Ако се разсъждава положително , Херо може да ни върне на върха пак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:flo написа:1.Хореографията не е за 8000 определено ,тези пари ще се ползват и през другите мачове.
2.Сектор Б е ултрас сектор.Пее се на макс като не ви харесвапо другите сектори.Първото полувреме го гледах долу, вторто се качих до раблото и за първи път станах свидетел в радиус от 10-20 метра да се чува само моя глас.Беше пълно с туристи и семкари
1. Нали трябваше да се съберат над 7000 лева за ХОРЕОГРАФИЯ ЗА ТОЗИ МАЧ !!! Т.е. всичките средства ще бъдат дадени за хореография, а вчера това не се случи! Надявам се поне всичките над 8000 лева наистина да отидат по предназначение!
2. Откога сектор Б е ултрас сектор ?! И никой няма право да ми казва къде ще ходя на мач! Ясно ? Ще отида в Б и аз ще реша сам дали ще пея или ще гледам мача! Вчера не съм млъквал дори след 90 мин... но това прави ли ме по-голям фен от този пред мен, който не се е драл по подобен начин ?!? Или повече ли съм фен от възрастния човек ДО МЕН, който е отделил 10 лева, за да гледа една отвратителна продукция на любимия си отбор ?! Никой НЕ МОЖЕ да ми казва кога и дали ще пея! И момченца, дето не могат да ми стъпят на малкия пръст по отношение на възпитание, образование и т.н. да ме наричат "нещастник" е ОТВРАТИТЕЛНО и ОТБЛЪСКВАЩО!!!
Буфон написа:Тоше ,ще ме извиняваш ,ама момчето си беше право. Постави се ти на негово място. Слезни долу и се опитвай да разпяваш цял сектор и да получаваш вниманието на 50% от хората. В крайна сметка в тоя сектор се ходи да се пее! Който не иска да го правиима други сектори. И не ,не гоня никой от Сектор Б. Но когато човек отива там ,трябва да е с ясната нагласа да подкрепя отбора на 101%! Иначе за хореографията не се тревожете. Ще има пари ,които да се използват и за другите мачове. А хора ,които не са дали и 1 стотинка в тоя Фонд е смешно да имат претенции (не говоря за теб ,а като цяло
)
СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
Буфон написа:TodorT написа:flo написа:1.Хореографията не е за 8000 определено ,тези пари ще се ползват и през другите мачове.
2.Сектор Б е ултрас сектор.Пее се на макс като не ви харесвапо другите сектори.Първото полувреме го гледах долу, вторто се качих до раблото и за първи път станах свидетел в радиус от 10-20 метра да се чува само моя глас.Беше пълно с туристи и семкари
1. Нали трябваше да се съберат над 7000 лева за ХОРЕОГРАФИЯ ЗА ТОЗИ МАЧ !!! Т.е. всичките средства ще бъдат дадени за хореография, а вчера това не се случи! Надявам се поне всичките над 8000 лева наистина да отидат по предназначение!
2. Откога сектор Б е ултрас сектор ?! И никой няма право да ми казва къде ще ходя на мач! Ясно ? Ще отида в Б и аз ще реша сам дали ще пея или ще гледам мача! Вчера не съм млъквал дори след 90 мин... но това прави ли ме по-голям фен от този пред мен, който не се е драл по подобен начин ?!? Или повече ли съм фен от възрастния човек ДО МЕН, който е отделил 10 лева, за да гледа една отвратителна продукция на любимия си отбор ?! Никой НЕ МОЖЕ да ми казва кога и дали ще пея! И момченца, дето не могат да ми стъпят на малкия пръст по отношение на възпитание, образование и т.н. да ме наричат "нещастник" е ОТВРАТИТЕЛНО и ОТБЛЪСКВАЩО!!!
Тоше ,ще ме извиняваш ,ама момчето си беше право. Постави се ти на негово място. Слезни долу и се опитвай да разпяваш цял сектор и да получаваш вниманието на 50% от хората. В крайна сметка в тоя сектор се ходи да се пее! Който не иска да го правиима други сектори. И не ,не гоня никой от Сектор Б. Но когато човек отива там ,трябва да е с ясната нагласа да подкрепя отбора на 101%! Иначе за хореографията не се тревожете. Ще има пари ,които да се използват и за другите мачове. А хора ,които не са дали и 1 стотинка в тоя Фонд е смешно да имат претенции (не говоря за теб ,а като цяло
)
СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
flo написа:Ако някой си мисли ,че хората от фонда са злоупотребили с парите бих му треснал една без да се колебая. Имал съм допир няколко пъти с тези хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и вашия кеф, мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг,защото за тях тези грижи са ежедневие.
flo написа:Ако някой си мисли ,че хората от фонда са злоупотребили с парите бих му треснал една без да се колебая. Имал съм допир няколко пъти с тези хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и вашия кеф, мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг,защото за тях тези грижи са ежедневие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта