Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Зависи, кое от двете си лица ще покаже Удинезе. В края бяха много силно, но старта през миналият им сезон, започна със седем(7!) поредни загуби!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Всички освен две загуби с разлика ще е изненада, особено в Лондон.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Арсенал няма да бие в Италия, бъдете сигурни!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas,какво става с твоя човек от аватара.Нито се чува,нито се вижда.Титуляр ли ще е през новия сезон или на пейката ще стои.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
tevez написа:Cesc Fabregas,какво става с твоя човек от аватара.Нито се чува,нито се вижда.Титуляр ли ще е през новия сезон или на пейката ще стои.
Ами Милито през миналия сезон игра много малко, защото беше непрекъснато контузен, после слаба форма, после пак контузен, и пак слаба форма...не беше неговата година, с една дума! В мачовете, в които се появи не игра чак толкова лошо, но беше пренебрегван от БОКЛУКА Леопардо. Трябва да се отчете, че годините на Диего напредват, става бавен и тн, но още един сезон със сигурност може да изкара на високо ниво! По-скоро ще е резерва според мен през новата година, но според мен пък е по-добро решение за големите мачове, където Пацини е тотален фигурант, не знам какво му става на тоя човек...
Вчера Милито не беше в групата, защото му е дадена по-дълга ваканция заради участието му с Аржентина на Копа Америка. Същото важи и за Камбиасо и Майкон. Сезар и Санети също бяха с по-дълга почивка, но ги привикаха заради контузиите на Нагатомо и Вивиано

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Авалокитешвара
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:tevez написа:Cesc Fabregas,какво става с твоя човек от аватара.Нито се чува,нито се вижда.Титуляр ли ще е през новия сезон или на пейката ще стои.
Ами Милито през миналия сезон игра много малко, защото беше непрекъснато контузен, после слаба форма, после пак контузен, и пак слаба форма...не беше неговата година, с една дума! В мачовете, в които се появи не игра чак толкова лошо, но беше пренебрегван от БОКЛУКА Леопардо. Трябва да се отчете, че годините на Диего напредват, става бавен и тн, но още един сезон със сигурност може да изкара на високо ниво! По-скоро ще е резерва според мен през новата година, но според мен пък е по-добро решение за големите мачове, където Пацини е тотален фигурант, не знам какво му става на тоя човек...
Вчера Милито не беше в групата, защото му е дадена по-дълга ваканция заради участието му с Аржентина на Копа Америка. Същото важи и за Камбиасо и Майкон. Сезар и Санети също бяха с по-дълга почивка, но ги привикаха заради контузиите на Нагатомо и Вивиано![]()
Съгласен съм с теб за Милито. Миналата година беше огромна загуба това, че Милито, на практика, пропусна шампионата. Годините му напредват, но той наистина е супер класа и най-важното - той е човекът за важните и тежки мачове. В сезона с требъла вкара на всичките ни големи противници в Европа и Италия с изключение на Ювентус. А това наистина означава много! Да се надяваме, че ще го видим в познатата му светлина. Много е важно също да задържим Снайдермен.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- Авалокитешвара
- Контакти:
Между другото, виждам доста оптимисти в лагера на торинци, обаче, едва ли Ювентус тази година ще бъде способен на нещо повече от това да атакува място в тройката, лично мнение. Що се отнася до Удинезе не им давам повече от 15 % шанс срещу Арсенал. Нямат опит, нямат и класата като цяло да изхвърлят англичаните. По-скоро Арсенал сам ще се бие, отколкото Удинезе да го изхвърли, но да видим.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Авалокитешвара написа:Между другото, виждам доста оптимисти в лагера на торинци, обаче, едва ли Ювентус тази година ще бъде способен на нещо повече от това да атакува място в тройката, лично мнение. Що се отнася до Удинезе не им давам повече от 15 % шанс срещу Арсенал. Нямат опит, нямат и класата като цяло да изхвърлят англичаните. По-скоро Арсенал сам ще се бие, отколкото Удинезе да го изхвърли, но да видим.
Според мен максимума им е зона Лига Европа. Повече просто не вярвам да постигнат. Ако си бяха стегнали отбора-да, но с Пациенца, Лихщайнер, Циглер и Вучинич не виждам как ще направят кой знае какъв прогрес спрямо миналата година...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Аз желая успех на симпатягите от Удинезе срещу Арсенал.Ако покажат качествен футбол нека бият лондончани
Cesc Fabregas написа:Арсенал няма да бие в Италия, бъдете сигурни!![]()
Аз пък съм сигурен че Арсенал и в дват мача ще бъде победител.Удине след продажбата на Санчез,Инлер и Запата едва ли ще имат шанс.Виж ти ако Лацио ся бяха на тяхно място по имаха някакъв шанс но Удине не,освен за по достойно представяне друго едвали.