Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов
Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
- milen.hristov
- Контакти:
Кокала: Няма шанс да се върна в Левски
26 март 2012 21:44
Фотограф: Десислава Комарова
"Най-мразя да падам от червените", проплака Велев
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев разкри, че не е могъл да заспи от яд заради поражението от ЦСКА с 0-3. Освен това, Кокала категорично отхвърли възможността да се завърне в Левски.
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни. Едно от нещата, които най-много мразя във футбола е да падам от ЦСКА, но пък ми е приятно като ги бия. На този етап няма как да сменя Николай Костов, тъй като съм солидарен със собственика на Локомотив Пловдив Коко Динев", отсече Кокала по ТВ7.
Май един по един ги елеминираме вариантите(поне от анкетата)
26 март 2012 21:44
Фотограф: Десислава Комарова
"Най-мразя да падам от червените", проплака Велев
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев разкри, че не е могъл да заспи от яд заради поражението от ЦСКА с 0-3. Освен това, Кокала категорично отхвърли възможността да се завърне в Левски.
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни. Едно от нещата, които най-много мразя във футбола е да падам от ЦСКА, но пък ми е приятно като ги бия. На този етап няма как да сменя Николай Костов, тъй като съм солидарен със собственика на Локомотив Пловдив Коко Динев", отсече Кокала по ТВ7.
Май един по един ги елеминираме вариантите(поне от анкетата)
- milen.hristov
- Контакти:
trayan16 написа:Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
Ако всички които е наел шефа ти не работят или не го правят задоволително ще го отнесе и шефа
Кой е гласувал за Гонзо?
Вие луди ли сте?
Така някои вас до последно защиваха Костов, без да признаят, че човекът се провали във виждането си за играта на отбора. Още се чудя, при кого игра по-слабо отборът - при Костов ли или при Гонзо.

Така някои вас до последно защиваха Костов, без да признаят, че човекът се провали във виждането си за играта на отбора. Още се чудя, при кого игра по-слабо отборът - при Костов ли или при Гонзо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
milen.hristov написа:Кокала:
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
milen.hristov написа:trayan16 написа:Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
Ако всички които е наел шефа ти не работят или не го правят задоволително ще го отнесе и шефа
Ако сме двама?
trayan16 написа:Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
Ти работиш здраво, професионалист си, но за зла беда шефът ти е подлец и постоянно върти задкулисни игрички. Ти се трудиш като пчеличка, но за жалост си заобиколен от лешояди, а шефът ти ака като слон. Кого ще изгонят. Това е въпрос с ниско ниво на трудност

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

milen.hristov написа:trayan16 написа:Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
В такива моменти, в които дискутирате и не може да определите кой точно носи вина, проличава колко лошо/неправилно е управлението на клуба.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Тези примери във футболът не са приложими, защото футболистите на един отбор са капитал, а работниците в една компания не и поради тази причина за слаби резултати първи изгарят треньорите.
milen.hristov написа:Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
Това ще да е някакво ново явление, вчера падна, а вече не спал 4-5 дни

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
TristaNNN написа:trayan16 написа:Аз работя,ако не си върша работата,мен ли ще изгонят или шефа ми?!Въпрос с повишена трудност!
Ти работиш здраво, професионалист си, но за зла беда шефът ти е подлец и постоянно върти задкулисни игрички. Ти се трудиш като пчеличка, но за жалост си заобиколен от лешояди, а шефът ти ака като слон. Кого ще изгонят. Това е въпрос с ниско ниво на трудност
Аз не виждам тия да работят,като пчелички!