
“Левски” – Берое 0:1
Сливен – “Левски” 1:0
Литекс – “Левски 3:0
Локомотив (София) – “Левски” 2:0
Купа на България
1/8-финал
Черно море – “Левски” 4:1
Шампионска лига
Плейофи
“Левски” – Дебрецен 1:2
Дебрецен – Левски 2:0
Лига Европа, групова фаза
Виляреал – Левски 1:0
Левски – Лацио 0:1
Ред Бул Залцбург – Левски 1:0
Левски – Ред Бул Залцбург 0:1
Левски – Виляреал – 0:2
Сезон 2010/2011
“А” група
Черноморец – Левски 2:1
Литекс – Левски 2:1
Левски – Локо (Пловдив) 1:2
Левски – ЦСКА 1:3
Лига Европа
Спортинг (Лисабон) – Левски 5:0
Лил – Левски 1:0
Гент – Левски 1:0
Общо: 22 загуби
Голямата "фирмена тайна" -ритане топката напред и каквото направи Дембеле 

-
- Контакти:
Тази суха статистика не се дължи на Боримиров!!! Той освен, че избра клубния автобус ... АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО НЕ НАПРАВИ ЗА ОТБОРА. Дори и най-простата задача .. Месец преди края на първенството когато Гонзо се контузи беше ясно, че ни трбява, АМА МНОГО НИ ТРЯБВА централен нападател .. Боримиров си вя байряка и нито до края на първенството, нито в паузата, нито в първия етап от подготовката, нитво във втория етап .. не успя да уреди един нападател за левски.. Накрая трябваше да се стига до онова недоразумение Ортега в последния момент от трансферния прозорец, щото други "специалисти" 5 месеца не успяхд да уредят нападате. Тогава ЦСКА купи всичко каквото искаше и каквото можеше да се купи, отстрани локо москва за лига европа и беше абсолютен доминант в първенството.. при тях проблема беше друг. Аз не мисля, че Левски ще мръднат от 2-рото място в първенството. Литекс страшно много ги подпират.. разликата ще намалее, а дали ще я стопим изцяло зависи от много неща. Много е рано с ваште генерални изводи. Боримиров толкова работи за Левски, колкото Костов за България... Колкото сега Костадинов работи за ЦСКА...
Пред фактите и Боговете мълчат !!!
-
- Контакти:
ok, успех с твоите мирогледи..
Гонзо е мъжкар...даже твърде много.Но сега е хванат натясно от гадния адвокат. Продължавам да си твърдя на тезата - когато се случи казанската афера Гонзо трябваше да удари по масата и да каже "аз няма да съм част от тоя цирк.Няма да съм безгласна буква". Това щеше да го затвърди като легенда..Сега е просто бушон..или боксова круша. Адвоката си бърше ръцете с него.Гонзо има една единствена правилна постъпка.Да си даде оставката,докато публиката още го търпи и не сме го намразили.
110 години любов!
EthanHuntt написа:Безгранично глупав автор и не по-малко са тези, които го подкрепят. Все едно слушам онзи палячо - боримиров .., който е най-голям откъм устата и .. Левски направи страхотен полусезон начело с Ясен и за едничка точка не излезна от групите на Лига Уефа изпреварвайки Лил - редовен участник в шампионска лига. Влизането на Иво Иванов в онзи мач бе най-доброто решение, което изобщо съществуваше в онзи момент. Така се стекоха обстоятелствата, има и подобни драми във футбола. Ако Мъри беше направил подобни смени в последните минути с/у Бате Борисов .. сега можеше да е повторил успехите си с Левски и с друг тим - Литекс. А треньорски грешки правят и най-големите - смяната на Вия с Кейта с/у Арсенал. Но какво ? - да уволнят Гуардиола ли?
Батков дава доста пари за Левски .. кухите ви тикви не проумяват ли, че всеки нормален, който вади милиони от джоба си е нормално да има думата по някои въпроси. Ясно е, че доста глупави изказвания прави, но кой пък е идеален ... Задържа Гара .. нали всички това искахте от Батков в последните 5 месеца .. ето Гара е още в отбора. Взеха талант на 2010-та, взеха проектонационала Димов, взеха двама чужденци, единия от холандското .. Батков в последните години води правилна трансферна политика, а това е най-важното за един президент. Нека си говори, нека му се смеят на приказките .. но лятото пак ще вземе който му посочат ... Гонзо се раздава за Левски и резултатите вече се виждат. До преди месец всички бяхме на мнение, че вървим по правилния път. И какво загубиха един мач, да със безобразна и безидейна игра. НО ТОВА Е ЕДИН МАЧ БЕ ШМАТКИ. Така че не падайте на нивото на боримиров когото бих определил като женски полов орган, но това всъщност би било доста доблестно определение за него. Айде със здраве. И както се казва .. дръжте си тъпите коментари по форумите!
Я моля, напомни ми кога и КОЛКО участия има Лил в ШЛ? По-нататък, няма смисъл да те чета...
И недей обижда! Всеки има право на мнение! За твоя справка - погледни колко загуби има отбора в официални мачове под ръководството на Гонзо? Счупи всички рекорди!
[offtopic]http://sportabg.com/drugi/analizi/16522-golyamoto-nedorazumenie#comments[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Да ме извиняват защитниците ама колко дни минаха от мача, а аз още не съм чул мнението на ДИРЕКТОРА? Ако някой някъде знае да е казал нещо нека ми каже защото искам да знам какво стана със заканите и защо не се изпълниха! И точките които спечели Левски в ЛЕ са въпреки яско и Благодарение на ДЕМБЕЛЕ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!