Боримиров се бие на детски футболен турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 27 май 2011 23:29

lisynger написа: а последния удар на Боримиров доста *******.ка изява не мислите ли?

Абсолютно, оня моряк дори в момента не се биеше, когато борето му скочи отзад, точно постъпка на женски орган е стореното от борето.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 27 май 2011 23:35

S.T.A.L.K.E.R написа:
lisynger написа: а последния удар на Боримиров доста *******.ка изява не мислите ли?

Абсолютно, оня моряк дори в момента не се биеше, когато борето му скочи отзад, точно постъпка на женски орган е стореното от борето.

Бях забравил да го напиша, че даже беше спрял да се бие :oops: ама Данката си личи ,че бил халфче какъв спринт само, а след като го удари даже включи по-голяма крачка същински Тайсън Гей :lol: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

smith12

Мнениеот smith12 » 27 май 2011 23:40

Изображение :lol: :lol: :lol:
На полувремето отидох при съдиите на пистата, за да ги помоля през втората част децата да играят с двете топки - тяхната и нашата. През първото полувреме ритаха с една оранжева, тяхната. Молбата ми беше половината първо полувреме да е с оранжевата, а другата половина с нашата. В това време идва Боримиров и ме удря в груб. И докато го питаме кой си ти, удари още едно момче - Весо. Тогава стана масово меле. Мишката Боримиров избяга, даже докато бягаше едно от нашите деца го ритна", разказа пред "Варна спорт" Иван Михайлов.

"Ето, сега му казвам, чакам го във Варна да се видим 1:1. Нищо друго не направи, освен че развали празника на децата. Нито съм ходил да им търся сметка на съдиите, нито да им се обяснявам. Отидох да ги моля да играем и с нашата топка", добави шефът на фенклуба на Черно море.

"Дузпата за "Левски" през първата част беше измислена. Казаха го и останалите треньори. Галин Иванов на ЦСКА беше там. И той потвърди, абсолютно всички го потвърдиха", завърши Иван Михайлов.
ИзображениеИзображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2011 23:41

Дори да са го предизвикали по някакъв начин, човек с неговото положение е как да го нарека, айде да кажем, недопустимо да прави такива циркове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 май 2011 23:42

СРАММММ, срам срам срам ....е.ати държавата и гадния "матриал", нямам думи ! Вместо да дават пример на младите, те се правят на маймуни. ееее, борето сигурно се надявал Таки да дойде от някъде, ама май не го виждам на "терена". боре взимай хапчетата редовно, не знам дали са сини, червени или лилави , пий ги редовно!!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 27 май 2011 23:47

Ужас, ужас, ужас!

Еми нЕма и да има футбол. Българските отбори не в групите на УЕФА, в групата на Шаро да влязат нЕма никакъв смисъл. Просто нямам думи за това. Ако сега имаше футбол, ако имаше държава, ако имаше полиция тези хора трябваше да се зад решетките!!!

Не знам, колкото и да съм учуден и бесен едновременно, не мога да го проумея! Ето затова ще гледам футбол по телевизията и то не български ... оф, не мога ... баси ...
“Прост народ - слаба държава”

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 май 2011 23:55

След като видяхме целия репортаж вече можем да потвърдим,че това ще да е най-голямата селения.Жалко,че децата са станали свидетели на подобни сцени.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 май 2011 00:00

ShooterMan написа:След като видяхме целия репортаж вече можем да потвърдим,че това ще да е най-голямата селения.Жалко,че децата са станали свидетели на подобни сцени.

За децата ли ми говориш, където всяка събота се напиват и ходят по дискотеките да се правят на гъзари ? Много от тях сигурно и цигари пушат..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 май 2011 00:02

storm написа:
ShooterMan написа:След като видяхме целия репортаж вече можем да потвърдим,че това ще да е най-голямата селения.Жалко,че децата са станали свидетели на подобни сцени.

За децата ли ми говориш, където всяка събота се напиват и ходят по дискотеките да се правят на гъзари ? Много от тях сигурно и цигари пушат..

Абе чак да почнат да се напиват 11 годишни идва ли :lol: Иначе за по-големите им батковци си прав
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 28 май 2011 00:05

E, че са такива - такива са. Ама дали са станали такива просто ей така!? Точно така, не са! Причината сме всички ние, които сме докарали до тук състоянието на българската нация и всички ние, които не искаме да я променим към по-добро! Като се хулим и подиграваме на собствените недъзи не си помагаме, ама изобщо ...
“Прост народ - слаба държава”

Върни се в “Архив”