Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна

Мнениеот FLANKER » 03 мар 2014 12:23

THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:Айде, бе , негри! Сбийте се с Русия, стига само ла-ла-ла... След унижението при Сирия, дето със старичка системка ви свалиха ракетките и великия Раптор, вземете реванш! Или сте отворени само на арабели с руско въоръжение от 1960 г... И да, в Србия някой ви свали стелтчето, сигур са били догоните... Нали сте мъже-отивайте там!

Пич, ако САЩ и Русия се сблъскат, както могат, после няма да остане живо същество на тая Планета.
Кой ще направи в такъв случай "анализа", кой е победил ? ;)

Точно за това ще продължават да се "ритат" по-кокълчетата, нападайки страни, които просто са в орбитата на някоя от двете Държави.

Стелт-а, междудругото, беше безпилотен прототип.
Само това показва на какво ниво са "Янките", и това преди 20-на години.
Само Бог знае с какви сатанински неща разполагат в момента.[/qu
Една поправка Игра,пилотът на Стелт-а тогава бе на 21 години.Мисля ,че сатанинските оръжия ги имат руснаците,Булава,Топол М,Су-35 и.т .н. Обсега на някои от руските ракети е 12 000км.Те нямат аналог в света.Дано ,както казваш не се сблъскат тези две държави сериозно,че и хлебарка няма да остане.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2014 13:41

FLANKER написа:Една поправка Игра,пилотът на Стелт-а тогава бе на 21 години.Мисля

Аз знам, че самите сърби бяха казали, че в изтребителя не е имало място за пилот.

Свалилите го, също казаха, че пилот не е катапултирал.
А около тая случка няма известен смъртен случай.

Така или иначе си е голяма загадка с онова "сваляне".
Но е факт, че по-него време Стелтовете си бяха в процес на прототипо-използване.

Мерждудругото, наскоро попаднах на изпитателен полет на последното поколение изтребители Стелт.
Нищо човешко нямаше в тая машина, повярвай ми.
Кой както иска да го разбира.

А клипа го свалиха само след няколко часа и вече повече от месец се мъча да намеря отново тея кадри от това изпитание.
Излизат само клипове с предпоследното поколение Стелт.

Аз съм изкарал голяма част от военната си служба в Щаба на БА, в периода 1999-2000 г. всички бяха наясно, че Русия са с около 10-на години назад от "Янките" във въоражаването.
Сами, руски специалисти тогава казваха, че ще постигнат някакъв паритет към 2020 г. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 мар 2014 14:58

Американският държавен секретар Джон Кери днес осъди като "невероятен акт на агресия" руските действия в Украйна и заплаши с "много сериозни последици" от страна на САЩ и други държави, включително санкции и икономическа изолация на Русия, предаде Ройтерс.

"В 21-ви век просто не се дръжте като в 19-и век, нахлувайки в друга страна по напълно изфабрикуван претекст", заяви Кери в предаване на Си Би Ес. Той обаче допълни, че Русия все още има възможности за верен избор, който да успокои кризата.

Вижте колко са нагли американците. Лицемери. САЩ е най-големият агресор, а тръгнал Русия да осъжда. Те могат да нахлуват в чужди държави, ама другите нямат право. И те са тези, които нахлуват в чужди държави заради лъжливи причини.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 мар 2014 17:57

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Една поправка Игра,пилотът на Стелт-а тогава бе на 21 години.Мисля

Аз знам, че самите сърби бяха казали, че в изтребителя не е имало място за пилот.

Свалилите го, също казаха, че пилот не е катапултирал.
А около тая случка няма известен смъртен случай.

Така или иначе си е голяма загадка с онова "сваляне".
Но е факт, че по-него време Стелтовете си бяха в процес на прототипо-използване.

Мерждудругото, наскоро попаднах на изпитателен полет на последното поколение изтребители Стелт.
Нищо човешко нямаше в тая машина, повярвай ми.
Кой както иска да го разбира.

А клипа го свалиха само след няколко часа и вече повече от месец се мъча да намеря отново тея кадри от това изпитание.
Излизат само клипове с предпоследното поколение Стелт.

Аз съм изкарал голяма част от военната си служба в Щаба на БА, в периода 1999-2000 г. всички бяха наясно, че Русия са с около 10-на години назад от "Янките" във въоражаването.
Сами, руски специалисти тогава казваха, че ще постигнат някакъв паритет към 2020 г. ;)

Aз знам друга истина за този случай.Но както и да е, сигурно никога няма да се разбере.Поинтересувай се за прекратяването на програмата "Раптор".Нищо човешко няма според мен Сухой-35.Това нещо само на външен вид има вид на самолет.Самите американци признаха и казаха-извънземното.
П.П. Стелт-а уж беше навидим :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2014 18:14

То има доста паднали Стелтове.
Включително и из пустинните Щатове.
Даже и в Ирак има, стават бъгове. :lol:

Но вече не падат. ;)

Иначе същото покритие руснаците ползват, ако не се лъжа, именно за последните серии на СУ-то. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 мар 2014 18:54

За Стелта, паднал в Сърбия бяха писали, че е свален от 57мм зенитно оръдие (чак толкова ниско да е летял Стелът?).
Игра,
относно "нечовешкото" - какво човешко има в съвременните телефони, компютри?(да са живи и здрави зелените човечета :) )

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 мар 2014 21:19

NOMER14 написа:За Стелта, паднал в Сърбия бяха писали, че е свален от 57мм зенитно оръдие (чак толкова ниско да е летял Стелът?).
Игра,
относно "нечовешкото" - какво човешко има в съвременните телефони, компютри?(да са живи и здрави зелените човечета :) )

ЗРК Волхов, модернизиран.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 мар 2014 21:27

Синьо сърце написа:
NOMER14 написа:За Стелта, паднал в Сърбия бяха писали, че е свален от 57мм зенитно оръдие (чак толкова ниско да е летял Стелът?).
Игра,

ЗРК Волхов, модернизиран.

Да ,така беше. И после сърбите казваха: Извинявайте ,не знаехме,че е невидим!
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2014 00:36

Без съответния сделан радар щеше да е невидим, но това е друга тема!
На мен ми харесва позицията на ЕС за Украйна, особено немската! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2014 11:04

Вчера немският външен министър доста оплю руснаците ... :roll:

Аз мисля, че позицията на ЕС е умерено твърда, и топката е в руско поле.
Но ако последните продължават да се правят на мъже, нищо положително не ги чака.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”