doktora25 написа:daniel875 написа:Без име написа:Илиян и фараона са направо 1 към 1... Ако ги разменим у Милан даже няма да разберат

Всичките са 1:1. Само имената на отборите са различни и може би критериите, според които ги оценявам. Едните се водят все още колос в световен мащаб, а другите - нашия любим голям отбор.
В момента и "Милан", и "Левски" са в едно и също положение, колкото и абсурдно да звучи на повечето. Без никаква стратегия за развитие, собственици, които нямат желание да направят нещо голямо, стадион липсва, треньорско ръководство, наблюдатели за нови футболисти...
Всичко е 1:1.
[offtopic]Следиш ги нещата със сигурност доста по-добре, но пък аз разговарях лично с двама-трима фена на Барселона, гледали сблъсъците на Милан с ПСВ и изглеждаха доста притеснени относно двубоите от груповата фаза срещу тях. А и на мен ми харесахте особено на реванша, макар че като играчи симпатизирам само на Абиати, Монтоливо и Абате.[/offtopic]
Кой ще играе срещу "Селтик"? Повече от половината отбор контузен, защото не знаят как да тренират, а и медицинският щаб е пълен с некадърници.
Може ли професионален футболист да тича погрешно върху терена? Не е ли първото и основно нещо да знае как да бяга? Сякаш, че миланистите са спънати в краката или кривокраки, че непрекъснато "се счупват". Няма толкова загубен голям отбор. И това е от години, от времето на Капело поне. Дори и Анчелоти не знае как постигна успехите си. Просто имаше и голям късмет. Може би е голям треньор, но футболистите му не бяха нещо впечатляващо. Особено защитата беше "кашкавал". Едно положение - гол, две - два, три - три
Сравнявайки Неста с Барези или Костакурта, е ясно кой е по - добър. Хайде Малдини беше голям футболист, но той беше от старото поколение.
Отборът на Анчелоти отзад беше посредствен на фона на предишни генерации на миланистите.
Онзи ден срещу "Торино" ги гледам и

Очаквах го, но чак пък толкова бездушие. Сериозен отбор не може да има по десет и повече играчи извън строя. Значи методиката на работа е сбъркана.