Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот acmilan » 14 мар 2010 23:53

Ticha написа:Такова много симулации в един мач от страна на един отбор не знам дали някога съм гледал. И добре, че от другата страна беше голям отбор като Литекс, иначе като нищо съдията щеше да се подведе и да свири голяма част от тях...както впрочем доста често се случва. Много добро съдийство на Спасов! След мача единствените, които имаха претенции бяха Ринг.бг. Тия журналистчета явно много са си повярвали. Иначе поздравления за Литекс! ;)

Сашо Диков от Ринг и от Левски ли е?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 14 мар 2010 23:55

kartago написа:edmon_dantes, споко, гледаме го.................и според мен това не е фен на Левски, но засега не е нарушил правилата! Игнорирайте си го вие! А ако с нещо наруши?!..............Е, тогава сме ние!.....

Прав си, не е нарушил правилата, но определено много дразни и провокира сините фенове. Нека да престане вече!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 14 мар 2010 23:58

И тази съдииска комисия да си подава оставката...този смешник ни провали от всякъде....при 1:1 на полувремето мачът на другаде отиваше....жалкари смешни тъпи селски боклуци
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 мар 2010 00:04

acmilan написа:Сашо Диков от Ринг и от Левски ли е?

Сашо Диков си го гледай ти. Аз ти говоря за тоя Мисов от Ринг. Те май преди години го бяха били даже някъде. Не може след всеки мач в студиото да обсъжда само съдиите...не може всеки въпрос на журналистите да е за съдиите...Днес пак същата работа...само съдията им е в устата на тия от Ринг...дори днес Гонзо, Петков, Кривия, кой ли не им каза "сами сме си виновни", " какво да обсъждаме съдията след 0:3" и т.н., те обаче продължават...седнали да правят реформи, а не се виждат те по какъв начин вредят на футбола. Създават напрежение между отборите, феновете и т.н. Дадоха толкова пари, а са жалка картинка...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 00:07

Ticha написа:
acmilan написа:Сашо Диков от Ринг и от Левски ли е?

Сашо Диков си го гледай ти. Аз ти говоря за тоя Мисов от Ринг. Те май преди години го бяха били даже някъде. Не може след всеки мач в студиото да обсъжда само съдиите...не може всеки въпрос на журналистите да е за съдиите...Днес пак същата работа...само съдията им е в устата на тия от Ринг...дори днес Гонзо, Петков, Кривия, кой ли не им каза "сами сме си виновни", " какво да обсъждаме съдията след 0:3" и т.н., те обаче продължават...седнали да правят реформи, а не се виждат те по какъв начин вредят на футбола, създават напрежение между отборите, феновете и т.н. Дадоха толкова пари, а са жалка картинка...

Ти пък си гледай Мисов,като искаш :lol: Аз ти казвам,че е кристално видно,че има дузпа срещу Минев и втори жълт картон за Кишишев.Нима не е нормално да се отчете това?Нека да имаме еднакъв аршин,без значение кои отбори играят.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 15 мар 2010 00:11

Не можах да гледам мача,а и не съжалявам особено :x

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 мар 2010 00:13

FC_LEVSKI написа:И тази съдииска комисия да си подава оставката...този смешник ни провали от всякъде....при 1:1 на полувремето мачът на другаде отиваше....жалкари смешни тъпи селски боклуци

Оправете отбора на Левски не съдийската комисия! По простичко да го кажа че някой мод се е засегнал от малката ми шега!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 мар 2010 00:14

acmilan написа:Ти пък си гледай Мисов,като искаш :lol: Аз ти казвам,че е кристално видно,че има дузпа срещу Минев и втори жълт картон за Кишишев.Нима не е нормално да се отчете това?Нека да имаме еднакъв аршин,без значение кои отбори играят.

Това какво е свирил съдията ще го кажат експертите. Ще поканят няколко бивши съдии примерно и те ще кажат как е било най-правилно да се отсъди. Затова казвам че много са си повярвали, като изказват мнение за всичко. Те не започват изречението със " Според мен...", а направо налагат мнението си. Да погледат малко Диема и да видят как се коментират и анализират футболни мачове. Дай да спрем, че тука не му е мястото да се обсъждат журналистите. ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 мар 2010 00:18

child in time написа:
FC_LEVSKI написа:И тази съдииска комисия да си подава оставката...този смешник ни провали от всякъде....при 1:1 на полувремето мачът на другаде отиваше....жалкари смешни тъпи селски боклуци

Оправете отбора на Левски не съдийската комисия! По простичко да го кажа че някой мод се е засегнал от малката ми шега!

+1 !
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2010 02:28

Това е - видя се че като цяло не заслужаваме титлата този сезон :cry: 3-0 срещу пряк конкурент.... не е тежко ами не знам... Имам леки претенции към реферите, можеше да прати Тинката по-рано към съблекалните, и дузпата - голяма балтия му удариха на Минев отзад, ....но дори и с горните факти - като игра не показахме това което трябва в такъв мач....
Честита победа на момчетата от Ловеч -ако не друго, хубави голове вкараха.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”