едно от най-идиотските изречения които съм чел в интернет
"Той иска да купи Фабрегас за да нарани БАРСЕЛОНА"
и с какво ще ги нарани ,с това че те печелят титлата на ИСПАНИЯ 3 години поред с това че са шампиони на ЕВРОПА и РЕАЛ МАДРИД е много сериозно в тяхната сянка,аз като фен на РЕАЛ МАДРИД ми е много по гадно че БАРСЕЛОНА печели трофеи ,а ние мислим за милионнни селекциии от които няма никаква полза,не вярвам някой в БАРСЕЛОНА да остане наранен ако ПЕРЕЗ купи Фабрегас а отбора пак е шампион и печели ШЛ
реалносттта е такава че БАРСЕЛОНА 90% пак ще е шампион на ИСПАНИЯ ,в ЕВРОПА не се знае а ние каквато и селекция да правим не виждам как ще ги свалим от върха ТОВА Е РЕАЛНОСТТТА това което сам си направиш ,друг не може да ти го направи ,имам впредвид че това РЕАЛ сега да не печели големи трофеи си е виновен самия отбор по точно ПЕРЕЗ с манията си за ГАЛАКТИКО
РЕАЛ беше РЕАЛ когато в него не играеха супер манекенски звезди като Роналдо,Бекъм и такива
РЕАЛ беше РЕАЛ когато играеха добри,полезни футболисти Карембьо,Редондо ПОКЛОН ВЕЛИК !!!,Гути,Салгадо,Макманамън,Макелеле,Кампо,Йеро,Раул,Елгера,Миятович,Мориентес,Зеедорф,Панучи
сега РЕАЛ е просто отбора от който всички фенове на футбола с не търпение чакат да видят коя звезда ще вземе и колко пари ще даде ,а за трофеи е Купа на Краля за 1 милиард селекция не е зле

отпадания на осминафинали 6/7 години

големи загуби от БАРСЕЛОНА и тази година полуфинал на който РЕАЛ МАДРИД игра антифутбол на БЕРНАБЕУ след като беше взел психологическо предимство
ЩЕ ЧАКАМЕ отново да сме на върха ,но май няма да е скоро
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]