Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Отмениха наказанието на Присо

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 16:36

Red Warrior написа:Обяснението на БФС за казуса "Гонзо", че не знаели в колко клуба е играл буди смях и при малките деца! Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание. Затова, ако ви прави впечатление и той не взима отношение по темата както направи с Наско Сираков, а след мача в Овча купел между Левски и Локото, не се спря пред камерите, защото знаеше какво ще го питат.

Абе по странното е че Градев го е знаел и 6 години го е крил,що ли?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2012 16:37

blue avalanche написа:
Red Warrior написа: Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание.

Можеше,ама вече НЕ МОЖЕ!Щото давността е 5 години.
Друг път да си "пишеш домашното"...

Значи за теб няма проблем, че БФС, Гонзо и ръководството на Левски са лъжци. Важното е, че няма директива. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 11 апр 2012 16:38

Макар че срещу подуяне исках и без него и без Анеси да играем и да ги бием с Паун :)))

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 апр 2012 16:41

ros написа:
RIR написа:
Red Warrior написа:Нека това да е пример на всички българи, не само фенове, че именно гордо вдигнатата глава, а не преклонената - сабя не я сече.

Не отивай в такива крайности - 100% има някаква сделка изотзад. Сделка, която може и да не разберем скоро. А и ЦСКА си направиха страхотен PR пред вас.

Аз още не разбирам защо, при положение, че картотекирането на Гонзо беше един от крайъгълните камъни и една от най-ярките, че и скандални, тези в обвиненията на ЦСКА към БФС, Левски си мълча през цялото време.

Иска ми се да е, защото а решили, че не е достойно да се мешат в тая патлардия, но много силно ме съмнява.

Иска ти се, ама надали... Та на официален документ с невярно съдържание стои подписа на Константин Баждеков. А почнат ли да говорят кой знае какво още ще излезе. Аз още чакам да видя мецинските изследвания на четиримата от Казан, които уж трябваше да са на прегледи, а ден по-рано не играха с Виляреал, поради контузии. Абе опитват се на ди правят на будали, и май до някъде успяват. Наистина е странно, че от петък до днес Левски са се покрили, даже избягаха в Правец. Защитава ги, смея да твърдя доста зле само Павел Колев. Струва ми се, че тепърва ще има още изненади

С документите няма проблем, както и с подписите, разберете, че по правилата имат право да картотекират в 3 клуба, но можеш да запишеш официални мачове само за 2.

Друг е въпросът защо Гонзо е играл, още по друг е защо никой не е подал констатация.

А нашите се покриха в Правец, защото се чудят как да не загубят срещу Черноморец и да хванат евротурнири. Не заради декларацията.

Виж, на мен ще ми е истински интересно някой смелчага-журналист да звънне все пак на Сираков, на Баждеков, да ги пита защо е станало така. Наско що ли не драсне 2-3 реда във Facebook-a. Не си мислете, че защото съм от Левски не ми изнася да разбера истината. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2012 16:42

PR_CSKA написа:Макар че срещу подуяне исках и без него и без Анеси да играем и да ги бием с Паун :)))

Лимита ви на победи се изчерпа.
Така че, сега ако искате "вземете" Меси и КРоналдо, все тая ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gorbi
Контакти:

Мнениеот gorbi » 11 апр 2012 16:43

Сега остава да картотекират Анеси и да се признаят за гамени

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 11 апр 2012 16:49

Сините приятелки да ходят да си мучат в темите за техния отбор. За какво хленчите като деца, бе? За това, че ГФС винаги са били услужливи към вас?
Май забравихте как се смени шефът на съдиите след "скандалния" мач с Черно море, а? Не са малко и решенията взети във ваша полза и в ущърб на други отбори. Радвам се, Апелативната комисия им показа какви са смешници. Сега и прокуратурата искам да им покаже едно-друго. :lol:

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 11 апр 2012 16:56

Ето това вече е държавна директива. :lol: :mrgreen: :lol:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 11 апр 2012 16:58

А от реакцията на БФС трябва да ни покаже как да се действа. Гонене до дупка на всеки проблем :) с всички средства :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 16:58

Red Warrior написа:
blue avalanche написа:
Red Warrior написа: Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание.

Можеше,ама вече НЕ МОЖЕ!Щото давността е 5 години.
Друг път да си "пишеш домашното"...

Значи за теб няма проблем, че БФС, Гонзо и ръководството на Левски са лъжци. Важното е, че няма директива. :roll:

Отговорих на ТОВА:
Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание.
Капиш?
ПП.Кой е Гонзалес,че не си спомням играч с такова име в Левски?

Върни се в “Архив”