Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот zlatan » 27 сеп 2011 12:52

все някога БОМБАТА ще избухне и тогава ще стане не Катуница ами нещо много по-лошо.
Тото-мафията е навсякъде повярвайте ми-вижте последните три кръга в Испания и Италия.
Проблема у нас е че мафията е от родните босове-е това е лошото и гадно.

По света не са замесени президенти и ръководители.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 сеп 2011 13:07

Първенството за ФК Левски по-точно ФК Батков свърши ! Гонзо и Батков вън !!!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 сеп 2011 14:33

mariaraia написа:как ВИ се говори за ЛЕВСКИ след този срам един бог знае то ми се реве от пълното бездушие и въобще не ми се мисли за следващите мачове

Кой срам? Кой срам ?
Ще видим като Паломино влезе в игра Черно Море какво ще прави съперниците си. Ще видим и в 15 кръг как Лудогорец ще излязат фаворити за титлата след като бият ЦСКА. Не разбирам защо всички са толкова негативни. Приемете че Лудогорец е добър отбор и че няма срамно да загубим от един добър отбор
Само Левски!
You'll never walk alone!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 27 сеп 2011 14:58

Hakercheto написа:
mariaraia написа:как ВИ се говори за ЛЕВСКИ след този срам един бог знае то ми се реве от пълното бездушие и въобще не ми се мисли за следващите мачове

Кой срам? Кой срам ?
Ще видим като Паломино влезе в игра Черно Море какво ще прави съперниците си. Ще видим и в 15 кръг как Лудогорец ще излязат фаворити за титлата след като бият ЦСКА. Не разбирам защо всички са толкова негативни. Приемете че Лудогорец е добър отбор и че няма срамно да загубим от един добър отбор

Разбира се, добър отбор са и според мен не е срамно, че сме загубили от тях. Срамното е, че от сума ти време ни говорят как с всеки мач отборът ще играе по-добре, а в крайна сметка печелим с клизми, играем много слабо, заедно с моментни проблясъци. Много срамно е как никой не поема отговорността, като мустакатия се изнизва и не гъква, а Гонзо обвиняваше всички други, но не и себе си. Ето това е срамно.
Все пак аз се надявам да бием Локо, никога няма да съм за това Левски да загуби!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 сеп 2011 15:18

няма истински Левскар,който да желае загубите за Левски.
Дали обаче тези истински Левскари ги има в отбора,аз все си мисля че липсват.Сега ще вкарваме юношките да ритат-така поне каза оня Хаздай-евреина.
LEVSKI_FOREVER

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2011 15:33

При какъвто и да е развой, статуквото в Левски ще се запази.
Което ще удължи мъките ...

И к'во като бием с 1 на мъка ???
Няма ли игра, всеки отбор е обречен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2011 16:41

Колко сте прави всички .. :)
Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 сеп 2011 16:50

Ако цената да се изхвърли Мустака завинаги от футбола, респективно от Левски е, да ни изловят от Интерпол в уреждане на мачове и да ни пратят в Б група за един сезон, аз лично съм готов да я преглътна. Там са били и Милан, и Ювентус, и Юнайтед, и Ливърпул. Няма спортен резил, даже всичките ни провали накуп не могат да се равнят със срама, който ни причинява сегашния ни ръководител.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2011 17:26

drvasko98 написа:Ако цената да се изхвърли Мустака завинаги от футбола, респективно от Левски е, да ни изловят от Интерпол в уреждане на мачове и да ни пратят в Б група за един сезон, аз лично съм готов да я преглътна. Там са били и Милан, и Ювентус, и Юнайтед, и Ливърпул. Няма спортен резил, даже всичките ни провали накуп не могат да се равнят със срама, който ни причинява сегашния ни ръководител.

Само,че всички тия,дето си ги изброил има мощни,ама много мощни финанси зад тях!Искаш да тръгнем по пътя на Ботев,така ли?Че вие сега,за 3г. без титла,оревахте орталъка,а тогава?Като се разбягат всички,които могат,като заиграем с ония ми ти юноши,като ни спукат всички от бой и заредим ОЩЕ 5-6 нулеви години,тогава какво?Сигурно ще се обесите по стълбовете!Ама не били важни титлите,важна била играта...Ами,с "бледните юноши" по-хубаво ли ще заиграем?

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 сеп 2011 17:35

никога няма да съм за това Левски да загуби!

Така и трябва. Тука повечето са некви където само псуват по ръководството,но са се минали 7 кръга и все още мисля че титлата не е загубена. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ЛЕВСКИ БИЕ ЛОКО СФ С ПОВЕЧЕ ОТ 1 ГОЛ РАЗЛИКА
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Архив”