pepo написа:plamenst7 написа:Жалка картинка! Фенове на някакви мижави отбори, та дори и на такива пред закриване, се присмиват. На основание на какво бе, смешковци? Я ми посочете евро успехите на вашите отборчета, ако въобще имате такива. Не Левски, а вие сте срам за България. Че нивото на българският футбол е ниско, това е ясно, но и че всички останали се по-зле и от Левски и това е повече от ясно(справка коефициентите). Вашата работа е-присмял се хърбел на щърбел. Прочети внимателно и подписа ми!!! ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ![]()
![]()
Верно сте жалка картинка. отбор от казакстан тук не беше правил равен., а това е 1-ви кръг, за къде сте се засилили, по-долни кръгове няма
Браво,подписа е готин-не е лошо да си втори,освен ако няколко дена не си бил първи....ама везалов...
Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: Левски се прослави дори и в Азия.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
Въпреки че не съм от Левски доста нерви изхабих в този мач и си мисля малко да спра да гледам български футбол,че ще ме съсипе изцяло.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Има втори мач
Иначе на чорбое, папагалите и рязаните им пожелавам да паднат с 5 гола, мощно у лево, тарикатчета.

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- anihilator
- Контакти:
мъкаааааааааааааааааааааааааа
patron написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:lisynger написа:Идиотщината им вече се разспростира на 2 континентаНа реванша Говедарица ще ги накаже и срама е пълен.
идиотщина-неидиотщина, но имаме по-висок коефицент от вас.Ако нешето е идиотщина вашето тогава незнам какво е
За коефициент говори![]()
![]()
![]()
Нека ти разясня разликата между ЦСКА и Левски, син_пикльо! Нашата идиотщина е причинена от антимениджмънта на едни боклуци, на които задачата им е да ни съсипят! Вашата идиотщина си я причинявате самите вие на терена с бездарната си игра(имате всичко зад вас: политически чадър, държавни финанси, медиен комфорт, лоби в БФС![]()
![]()
![]()
)! Но когато си свикнал да получаваш всичко на готово у нас, като дойдат истинските мачове не ви остава нищо друго свен да ближете рани и да "умувате" из форумите!!!
Нищо не ти се разбира,червен_ пикльо!! Гледайте да вземете решаващото дерби с Вакарел,дтем .....че доста години ще се тътрите по зоните,нещастно к....е !!
South_Tribune написа:Има втори мачИначе на чорбое, папагалите и рязаните им пожелавам да паднат с 5 гола, мощно у лево, тарикатчета.
Само така-вдигай коефициента!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- streetbard
- Контакти:
ама не може да отречете,че българските отбори са филантропи.Много вътрешна сила,доблест и достойнство се иска,за да вдигаш самочувствието и да даваш своето място под слънцето на други отбори.От незнайни,по незнайни.Вместо да отчетете този човешки жест,тази широка отворена душа вие се гаврите.Недейте.Догодина Левски като шампион на България,ще допринесе за развитието на Тре Пенне от Сан Марино.Добродетелността на Левски и останалите ни отбори е бездънна
-
- Контакти:
Batkoto написа:мисля, че след като направихте беларусите футболисти, сега ще направите и казахстанците такива .. следват грузинци,арменци и т.н. слабаци от СССР
А аз мисля, че си се изгубил и не ти е тук мястото. Препоръчвам ти да режеш греди, чупиш огради, да пикаеш в борисова, защото няма кенефи и да рушиш по БФС. Наистина се чудя на такива хора като тебе

pepo написа:plamenst7 написа:Жалка картинка! Фенове на някакви мижави отбори, та дори и на такива пред закриване, се присмиват. На основание на какво бе, смешковци? Я ми посочете евро успехите на вашите отборчета, ако въобще имате такива. Не Левски, а вие сте срам за България. Че нивото на българският футбол е ниско, това е ясно, но и че всички останали се по-зле и от Левски и това е повече от ясно(справка коефициентите). Вашата работа е-присмял се хърбел на щърбел. Прочети внимателно и подписа ми!!! ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ![]()
![]()
Браво,подписа е готин-не е лошо да си втори,освен ако няколко дена не си бил първи....ама везалов...
А вие на кое място завършихте??Ок,ние сме втори, а вие кои сте и къде сте?? Тъпанар......
Ами след фамозните мачове с Беверен , Мъри остана цяла година.
На следващата година гостувахме в Словения слещу Публикум и додрапахме до 0-0... Незнам на Мъри какво му е било като след Беверен правиш 0-0 с анонимници... ма след седмица тоя дърт комплексар Грънчаров се радваше на победа с 3-0 срещу Публикум и казваше , че не е вярвал , че ще доживее да се радва на победа над Публикум.
После сички знаем кога отпаднахме от Европа... ако някои е забравил - през Април.
На следващата година гостувахме в Словения слещу Публикум и додрапахме до 0-0... Незнам на Мъри какво му е било като след Беверен правиш 0-0 с анонимници... ма след седмица тоя дърт комплексар Грънчаров се радваше на победа с 3-0 срещу Публикум и казваше , че не е вярвал , че ще доживее да се радва на победа над Публикум.
После сички знаем кога отпаднахме от Европа... ако някои е забравил - през Април.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]