ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 22 юни 2015 08:48

dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P

ЦСКА23 няма как да играе в А група!-това пък го запомни от мене!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 юни 2015 09:43

Дано днес нещата почнат да се проясняват . Крайно време е .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 10:10

onegavon написа:Категорично правим отбор.” Това обяви един от главните акционери на оставащия без лиценз ЦСКА Юлиян Инджов. И вече е ясно, че освен дружеството ЦСКА (София) на Васил Божков, което трябва да бъде регистрирано днес, ще има още един ЦСКА, пише в. "24 часа".

Юлиян Инджов и Петър Манджуков вече са задействали и планове за стартиране от “Б” или “В” група с придобит лиценз. “Преговаряме с няколко отбора”, потвърди и Инджов. Вариантът за старт от втория ешелон е с лиценза на “Банско”. Ако новият ЦСКА на Инджов и Манджуков действително има претенции да участва в “Б” група, то трябва да даде своята заявка в БФС до края на тази седмица. Писмено намерение за участие във “В” група при задействане на такъв вариант пък трябва да се подаде до 22 юли. Срокът за заявка за “А” окръжна, където по план трябва да играе ЦСКА (София) на Васил Божков, е до 31 юли.

Но все още има шанс ЦСКА да си остане в “А” група, обяви на глас и Юлиян Инджов.

“Чакаме реакцията на Гриша Ганчев за решението на Васил Божков. Господин Ганчев не се е отказал окончателно. Все още има надежда да слее “Литекс” с ЦСКА, но без участието на Васил Божков”, добави пред “24 часа” строителният предприемач Юлиян Инджов, ангажиран с издръжката на досегашното “червено” футболно дружество.

Дали е вярно? Една анкетка?

А така, до онзи ден ги псувахте Инджов и Манджуков, сега сте готови май да се прегърнете с тях и да се целунете. Колко още може да паднете ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 10:18

kolokolo написа:Дано днес нещата почнат да се проясняват . Крайно време е .

Предстои да видим.Да,ама надали.Ако човек не мисли да меси хляб,цял ден сее брашно.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2015 10:19

Емо Костадинов:"Като член на Изпълкома отговорно заявявам че до този момент по варианта с Литекс в БФС нищо не е постъпило."Някой още да вярва че Гришата ще закрие Литекс?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 10:24

icko65 написа:Емо Костадинов:"Като член на Изпълкома отговорно заявявам че до този момент по варианта с Литекс в БФС нищо не е постъпило."Някой още да вярва че Гришата ще закрие Литекс?

Емил Костадинов сподели мнението си относно случващото се в ЦСКА.

"Дано отборът да е в елита. Искам го като фен. Ще се радвам, ако се намери начин клубът да остане в "А" група. Там му е мястото. Старт от окръжните групи мога да го преглътна, така ЦСКА поне ще се изчисти от огромните си дългове. Друг е въпросът какво ще стане с интереса към отбора", каза Костадинов пред "Тема Спорт".

"От гледната точка на член на Изпълкома обаче искам да уточня, че до този момент никакви официални намерения от страна на Литекс не са постъпвали в БФС. Не знам дали още има време за реакция. Ако има, е изключително малко. Но нека се използва всяка възможност", добави бронзовият медалист от САЩ'94.

"Защо се стигна дотук има много обяснения и причина. Сега ЦСКА е принуден да се спасява по окръжните групи заради "спасението", което му удариха Лупи и Стойчо.

При 20-30 милиона дългове друг вариант няма. Окръжните групи са най-тежкото решение, но ако всички други врати за затворени, какво можем да направим. Най-лошото обаче е, че феновете се разделиха. Едните подкрепят Божков, другите искат "А" група. Дано се намери компромисен и за двете страни вариант", завърши Коща.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 10:35

exiter написа:Припознавате ли армейци ? :) Припознавайте , че си е @бало майката.Последното припознаване засега е Локо Мездра, но според мен по ще ви отива В група.Боко Тиквата ще ви даде лиценза на Витоша Бистрица и ще станете ФК Червени Бистришки баби.

Аз мисля че Батков няма лесно да ви опрости 50мил лв.И вие трудно ще намерите другите 15мил лв и другата година ще се обедените със В Бистрица. Ливски - БИСтрица ще станете( ЛИСБИС)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 10:36

В ГОНГ пише, че днес се провежда Общо събрание, следователно май му се види края. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 22 юни 2015 10:39

dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P

И след хиляда мнения по темата не разбра, че идването на "Литекс" няма нищо общо със сливане? Ако се слеем с тях означава Гриша Ганчев да плаща дълговете.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 10:47

TristaNNN написа:В ГОНГ пише, че днес се провежда Общо събрание, следователно май му се види края. :)

Минджуците цяла пролет отлагаха, криха се, то не беше пътешествия по Казахстан, Азербайджан, дъртият бил в Москва и не могъл пари да преведе ..... сега изведнъж, на 22 юни, нещо много се разшетаха .... явно гонят и те някакъв интерес.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”