Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Арш-новият Гошо Христов!!

Мнениеот ehh » 19 юли 2011 15:39

BaLoN написа:Не се притеснявай за мен ами за жалкия си отбор бери грижа, че нещата не са ви никак розови :lol:

Я, пак си се опитвал да мислиш. :shock:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2011 15:55

ehh написа:
BaLoN написа:Не се притеснявай за мен ами за жалкия си отбор бери грижа, че нещата не са ви никак розови :lol:

Я, пак си се опитвал да мислиш. :shock:

Като го гледам колко му е трудно няма смисъл да опитва :Д
Само Левски!

Потребителски аватар
Levskar_90

Арс има ли място в Левски ?

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2011 23:53

Не знам за вас, но от времето на Дениран Ортега не съм гледал по - трагичен играч в Левски. На 2 метра не може да даде пас, абсолютно неорентиран, бавен, тромав, никакъв пас и липса на техника, дано зимата го изритаме и да почнем да налагаме някой юноша или Цветков, а може и някой нов таран да закупим. Просто тоя е трагедия 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Арс има ли място в Левски ?

Мнениеот pehopeho » 17 сеп 2011 23:55

Този днес, а и не само днес, може би нямаше вярно отиграване!!! Който не вярва да гледа запис на мача и да му ги брои!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2011 23:56

pehopeho написа:Този днес, а и не само днес, може би нямаше вярно отиграване!!! Който не вярва да гледа запис на мача и да му ги брои!

Гледах по телевизията, абсолютна трагедия. Може би най - слабия играч в А група. Батков бая се набута с него ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 18 сеп 2011 08:14

Levskar_90 написа:
pehopeho написа:Този днес, а и не само днес, може би нямаше вярно отиграване!!! Който не вярва да гледа запис на мача и да му ги брои!

Гледах по телевизията, абсолютна трагедия. Може би най - слабия играч в А група. Батков бая се набута с него ...

Разликата м/у холандеца и Гошо Метъла е че Гошето изпускаше страхотни положения за гол, докато холандеца нямаше нито през целия мач
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 сеп 2011 12:20

Вижте, забравете веднъж за винаги за Дембеле. Сравненията с него само ви пречат.
Арш е напълно различен играч. Човекът е с качества, за които загатна в някои мачове. Той си е типичен голмайстор, консуматор. За мен грешката на Гонзо е, че не му намери партньор. Този човек не трябва да играе сам в атака.
Когато Цветков играше титуляр, играта на Арш беше малко по-добра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2011 13:44

Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!
И като го сравнявате с Гара,къде са асистенциите,които Дембеле получаваше?Всичко,което Арш получава,са едни дълги безнадеждни топки,с които и "великият" Дембеле НЕ СЕ справяше!!!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 19 сеп 2011 15:16

blue avalanche написа:Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!
И като го сравнявате с Гара,къде са асистенциите,които Дембеле получаваше?Всичко,което Арш получава,са едни дълги безнадеждни топки,с които и "великият" Дембеле НЕ СЕ справяше!!!

Веднъж и аз да съм съгласен с теб :D Много се движи, отваря пространства и просто няма кой да се възползва от това. Нужно е много движение на целия отбор, за да се оцени играта му и наистина партньор...Човекът рядко получава читав пас и откакто е при нас сигурно е вкарал едно 70% от положенията си...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2011 21:41

blue avalanche написа:Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!

О не ... Гаррата дългите топки ги стигаше ( обикновено бранителите на съперника по това време бяха на 2-3 метра зад него ) ... И от там следваше завършващ удар или пас.
Освен това, Гарра нямаше проблем да поема топки на центъра и с голямата си крачка се понасяше към крилото, като увличаше по 2-ма от съперника.
Малиеца имаше и отлично пазене на топката, когато бъде притиснат на тясно.

Всичко това, което го изброих, Арш го няма или не го може ...
Единствено в играта с глава холандеца превъзхожда Гарра, но като гледам какви "остри" и "точни" центрирания валят от крилото ... :lol:
Та основната грешка на Левски с Арш - център нападател е, че продължава да се играе така, все едно Дембеле е още в състава ...
Тоест, топките към Арш са такива, каквито бяха към Гарра.
Голяма грешка !!! ;)

Лично на холандеца в мача с Литекс му бяха подадени 2-3 почти перфектни извеждащи паса в перспектива, като се сещам, че веднъж вратаря на ония го изпревари за малко, а друга топка, просто нашия неможа да я поеме, защото в това време тичаше ...
Та пак опираме до това, че Дембеле е поне 2-3 класи над Арш ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”