Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 21:27

lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:На разширения репортаж се вижда, че вторият гол е станал по страхотен начин. Рядко могат да се видят такива нещо, като тези на Рамос и Ангелов, а тука се спори кой, кой бил. Ако ще и Бекам да е файда никаква, седи си и си пише пред компа. Вкарал гол. Кога? Преди 10 години ли? Еми ок, ама сега не ги вкарваш ти.

Ралке нищо против тебе ама тва беше много неадекватно мнение. Лайната са големи и ако наистина мача е уреден, което е напълно възможно, атаката ще ти изглежда като от Ел Класико...
А злобул ако наистина е бил футболист в Левски по онова време не виждам за кво го плювате. Ама явно нищо не разбирате от футбол, щото много деца мило и драго биха дали някой път да играят 1/4 финал с Левски, а аз ще съм доволен въобще да играя футбол и на ниво Б група, ей така заради спорта, а успоредно с тва взимам и добро образувание. Хранете го, че е нереализиран ритнитопковец, ама е постигнал много повече от вас в живота, и ви е дал няква радост освен всичко. Левскар_90 ще излезе прав с тоя прякор Футболна гугутка...

Никой не е по-голям от Левски !!!
Последна промяна от Обичам Левски на 17 сеп 2012 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 сеп 2012 21:30

[offtopic]Милан Коприваров: Не ми минава през главата да се връщам в България
16-04-2012 16:31

Мислите ли, че Левски може да повтори онзи сезон, когато играхте 1/4-финал в УЕфА?
- Трудно може да стане скоро. Но могат да влязат в групите на Лига Европа. И Левски, и ЦСКА, и Лудогорец, ако стане шампион, може да се преборят за групите на УЕфА. Не са слаби футболистите, даже има много млади момчета, особено в ЦСКА, които се представят много добре. Има бъдеще. Мисля, че с Иво Тонев и Илиан Илиев Левски го чака хубаво бъдеще. Скоро Левски пак ще бъде фактор в България.

Едва ли е Коприваров![/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2012 21:35

lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:На разширения репортаж се вижда, че вторият гол е станал по страхотен начин. Рядко могат да се видят такива нещо, като тези на Рамос и Ангелов, а тука се спори кой, кой бил. Ако ще и Бекам да е файда никаква, седи си и си пише пред компа. Вкарал гол. Кога? Преди 10 години ли? Еми ок, ама сега не ги вкарваш ти.

Ралке нищо против тебе ама тва беше много неадекватно мнение. Лайната са големи и ако наистина мача е уреден, което е напълно възможно, атаката ще ти изглежда като от Ел Класико...
А злобул ако наистина е бил футболист в Левски по онова време не виждам за кво го плювате. Ама явно нищо не разбирате от футбол, щото много деца мило и драго биха дали някой път да играят 1/4 финал с Левски, а аз ще съм доволен въобще да играя футбол и на ниво Б група, ей така заради спорта, а успоредно с тва взимам и добро образувание. Хранете го, че е нереализиран ритнитопковец, ама е постигнал много повече от вас в живота, и ви е дал няква радост освен всичко. Левскар_90 ще излезе прав с тоя прякор Футболна гугутка...

А ти не спираш да му се подмазваш :) Автографче ли искаш? :lol: Какви 1/4 финали, какви пет лева.. Постигнал повече от нас в живота? Ей, ш.. АЗ съм на 17, имам тоооолкова години още, че ти откъде знаеш аз какво ще постигна. Окей, аз имам приятел, който е ходил на проби в Барселона. И какво? Тръбя ли го наляво и надясно? Жив и здрав да е, като е постигнал повече от нас :shock: може аз да постигна много повече от него, имам да си поживея бая, а ти още повече ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 сеп 2012 21:39

Зрението, възприятието човешко е много интересно. Човек възприема и вижда това, което иска, това което се надява, че е истина.
Никой не може да промени мнението на фен, който си мисли, че мачът е бил уговорен. Още повече, че две седмици преди мача в Стара Загора постоянно се говори за това.
Всеки намира своята истина, ...ама, в тия жалки условия на спорт.... има ли значение вече...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 сеп 2012 21:44

ralka_levskarka написа:А ти не спираш да му се подмазваш :) Автографче ли искаш? :lol: Какви 1/4 финали, какви пет лева.. Постигнал повече от нас в живота? Ей, ш.. АЗ съм на 17, имам тоооолкова години още, че ти откъде знаеш аз какво ще постигна. Окей, аз имам приятел, който е ходил на проби в Барселона. И какво? Тръбя ли го наляво и надясно? Жив и здрав да е, като е постигнал повече от нас :shock: може аз да постигна много повече от него, имам да си поживея бая, а ти още повече ;)

