PIMP написа:blue avalanche написа:05.Левски 12 21-14 24
13.Берое 12 11-20 10
А група посещаемост
Берое средно 4540
Левски средно 3514
Въх...Направо на изплашихтИ!Ето защо ши нъ бийтИ!Страхотен аргумент!Разби ме!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PIMP написа:blue avalanche написа:05.Левски 12 21-14 24
13.Берое 12 11-20 10
А група посещаемост
Берое средно 4540
Левски средно 3514
blue avalanche написа:PIMP написа:blue avalanche написа:05.Левски 12 21-14 24
13.Берое 12 11-20 10
А група посещаемост
Берое средно 4540
Левски средно 3514

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
PIMP написа:blue avalanche написа:PIMP написа:А група посещаемост
Берое средно 4540
Левски средно 3514
Нали уж футболът е за феновете и сте най-големият български отбор. Е как така отбор с 8 загуби от началото на сезона от град със 150 000 население събира повече хора от "гранда" Левски от 2 млн. София и още сума ти фенове от цяла БългарияДа не говорим, че в неделя се очаква само нашите фенове да са колкото тези на ЦСКА-Левски взети заедно
![]()
blue avalanche написа:Доколкото знам,тук се дават прогнози за резултата,а не за посещаемост!

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
blue avalanche написа:Нещо ми подсказва,че и Калво е с контузия?
Levski 1914 написа:blue avalanche написа:Нещо ми подсказва,че и Калво е с контузия?
Новината е от вчера:
Футболистите на Левски Тони Калво и Орлин Старокин, които доскоро лекуваха контузии, днес се включиха към заниманията на основната група. Двамата пропуснаха първата тренировка на тима в понеделник, а ден по-късно сините имаха почивен ден. Днес Левски поднови тренировки, а Калво, който е с проблем в ахилеса, се включи наравно със своите съотборници. Старокин, който е с травма в бедрото, участва в играта с топка, но после продължи по индивидуална програма.
"Спортал"
Т.е., би трябвало Костов да може да разчита и на двамата за мача с Берое.
Levski 1914 написа:След операцията на Райков се надявах да може да разчитаме поне на Калво, защото се видя, че с Младенов не става! Същото важи и за Рисп, който ми е пълна загадка откакто дойде при нас. Показваше стабилни игри, после го закотвиха на пейката, дойде и контузията му и нищо!
blue avalanche написа:Levski 1914 написа:След операцията на Райков се надявах да може да разчитаме поне на Калво, защото се видя, че с Младенов не става! Същото важи и за Рисп, който ми е пълна загадка откакто дойде при нас. Показваше стабилни игри, после го закотвиха на пейката, дойде и контузията му и нищо!
Предлагам:Христов отляво,Мюлдер отдясно!В сравнение с Младенов,Мюлдер е направо Робен!На мястото на Мюлдер-Башлиев!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта