Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Живко6461
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот Живко6461 » 06 авг 2011 13:44

zlobul написа:Вбесява ме всичко което пречи на Левски да върви напред .
Пожеланията ти за успех срещу славия на фона на резила в търнава
могат да се възприемат точно така , както Гонзо и Йовов биха искали
-"тежко е , но трябва да вдигнем главите и да гледаме напред (вероятно към новия евроанонимник , който ще ни отстрани),
извиняваме се на феновете и се надяваме , че още в седващия мач(в случая -със славия) ще ни окажат подкрепа в толкова труден за нас момент " -същите тези приказки ги слушаме трета година , така че място за реверанси -НЯМА
Ти може и да ги подкрепиш тия , но не и аз -ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ , гонзо в нито един случай не пое вината като мъж , а точно обратно -след всеки провал закрива тренировките мишката-баткова .
ВЪН , СТИГА ВЕЧЕ ОЛИГОФРЕНИ В ЛЕВСКИ . ДА ХОДЯТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С НЕКАДЪРНИЦИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ , НЕ В ЛЕВСКИ .

Твое право е да приемаш по свой начин думите ми. Не си длъжен да ме подкрепяш, дори да спазваш някои неписани норми на общуване. Твое право е и да ме обвиняваш дори за неща, които не съм изразявал никога и, уверявам те, не съм ги и мислил. Отново без да се съобразяваш с изразените ми позиции. И в този форум.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 16:25

На тоя мач наречен най старото столично дерби изобщо няма да има дерби ...не и настроение за такова , Друг е въпроса , че отдавна това не минава за такова , но тъй като в настящия момент мачът се оказва с особено значение за определени хора от синия щаб изявяващи се като ръководни органи и спортно-технически щаб , към този мач ще има някакъв си интерес , предимно журналистически .Що се отнася до феновете на футбола , бих казал - никакъв .
Пишейки за фенове , трябва да кажем ,че този мач е твърде любопитен по отношение на това-как ще реагират сините привърженици . Дали ще подкрепят убийците на Левски или ще запазят честта си и ще покажат несъгласието си със ставащото в най-обичания клуб по един достоен и интелигентен начин - оставяйки ги сами на стадиона .
Мачът Левски-Славия е в понеделник . В понеделник дами и господа ще се види дали сте фенове или просто послушници на които им е все едно кой и как се гаври с любовта ви към Левски !

п.с. ясно е че на този мач ще отиде обкръжението на другия малоумник на"герена" -гугутката , но тях не ги смятаме .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 авг 2011 06:35

Ще ги победим мъчно с 1-0

п.с. шансът славистите да бъдат повече от нас утре на стадиона е огромен :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2011 08:50

Тоя мач,ще е голяма мъка за нас.С,Гонзо начело,не виждам нищо хубаво :roll: Но дано да греша и всичко да се оправи ;) Колкото до посещаемост,не очаквам на Герена да има повече от 2 000-3 000 хиляди.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 07 авг 2011 09:25

Искам да паднем и Гонзо да се маха моментално.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2011 10:22

george_speed75 написа:Искам да паднем и Гонзо да се маха моментално.

Гонзо е много удобен на Батков,няма начин просто.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2011 12:26

Колкото и нелогично да звучи,утре ще изгермечим СлаБия.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 авг 2011 12:48

Иво Иванов няма да играе утре,Милиев също,остава само Рисп и ще видим решението на Гонзо,кой да застане до шведа.Сержиньо може би,но не се знае психически как е след мача в Търнава.Друг вариант Димов-да пази Господ от подобно нещо.Башлиев ми се струва добър вариант,може да е бек,но няма да му е непознато да играе и ЦЗ.

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

Дайте да направим състава на Гонзо за Славия !!

Мнениеот biggy » 07 авг 2011 13:25

Ето списъкът с играчи за утрешния двубой: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Марко Видович, Асен Георгиев, Ларс Фредрик Рисп, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Даниел Димов, Сержиньо Грийн, Дарко Тасевски, Тони Калво, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Христо Йовов, Симеон Райков, Иван Цветков, Даниел Младенов, Тодор Христов и Сьорд Арс.

Пламен Илиев

Дъстли Мюлдер Асен Георгиев Ларс Фредрик Рисп Марко Видович

Сержиньо Грийн Владимир Гаджев

Симеон Райков Тони Калво

Иван Цветков

Сьорд Арс

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Дайте да направим състава на Гонзо за Славия !!

Мнениеот messi7 » 07 авг 2011 13:28

И да даваме предложения, Гонзо едва ли ще се вслуша. И в защита най-вероятно ще пусне Димов и Рисп, което ще ни донесе много проблеми. Грийн ще си го отнесе заради червения картон. Само дано Йовов не е пак титуляр! :roll:
Изображение

Върни се в “Архив”