Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: Подкрепа за отбора и Милен Радуканов на първата тренировка

Мнениеот Puldin » 30 окт 2011 07:31

Успех на Радуканов. Мрънкалниците далеч от Колежа

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 окт 2011 09:43

bulgaro, дай да върнем селю а? Разбирам негодуването срщеу ръкововдството, и аз дори не одобрявам някой тяхни постъпки, ама нали се сещаш, че перфектни хора няма. Алеко го е казал: "Разни хора, разни идеали". Е ти имайки по друго мислене от другите и не съгласявайки се общото мнение, имаш ли право да бъдеш "съдник" и "форумен гуру", за каквито обвиняваш другите, пък не виждаш, че ти самият си се превърнал в такъв. Може би и аз прекалявам и аз съм такъв.

От всичко което, чета си правя заключения, че в момента Бакала е най-големият виновник в историята на Ботев Пловдив. Трудно си спомням толкова пламенно да ревеш срещу селския. А до преди 2 години нямаше спор че селския бе най-голямото зло? Сега Бакалов с какво точно заслужи тази си титла? Обясни ми на мен, пък може и да ме убедиш ако всичко се окаже истина.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 30 окт 2011 11:15

И на мене ми омръзна да слушам изказвания от сорта на "ние всички знаем ,че на Хубчев му редиха състава и му правиха селекцията" как така го знем и кога Хубчев дойде да го каже ?
Стига си превръщахте лошите втълпени от някого мисли в релност!
И нещата не опират до това да подкрепиш треньора ,а отбора. Дали е Радуканов ,дали е Коцето ,дали друг важно е да се подкрепи отбора !Кви са тея неща "аз няма да ръкопляскам" ?Да не те заболят ръчичките ли? Иначе устенцата не те болят да плюеш по легенда на клуба като Бакалов....
Писна ми вече от цялата най,най-информирана клика дето все от кухнята нещата ги знае и тнт.
Ботев до гроб!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 30 окт 2011 11:44

Да се надяваме че, нещата ще тръгнат вече на там на където на нас ни се иска. За това трябва да подкрепим Радуканов и отбора. Който има възможност утре в 14часа на "Колежа".

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Радуканов е новият треньор на Ботев (Пд)

Мнениеот STENLI » 30 окт 2011 15:04

Радуканов ще прибира 10 000 месечно в Ботев

Почти сигурният нов старши треньор на Ботев (Пловдив) Милен Радуканов ще получава по 10 000 лева месечна заплата. Това възнаграждение е договорил специалистът при разговорите с шефовете на “канарчетата“. Заплатата на видинчанина ще бъде по-ниска от тази в бившия му клуб ЦСКА. / Тема спорт

http://novini.dir.bg/news.php?id=9805622

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Радуканов е новият треньор на Ботев (Пд)

Мнениеот емо73канар » 30 окт 2011 15:37

Първо никой незнае колко е вземал в ЦСКА,защото никаде няма обявена такава до момента.Второ 10 000 неса никак малко пари на фона на общо приетите заплати от по 500 лв. които вземат по голямата част от населението.И трето знае ,че като доиде седмо число от месеца парите ще са му в картата ,а не както при титаните бавене и разтакаване с няколко месеца. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 31 окт 2011 04:47

Пичове, аз няма как да съм на стадиона понеже съм в Америка за постоянно
Но Милен Радуканов завинаги ще има моята безрезервна подкрепа той го заслужава.
Познавам го и мога да кажа подкрепяйте го и го накарайте да се почуства у дома.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 31 окт 2011 09:12

Изглежда, че много от вас са свикнали да виждат Ботев като една аматьорска трупа, самодейци, кръжоцници и учещи се управленци.
Разбираемо, особено по-младите, вие изобщо не помните и не сте виждали славния Ботев.

Аз, обаче и много хора като мен, по друг начин си представяхме Ботев и неговото управление след прогонването на селската мастия. Уви, нещата не се подобриха и това е разбираемо като погледнем сегашната управа.
Силният човек - бакалов - три пъти на работа при чичо митко, явно е попил от управленските му прийоми. Така нареченият коце костадинов - и той беше на работа при селския, сигурно сте забравили вече, но тях с Пачев ги изгонихме от "Колежа" като мръсни котки, уви, явно е било безсмислено, щом пак е в управата...

Не знам, какви още доводи да ви напиша, изглежда, че е загуба на време и нерви. Всичко опира до манталитет и начин на мислене, когато те липсват или са мутирали, и изкривени, убеждаването е кауза пердута.

Живи и здрави, надявам се Попов да има различна от досегашната визия за Ботев, времето ще покаже, а дотогава не забравяйте, че никой не е по-голям от Ботев ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 31 окт 2011 10:56

bulgaro написа:Изглежда, че много от вас са свикнали да виждат Ботев като една аматьорска трупа, самодейци, кръжоцници и учещи се управленци.
Разбираемо, особено по-младите, вие изобщо не помните и не сте виждали славния Ботев.

Аз, обаче и много хора като мен, по друг начин си представяхме Ботев и неговото управление след прогонването на селската мастия. Уви, нещата не се подобриха и това е разбираемо като погледнем сегашната управа.
Силният човек - бакалов - три пъти на работа при чичо митко, явно е попил от управленските му прийоми. Така нареченият коце костадинов - и той беше на работа при селския, сигурно сте забравили вече, но тях с Пачев ги изгонихме от "Колежа" като мръсни котки, уви, явно е било безсмислено, щом пак е в управата...

Не знам, какви още доводи да ви напиша, изглежда, че е загуба на време и нерви. Всичко опира до манталитет и начин на мислене, когато те липсват или са мутирали, и изкривени, убеждаването е кауза пердута.

Живи и здрави, надявам се Попов да има различна от досегашната визия за Ботев, времето ще покаже, а дотогава не забравяйте, че никой не е по-голям от Ботев ;)

Аре ти уволняваш ,ти назначаваш . Дай си мнението кой трябва да заеме техните места? И стига с тези авторитетни мнения "аз квото съм видял на младини в Ботев вие никога няма да го видите" имал си шанс видял си ,за мене първите паметни мачове ,които помня са от края на 80-те .
Обаче булгаро времената се менят никога няма да видиш отново отбора от 80-те играещ за кебабчета и лимонада ,а при плучаване на званието майстор на спорта нова Лада 1500. Сега виждаш ,че всичко е лапачка и пари ,колкото и да не ми се иска да го казвам погледнете Неделев. Момчето мечтае за европейски грандове и ала бала ,едно време такива мечти се свеждаха до Ботев,Левски ,ЦСКА или с други думи най-високото стъпало за БГ футболист!
Трябва да разчупиш погледът си ,а не като кон с капаци да мечтаеш за славни отминали времена! Ако се наложи ще гледаш "кръжочници" 1 сезон ,може да се окаже за добро ,щтото пък на мане не ми се гледат евтини негри.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Архив”