На никой не се подмазвам и за това съм сложил пустата дума АКО. Да ви я тълкувам има ли нужда. Автографи от онзи отбор имам по мое мнение достатъчно. Даже имам от някои хора по 2, ако не ти достигат за колекцията може да ти дам дори ;)
terata написа:Майко мила, някви 14-15 годишни лапета ръсят мозък наляво и надясно без да са били на мача, некъв отритнат от обществото се представя за футболист на Левски... :mrgreen: , че и даже има малоумници къде му се връзват... На къде отива тая младеж :o

За това дали мача е уговярян пак съм сложил пустото АКО. За тва дали е футболист пак съм сложил АКО, тоест има условности. АКО е бил футболист, то тва и тва и тва... АКО е уговорен мача, то тва и тва и еди си тва... От всичката работа излиза, че вие не умеете да четете...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 21:46

lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:А ти не спираш да му се подмазваш :) Автографче ли искаш? :lol: Какви 1/4 финали, какви пет лева.. Постигнал повече от нас в живота? Ей, ш.. АЗ съм на 17, имам тоооолкова години още, че ти откъде знаеш аз какво ще постигна. Окей, аз имам приятел, който е ходил на проби в Барселона. И какво? Тръбя ли го наляво и надясно? Жив и здрав да е, като е постигнал повече от нас :shock: може аз да постигна много повече от него, имам да си поживея бая, а ти още повече ;)

На никой не се подмазвам и за това съм сложил пустата дума АКО. Да ви я тълкувам има ли нужда. Автографи от онзи отбор имам по мое мнение достатъчно. Даже имам от някои хора по 2, ако не ти достигат за колекцията може да ти дам дори ;)
terata написа:Майко мила, някви 14-15 годишни лапета ръсят мозък наляво и надясно без да са били на мача, некъв отритнат от обществото се представя за футболист на Левски... :mrgreen: , че и даже има малоумници къде му се връзват... На къде отива тая младеж :o

За това дали мача е уговярян пак съм сложил пустото АКО. За тва дали е футболист пак съм сложил АКО, тоест има условности. АКО е бил футболист, то тва и тва и тва... АКО е уговорен мача, то тва и тва и еди си тва... От всичката работа излиза, че вие не умеете да четете...

:) :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Мнениеот Levskar_90 » 18 сеп 2012 00:20

lazio1997 може и да е на 15 години, може и на 5 да е, но е по - умен от повечето от пишещите във форум Левски. Нека има повече мислещи и будни децa, като него и ще съм спокоен за бъдещето на страната ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 18 сеп 2012 01:17

lazio1997 написа:

А злобул ако наистина е бил футболист в Левски по онова време не виждам за кво го плювате. Ама явно нищо не разбирате от футбол, щото много деца мило и драго биха дали някой път да играят 1/4 финал с Левски, а аз ще съм доволен въобще да играя футбол и на ниво Б група, ей така заради спорта, а успоредно с тва взимам и добро образoвание. Хранете го, че е нереализиран ритнитопковец, ама е постигнал много повече от вас в живота, и ви е дал няква радост освен всичко. Левскар_90 ще излезе прав с тоя прякор Футболна гугутка...

Ама ти знаеш явно кой е!!! Иначе няма как да знаеш какво е постигнал и какво не. А щом знаеш казвай за да спечелиш :!: :!: :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2012 08:46

Работата заприлича на оня виц,дето едно семейство намерили куче и решили да пуснат обява.Но,за да не е обявата твърде описателна и всеки да претендира,че това е неговото куче,писали:
"Познайте какво намерихме?"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 18 сеп 2012 10:31

blue avalanche написа:
gorg написа:
blue avalanche написа:Единственият футболист,който е вкарвал решителен гол по време на "похода" и все още рита в България е Телкийски.

Аре бе наистина ли - Мариан Огнянов къде играе?!;)

Аре,бе наистина!Нали zlobul говореше за "решителен гол",без който нямало да има "приказка".
Айде сега ми кажи кой беше "решителния гол" на Огнянов,че нещо ми се губи...Изображение

Че ти от къде знаеш какво има предвид той под "решителен" гол?!

Върни се в “Архив”