ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2012 19:32

Локомотив Пловдив бият, а следващият кръг гостуват на Герена, а Лудогорец гостуват в Бургас, а ЦСКА май играят с Ботев Пловдив - м даааааааааа

Ако се разсъждава положително , Херо може да ни върне на върха пак :lol:

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 21 окт 2012 20:16

TodorT написа:
flo написа:1.Хореографията не е за 8000 определено ,тези пари ще се ползват и през другите мачове.
2.Сектор Б е ултрас сектор.Пее се на макс като не ви харесва :arrow: по другите сектори.Първото полувреме го гледах долу, вторто се качих до раблото и за първи път станах свидетел в радиус от 10-20 метра да се чува само моя глас.Беше пълно с туристи и семкари :!:

1. Нали трябваше да се съберат над 7000 лева за ХОРЕОГРАФИЯ ЗА ТОЗИ МАЧ !!! Т.е. всичките средства ще бъдат дадени за хореография, а вчера това не се случи! Надявам се поне всичките над 8000 лева наистина да отидат по предназначение!
2. Откога сектор Б е ултрас сектор ?! И никой няма право да ми казва къде ще ходя на мач! Ясно ? Ще отида в Б и аз ще реша сам дали ще пея или ще гледам мача! Вчера не съм млъквал дори след 90 мин... но това прави ли ме по-голям фен от този пред мен, който не се е драл по подобен начин ?!? Или повече ли съм фен от възрастния човек ДО МЕН, който е отделил 10 лева, за да гледа една отвратителна продукция на любимия си отбор ?! Никой НЕ МОЖЕ да ми казва кога и дали ще пея! И момченца, дето не могат да ми стъпят на малкия пръст по отношение на възпитание, образование и т.н. да ме наричат "нещастник" е ОТВРАТИТЕЛНО и ОТБЛЪСКВАЩО!!!

Тоше ,ще ме извиняваш ,ама момчето си беше право. Постави се ти на негово място. Слезни долу и се опитвай да разпяваш цял сектор и да получаваш вниманието на 50% от хората. В крайна сметка в тоя сектор се ходи да се пее! Който не иска да го прави :arrow: има други сектори. И не ,не гоня никой от Сектор Б. Но когато човек отива там ,трябва да е с ясната нагласа да подкрепя отбора на 101%! Иначе за хореографията не се тревожете. Ще има пари ,които да се използват и за другите мачове. А хора ,които не са дали и 1 стотинка в тоя Фонд е смешно да имат претенции (не говоря за теб ,а като цяло ;) )
СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 21 окт 2012 20:22

Буфон написа:Тоше ,ще ме извиняваш ,ама момчето си беше право. Постави се ти на негово място. Слезни долу и се опитвай да разпяваш цял сектор и да получаваш вниманието на 50% от хората. В крайна сметка в тоя сектор се ходи да се пее! Който не иска да го прави :arrow: има други сектори. И не ,не гоня никой от Сектор Б. Но когато човек отива там ,трябва да е с ясната нагласа да подкрепя отбора на 101%! Иначе за хореографията не се тревожете. Ще има пари ,които да се използват и за другите мачове. А хора ,които не са дали и 1 стотинка в тоя Фонд е смешно да имат претенции (не говоря за теб ,а като цяло ;) )

С обиди нищо няма да постигне, само ще отблъсне хората от сектора. Има много други начини да накара хората да започнат да пеят. Ако пък не може, значи не е за тази работа !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 окт 2012 22:46

Буфон написа:
TodorT написа:
flo написа:1.Хореографията не е за 8000 определено ,тези пари ще се ползват и през другите мачове.
2.Сектор Б е ултрас сектор.Пее се на макс като не ви харесва :arrow: по другите сектори.Първото полувреме го гледах долу, вторто се качих до раблото и за първи път станах свидетел в радиус от 10-20 метра да се чува само моя глас.Беше пълно с туристи и семкари :!:

1. Нали трябваше да се съберат над 7000 лева за ХОРЕОГРАФИЯ ЗА ТОЗИ МАЧ !!! Т.е. всичките средства ще бъдат дадени за хореография, а вчера това не се случи! Надявам се поне всичките над 8000 лева наистина да отидат по предназначение!
2. Откога сектор Б е ултрас сектор ?! И никой няма право да ми казва къде ще ходя на мач! Ясно ? Ще отида в Б и аз ще реша сам дали ще пея или ще гледам мача! Вчера не съм млъквал дори след 90 мин... но това прави ли ме по-голям фен от този пред мен, който не се е драл по подобен начин ?!? Или повече ли съм фен от възрастния човек ДО МЕН, който е отделил 10 лева, за да гледа една отвратителна продукция на любимия си отбор ?! Никой НЕ МОЖЕ да ми казва кога и дали ще пея! И момченца, дето не могат да ми стъпят на малкия пръст по отношение на възпитание, образование и т.н. да ме наричат "нещастник" е ОТВРАТИТЕЛНО и ОТБЛЪСКВАЩО!!!

