30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: За резила в Лисабон,Какви трябва да бъдат промените ?

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2010 00:20

Zavinagisin написа:1 Вратарския пост-Митрев или Акалски
2 Бензукан трябва да играе
3 Иовов става за опорен халф само във България,да се надяваме на бързо възстановяване на Гаджев за мачовете в Европа
4 да не се повтаря тази бездушна игра.

5 никога повече да не играем с тази тактика

Офтопик:

webstil
Контакти:

Георги Петков…ВЪН от ЛЕВСКИ…

Мнениеот webstil » 01 окт 2010 00:21

Спортинг 5:0 Левски
…Четири вратарски гола…4…Колко пъти трябва да ни вкарат гол от центъра,колко пъти трябва вратаря да не си е на вратата и тя да е празна при центрирания,колко пъти трябва да бият топката в ръцете на Г.Петков и въпреки това тя отново да влезе? Очевидно не след всяка вратарска грешка можем да обръщаме мача…Този път не стана…нещо повече набиха ни 5 гола анално…Разбирам да те бият с 5 на 0 и да са те размазали…но не всеки удар да е гол..Въобще имаме ли вратар на вратата? Ясен и Гонзо не разбраха ли вече,че Г.Петков или вече доста остаря,или просто не е във форма? Защо купихме Акалски…? Не може един вратар да проваля усилията на цял отбор,който междувременно специално за мача със Спортинг..май беше отишъл на екскурзия…Вратарските голове станаха много…Помня времето,когато Г.Петков беше истински водач на отбора и с големи заслуги за четвъртфинала в УЕФА,но сега очевидно му вкарват отвсякъде…всеки удар е гол,всяко центриране също…
Мисля,че е време за промяна и се надявам,че Ясен и Гонзо са гледали добре мача и ще вземат правилните решения…все пак имаме 3-ма резервни вратари..дори да не са в по-добра форма заслужават шанс…Само аз ли мисля така?

Източник: http://zlatil.com/

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот pomiqrat » 01 окт 2010 00:21

Акалски може ли да играе в ЛЕ? Защото нали дойде след като си направиха списъка за ЛЕ или за вратарите има изключения
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 окт 2010 00:21

Blue_Girl написа:
blue_wind написа:Кой продаде мача?
Отговор:
a) Батков
b) Мустака
c)всички са продажници,но най-вече Батков

Това е несериозно, според мен, да се смята, че мача е уреден!

Абсолютно...Що за идея?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:
На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 окт 2010 00:21

Направим ли некав гаф в Сливен нещата всичко ще се срине.Само ЛЕВСКИ.Лека и от мен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Re: За резила в Лисабон,Какви трябва да бъдат промените ?

Мнениеот Zavinagisin » 01 окт 2010 00:22

LUDAKIS написа:
Zavinagisin написа:Имам виждане върху играта все пак я практикувам макар и в Б група ;)

приеми ми извиненията ядосан съм от загубата ..

Нямаш проблем аз обичам Левски повече от всичко ,нормално е да сме разочаровани с оглед големите очаквания към отбора явно е трябвало да бъдем приземени ,може това пък да е полезна загуба за отбора въпреки болката напред смело и САМО ЛЕВСКИ вдигаме отбора както със АИК И ГЕНТ всичко е възможно важното е да няма скандали в отбора имаме шансове ,пак повтарям както писах за промените Гаджев ,Бензукан ,Петков резерва,Сърцата игра навън както на Герена,САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕТЕ

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Нов почин за коментарното студио от Про.БГ

Мнениеот batceko » 01 окт 2010 00:24

... да ни е честит новия почин който въведоха в Про .БГ - група цесекари коментираха мача на Левски .... браво ... само липсваше Георги Атанасов и всичко щеше да е точно .... това което аз разбрах в крайна сметка от коментара е , че Спортинг е в много по слаб отбор от Порто , но бие Левски с 5 на 0 , а Порто само с 1 на 0 цска - т.е. правете си изводи колко велик клуб е цска и колко не струва Левски .... браво на Про.БГ ...

tonibg
Контакти:

Мнениеот tonibg » 01 окт 2010 00:24

До сега успявахме да вкарваме 1 гол в повече от съперниците ни, но това няма как да стане срещу по-силни и опитни отбори.
Смятам, че проблемите на вратарският пост не са от вчера, но без вратар на когото може да се разчита нямаме никакви шансове.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 01 окт 2010 00:25

BLUE_CHAMPIONS написа:Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!! :o съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват комфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите" ;) Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят излизане от групата отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка :)

кажи сега за Лил коментара си, нямам търпение!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 окт 2010 00:38

Няма какво да се ядосвате и Спортинг и Порто са грандове и е нормално да ни мачкът.Гледате напред смело и толкова.Дембеле може да го замени Иса в атаката докстойно срещу Лил.Иначе Бате Борисов смачка 4:1 холандския Алкмаар...
Последна промяна от Parmalat на 01 окт 2010 00:42, променено общо 1 път.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Върни се в “Архив”