Фен тема -Мариан Огнянов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Фен тема -Мариан Огнянов

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2011 12:37

blue avalanche написа:
Thsmith написа:Някой все пак ще назове ли един мач в който тоя да е играл нещо? Няколко човека говорят за някакво израстване, за някакви качества, но никой не казва в кой мач са видяли той да играе добре ?

Тепърва предстоят...

ако тепърва предстоят сигурно и моя инфаркт на стадиона тепърва предстой :0 ако трябва да го търпя още "години"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юни 2011 20:42

Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:Тепърва предстоят...

Точно така!
8-)

:lol: :lol: :lol: Той да не е от една година в Левски, че тепърва му предстоели добрите мачове?

would
Контакти:

Мнениеот would » 05 юни 2011 12:32

Не мога да повярвам, че има фен тема за Мариян Огнянов.Вярно е, че вкара феноменален гол срещу Челси и зарадва милиони сини фенове, но какво е направил след това.Нито показва борбеност, нито има кой знае каква техника или завършващ удар, не знам с какво ви впечатлява толкова.Защо не се направи фен тема за Коприваров - вкара много важен гол срещу Оксер, за Георги Христов - вкара за първия гол срещу Цска и победата с 2-0, която ни осигури титлата тогава.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 юни 2011 17:17

Фен тема на Мариан Огнянов ли чак?! Изумявате ме...:)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 24 юни 2011 13:28

Изумен съм от мненията на първата страница... Не мога да проумея как има хора, които виждат нещо футболно в този мургавелко... Не знам какви връзки трябва да има в Левски след като при няколко подред треньора бива налаган най-редовно. :shock:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 15:13

would написа:Не мога да повярвам, че има фен тема за Мариян Огнянов.Вярно е, че вкара феноменален гол срещу Челси и зарадва милиони сини фенове, но какво е направил след това.Нито показва борбеност, нито има кой знае каква техника или завършващ удар, не знам с какво ви впечатлява толкова.Защо не се направи фен тема за Коприваров - вкара много важен гол срещу Оксер, за Георги Христов - вкара за първия гол срещу Цска и победата с 2-0, която ни осигури титлата тогава.

За тях няма теми, щото не са вече играчи на Левски.
Просто е логичен отговора ти.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 юни 2011 15:09

Blue_Girl написа:
would написа:Не мога да повярвам, че има фен тема за Мариян Огнянов.Вярно е, че вкара феноменален гол срещу Челси и зарадва милиони сини фенове, но какво е направил след това.Нито показва борбеност, нито има кой знае каква техника или завършващ удар, не знам с какво ви впечатлява толкова.Защо не се направи фен тема за Коприваров - вкара много важен гол срещу Оксер, за Георги Христов - вкара за първия гол срещу Цска и победата с 2-0, която ни осигури титлата тогава.

:shock: :lol: А бе карай бе.Тях чума ги е тръшнала :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 25 юни 2011 15:44

Thsmith написа:
blue avalanche написа:
Thsmith написа:Някой все пак ще назове ли един мач в който тоя да е играл нещо? Няколко човека говорят за някакво израстване, за някакви качества, но никой не казва в кой мач са видяли той да играе добре ?

Тепърва предстоят...

ако тепърва предстоят сигурно и моя инфаркт на стадиона тепърва предстой :0 ако трябва да го търпя още "години"

:lol: Аз все още тая надежда, че ще бъде продаден. Не мога да разбера защо миналата година беше пускан толкова често и то като опорен халф :shock: Нито Йовов, нито Огнянов имат физика за тази позиция. Димов е в пъти по-добър избор. Иса по крилото беше просто феноменално хрумване. Кой ще играе по лявото крило? Когато човек с удобен десен крак играе от ляво се губи остротата, която може да се създаде от центриране в движение.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 юни 2011 16:19

Махнахте ли Гошо Петков и Мирослав Иванов ? Ако сте ги махнали сега циганите ви само Гонзо и Мариан ли са или има и още ? :shock: :lol: ехехехех
catch me ... if you can !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2011 17:14

modor написа:
Blue_Girl написа:

:shock: :lol: А бе карай бе.Тях чума ги е тръшнала :lol:

Просто няма, какво да им обсъждаме.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”