Тоше ,ще ме извиняваш ,ама момчето си беше право. Постави се ти на негово място. Слезни долу и се опитвай да разпяваш цял сектор и да получаваш вниманието на 50% от хората. В крайна сметка в тоя сектор се ходи да се пее! Който не иска да го прави :arrow: има други сектори. И не ,не гоня никой от Сектор Б. Но когато човек отива там ,трябва да е с ясната нагласа да подкрепя отбора на 101%! Иначе за хореографията не се тревожете. Ще има пари ,които да се използват и за другите мачове. А хора ,които не са дали и 1 стотинка в тоя Фонд е смешно да имат претенции (не говоря за теб ,а като цяло ;) )

Марти (извинявам се, ако бъркам името) , и мен ми е кофти като гледам как има хора, които не пеят... но няма какво да направя. Никой не можеш да накараш на сила! Прекрасно знаеш, че когато играта не върви и публиката се отегчава, като получиш гол ти става още по-кофти.... Реално това са моментите, в които трябва най-силно да покрепяш отбора, но е трудно предвид настроенията, бушуващи в сърцето ти. И когато този от вишката (в случая от пистата) те нарича с такива думи нервите ти не издържат и си казваш "мамка му, няма да пея". А после започваш да се замисляш има ли смисъл да ходиш в този сектор, щом там е такова отношението към теб..... В мача с Търнава прекрасно си спомням как играта не вървеше, но пак в очите на всички ни имаше един плам и дори след гола не спряхме да викаме. Да не говорим за мача с Гент, когато и при 2-1 секторът се тресеше все едно водим с 2-0. Има други начини, с които да надъхаш публиката! Най-малкото да бяха сменили песните и да запеем за ЛЕВСКИ СОФИЯ, а не срещу другия отбор... Аз отивам на стадиона заради ЛЕВСКИ, а не против ЦСКА !!!

А относно средствата... нямам нищо против да даря пари за смислена хореография и да знам, че всяка една стотинка отива по предназначение. И пак подчертавам, че искам да имаме хубава хореография! Виж нашите съседи какви неща правят на мачове ! Ние не можем ли да направим нещо подобно ?! Не можем ли да направим 3D хореография като турците ?! Можем, но не искаме.... ако се обещае, че ще се направи нещо ГРАНДИОЗНО без обиди, полови органи, ковчези и т.н. съм съгласен да дам дори 20 лева.... защото тогава ще покрепим ЛЕВСКИ всички ЗАЕДНО!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 21 окт 2012 23:28

Ако някой си мисли ,че хората от фонда са злоупотребили с парите бих му треснал една без да се колебая. Имал съм допир няколко пъти с тези хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и вашия кеф, мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг,защото за тях тези грижи са ежедневие.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 окт 2012 23:50

flo написа:Ако някой си мисли ,че хората от фонда са злоупотребили с парите бих му треснал една без да се колебая. Имал съм допир няколко пъти с тези хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и вашия кеф, мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг,защото за тях тези грижи са ежедневие.

Лъжете хората още с тоя измислен фонд Батков, и малките деца знаят от къде идват парите в тоя фонд, то не беше бусчета, пари на килограм и от вас се изисква едно единствено нещо да защитавате честта на Батков и КО :oops:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 окт 2012 00:06

flo написа:Ако някой си мисли ,че хората от фонда са злоупотребили с парите бих му треснал една без да се колебая. Имал съм допир няколко пъти с тези хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и вашия кеф, мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг,защото за тях тези грижи са ежедневие.

[offtopic]аз си мисля, че сте злоупотребили, това сте го правили неведнъж :idea: но, това си е ваша работа-не е луд тоя дето яде баницата..... :oops:[/offtopic]

Много слабо играхте, направо като аматьори....... Явно Стойчо ви е черна котка :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 окт 2012 00:30

Тъпкано да ви се върне!!! :evil:
Изображение
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 окт 2012 00:33

Рали, това е или заради надписите на Армията, или заради транспарантите и пцувните срещу Ицата, демек сега ви се връща :idea:
нека видим гредата първо, после да отстраняваме треските
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”