ros написа:RIR написа:Red Warrior написа:Нека това да е пример на всички българи, не само фенове, че именно гордо вдигнатата глава, а не преклонената - сабя не я сече.
Не отивай в такива крайности - 100% има някаква сделка изотзад. Сделка, която може и да не разберем скоро. А и ЦСКА си направиха страхотен PR пред вас.
Аз още не разбирам защо, при положение, че картотекирането на Гонзо беше един от крайъгълните камъни и една от най-ярките, че и скандални, тези в обвиненията на ЦСКА към БФС, Левски си мълча през цялото време.
Иска ми се да е, защото а решили, че не е достойно да се мешат в тая патлардия, но много силно ме съмнява.
Иска ти се, ама надали... Та на официален документ с невярно съдържание стои подписа на Константин Баждеков. А почнат ли да говорят кой знае какво още ще излезе. Аз още чакам да видя мецинските изследвания на четиримата от Казан, които уж трябваше да са на прегледи, а ден по-рано не играха с Виляреал, поради контузии. Абе опитват се на ди правят на будали, и май до някъде успяват. Наистина е странно, че от петък до днес Левски са се покрили, даже избягаха в Правец. Защитава ги, смея да твърдя доста зле само Павел Колев. Струва ми се, че тепърва ще има още изненади
С документите няма проблем, както и с подписите, разберете, че по правилата
имат право да картотекират в 3 клуба, но можеш да запишеш официални мачове само за 2.
Друг е въпросът защо Гонзо е играл, още по друг е защо никой не е подал констатация.
А нашите се покриха в Правец, защото се чудят как да не загубят срещу Черноморец и да хванат евротурнири. Не заради декларацията.
Виж, на мен ще ми е истински интересно някой смелчага-журналист да звънне все пак на Сираков, на Баждеков, да ги пита защо е станало така. Наско що ли не драсне 2-3 реда във Facebook-a. Не си мислете, че защото съм от Левски не ми изнася да разбера истината.