the_blue_fan написа:Драги "истински" левскари, преди да плюете и да гоните Илиан Илиев и Тодор Батков ГЛЕДАЙТЕ МАЧА пак и ми кажете треньора ли е виновен, че Рамос като види защитник на Ботев подава топката назад ? Треньора ли е виновен, че при центриране в нак. поле защитниците трябва просто да изпреварят нападателите и да изчистят топката. Това един защитник в Левски би трябвало да го прави със затворени очи без треньора да му казва. Гледам анти фенове на Левски се радват. От Черноморец, от четирибуквеното .. за тях това им остава. Червеното картонче на Ангелов беше въпрос на Време. Пинто също можеше да бъде изгонен още през първото. Но защо беше спестен втори жълт на Галчев ? Както и да е. И с 12 човека да беше, Левски нямаше идея какво да прави. Това вече е грешка на Илиан Илиев. Имаше време да гласи тактиката за този важен мач, но явно Мъри го излъга. За мен Прохазка, Милиев и Рамос нямат място в Левски ! Не знам как е при вас, но аз не се трогнах толкова от загубата. Нормално е да загубиш срещу отбор, който от 17 години мечтае да те победи. Фенове на отбор, съчетан от червени и жълто-черни фенове. Мъри, Огнянов, Цветков, амбицирани до краен предел да се докажат.Да са живи и здрави Ботев. Напълниха стадиона, но това не променя статистиката. Не ми е приятно да гледам тази злоба у тях, но за мен те няма как да бъдат достойни врагове на Левски !!! Имаме прекалено много разгроми в последните 10 години. два пъти с по 6 : 0 един път 5 : 0 е и те са хора нека бият и те един път де. Титлата не е за отписване. Лудогорец няма да бъде подценяван като миналата година. Те също ще губят точки. Важно е Левски да се вдигне и да бие. Това няма как да стане с плюене по адрес на Илиан Илиев, направил грешка днес, но и той не викаше по тъч линията, защото му е приятно да гледа келеши в синьо.
Приятел кой ти говори за липса на победа от 17 години и разгромни резултати . Феновете на Ботев винаги ще мразят Левски не заради други , защото Левски ритуално полегна на Берое да стане шампион през 1986 г .