BaLoN написа:Не се притеснявай за мен ами за жалкия си отбор бери грижа, че нещата не са ви никак розови
Я, пак си се опитвал да мислиш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BaLoN написа:Не се притеснявай за мен ами за жалкия си отбор бери грижа, че нещата не са ви никак розови
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:BaLoN написа:Не се притеснявай за мен ами за жалкия си отбор бери грижа, че нещата не са ви никак розови
Я, пак си се опитвал да мислиш.
pehopeho написа:Този днес, а и не само днес, може би нямаше вярно отиграване!!! Който не вярва да гледа запис на мача и да му ги брои!
Levskar_90 написа:pehopeho написа:Този днес, а и не само днес, може би нямаше вярно отиграване!!! Който не вярва да гледа запис на мача и да му ги брои!
Гледах по телевизията, абсолютна трагедия. Може би най - слабия играч в А група. Батков бая се набута с него ...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
blue avalanche написа:Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!
И като го сравнявате с Гара,къде са асистенциите,които Дембеле получаваше?Всичко,което Арш получава,са едни дълги безнадеждни топки,с които и "великият" Дембеле НЕ СЕ справяше!!!
blue avalanche написа:Арш игра много добре!Разнасяше централните защитници по целия фронт на атаката с идея някой да нахлуе от втора линия,но...О-о-о,изненада!НЯМА КОЙ!!!Нито Кмета(изтървал най-чистото положение),нито Дарко(нищо,че вкара един гол),нито Гаджев!!!
И като го сравнявате с Гара,къде са асистенциите,които Дембеле получаваше?Всичко,което Арш получава,са едни дълги безнадеждни топки,с които и "великият" Дембеле НЕ СЕ справяше!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта