Кокал, благодарим Ти и ... ДОВИЖДАНЕ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Кокал, благодарим Ти и ... ДОВИЖДАНЕ!

Мнениеот NIKSANA » 26 май 2011 17:47

Славист от1966 написа:
aisogludingfioler написа:Мъжка постъпка на Кокала, да не го нагънете сега, че е мишкар. ;)

Следващият е Кано Коцев.

Нищо хубаво не видяхме от Велев, а и нищо хубаво не получи Славия от този тренйор. Станахме сателит на Левски! Може би само Венци е доволен!! Само СЛАВИЯ без кокали вече!!! В началото на ноември повдигнах темата "Коцев по-добър от Кокала", всички Слависти се съгласиха с ман. Сега е времето да си кажем думата, колко много желаем или не желаем Кано Коцев отново да е в Славия, и то като тренйор?

ще играете финал за купата след още 15 години...ама то това не е нещо хубаво..така че няма проблем
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 май 2011 17:58

NIKSANA написа:
MCMXIII написа:Венци е освободил Велев. До тук добре, очаквам обаче да видя, кой ще е следващият ни тренер.

лекинко се бъркаш...не го е освободил:
Емил Велев няма да води Славия от следващия сезон, научи Гонг. Новината потвърди за Gong.bg президентът на “белите” Венцислав Стефанов. В телефонен разговор той уточни, че Велев сам е отказал да поднови изтичащия му договор в края на месеца.

Венци Стефанов не пожела да коментира дали Велев ще води отбора в последния шампионатен мач с Локомотив София тази събота.

На този етап ръководството на клуба вече е започнало да обсъжда варианти за нов треньор както от България, така и от чужбина.

Съгласен съм с теб! По- добре късно отколкото никога! Трябваше да си ходи още след мача с Видима, но...
Желая му късмет занапред и му благодаря за мача с ЦСКА през есента, но пролетта бе катастрофа!
П.П. Не си правя илюзии, че Велев е най- голямото зло в Славия, разбира се. Просто с него не се получавше.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 26 май 2011 18:15

Славист от1966 написа:
aisogludingfioler написа:Мъжка постъпка на Кокала, да не го нагънете сега, че е мишкар. ;)

Следващият е Кано Коцев.

Нищо хубаво не видяхме от Велев, а и нищо хубаво не получи Славия от този тренйор. Станахме сателит на Левски! Може би само Венци е доволен!! Само СЛАВИЯ без кокали вече!!! В началото на ноември повдигнах темата "Коцев по-добър от Кокала", всички Слависти се съгласиха с ман. Сега е времето да си кажем думата, колко много желаем или не желаем Кано Коцев отново да е в Славия, и то като тренйор?

Играхте на финал за първи път след 15 години и бихте чорбата след 17 поред загуби. Това нищо хубаво ли не е? Ако бях на твое място аз бих се радвал и на това, колкото и малко да е то.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 май 2011 18:36

Първото рогато си отиде от любимия отбор, остават още няколко и сме една крачка напред в правилната посока.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 май 2011 21:12

iori написа:Първото рогато си отиде от любимия отбор, остават още няколко и сме една крачка напред в правилната посока.

Направо да си ги кажем - Генев, Цачев и Христов :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 май 2011 23:35

Вижте, ще го кажа ясно и кратко - сменете си целия отбор и треньорски щаб, и пак няма да влезете в тройката.
По някакви причини, вашият любим шеф Венци, не иска призови места.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 28 май 2011 12:29

Трябваше да си ходи преди 2 месеца . Аман от лефскарски мекерета всички лефскари да си ходят на Герена- та кой става Христов ли Цачев ли може би Генев. А Кушев ще остане в историята на Славия с пропуснатата дузпа срещу Монтана. Това е поредното синьо недоразумение

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 май 2011 20:36

white power написа:Разочарованието ми от финала е голямо, но въпреки това преживяването както на самия финал, така и на лудите мачове срещу Черноморец и Пирин ме кара да кажа едно благодаря на Велев за самата тръпка и емоция. За играта, резултатите, класирането, та ако щете и заради държанието на Кокала, неподхождащо в повечето случаи на името на Славия има само една дума и тя е ОСТАВКА! Умишлено не казвам да бъде освободен, а да постъпи като мъж за какъвто се има и сам да се оттегли. От дете съм на стадиона и не помня моят отбор да е играл толкова идиотски, безмислен и безрезултатен футбол, гарниран с загуба след загуба. Така, че мисля заглавието обобщава всичко: Емо, благодарим Ти за емоциите, но на Славия са нужни победи и купи за които се иска доста повече от това да си добър мотиватор. Поне изиграй бенефисния си мач срещу Локо Сф така, че да не се червим за пореден път на стадиона, заради твоята чест и тази на феновете на Славия, които заслужават много повече от това което клубът им дава в момента.

Сложи си ръката на сърцето и ми отговори честно.За ''А'' група ли сте?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 май 2011 08:31

Бекъма написа:
white power написа:Разочарованието ми от финала е голямо, но въпреки това преживяването както на самия финал, така и на лудите мачове срещу Черноморец и Пирин ме кара да кажа едно благодаря на Велев за самата тръпка и емоция. За играта, резултатите, класирането, та ако щете и заради държанието на Кокала, неподхождащо в повечето случаи на името на Славия има само една дума и тя е ОСТАВКА! Умишлено не казвам да бъде освободен, а да постъпи като мъж за какъвто се има и сам да се оттегли. От дете съм на стадиона и не помня моят отбор да е играл толкова идиотски, безмислен и безрезултатен футбол, гарниран с загуба след загуба. Така, че мисля заглавието обобщава всичко: Емо, благодарим Ти за емоциите, но на Славия са нужни победи и купи за които се иска доста повече от това да си добър мотиватор. Поне изиграй бенефисния си мач срещу Локо Сф така, че да не се червим за пореден път на стадиона, заради твоята чест и тази на феновете на Славия, които заслужават много повече от това което клубът им дава в момента.

Сложи си ръката на сърцето и ми отговори честно.За ''А'' група ли сте?

:shock:

Що за въпрос ?! :evil: Ако СЛАВИЯ не е за "А" група, тогава кой е за там ? Видима-Раковски Севлиево ли или Калиакра може би ?! :?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2011 09:15

Един въпрос към тези,които издигат лозунга:"Сините слабаци и мекерета-вън!"
Преди те да дойдат в отбора,какво печелехте,че не се сещам?Със "белите" мегазвезди и суперталанти...
Впрочем Г.Иванов не е ли и той "синьо мекере"?
А със "синьото мекере" Сираков не станахте ли шампиони и носители на Купата?
Ама важното е да плямпаме,нали?Какво-няма значение.

Върни се в “Архив”