Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот Neo M » 20 май 2011 19:59

obi4am_pirin написа:
Neo M написа:
obi4am_pirin написа:ЕХ невежаааа точно там пише око за око и зъб за зъб!Авраам тъкмо е сгънал едни такива като тези днешните и се поклонява пред Мелхиседек!Прочети образовай се!

:) Не ми обяснявай колко съм невеж и колко не! Не ми излизай с някакви еврейски постулати за очи и зъби! Кажи ми кое във християнството сочи към саморазправа с всички друговерци? С какво си по- различен ти и другите като теб от религиозните фанатици по света?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2011 20:01

Neo M написа: :) Не ми обяснявай колко съм невежа и колко не! Не ми излизай с някакви еврейски постулати за очи и зъби! Кажи ми кое във християнството сочи към саморазправа с всички друговерци? С какво си по- различен ти и другите като теб от религиозните фанатици по света?

Ти да не си на принципа"Ако ти ударят шамар,подложи и другат буза" :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 20 май 2011 20:06

Vamos Campeon написа:
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици и резултата е озлобяване към нас българите и сплотяване на редиците на дпс-то.

Абе все знаех, че сте пълни малоумници, ама чак толкова...не знам, вие не сте нормални от Лаута, честно!

В злобата си да се заяде с Ботев не е видял каква глупост е написал, ама карай простено му е. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 май 2011 20:06

CTAHKO написа:
Neo M написа: :) Не ми обяснявай колко съм невежа и колко не! Не ми излизай с някакви еврейски постулати за очи и зъби! Кажи ми кое във християнството сочи към саморазправа с всички друговерци? С какво си по- различен ти и другите като теб от религиозните фанатици по света?

Ти да не си на принципа"Ако ти ударят шамар,подложи и другат буза" :lol:

Излишен въпрос! А, ти? Във всеки случай аз не се позовавам на Библията и не използвам религията за да оправдавам призиви за насилие над друговерци.

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 20 май 2011 20:11

Това е дъното!!! България е Християнска държава, в която могат да се изповядват и други религии, но не и ДУПЕНЕ в центъра на столицата, на открито! ДА си се дупят вътре, да си удрят главите У земята и да затъпяват още повече, не на открито! А и техните виещи ходжи са дразнещи за околните! НИе не сме афганистан, пакистан и.т.н!ДА си изповядват религията мирно и кротко, иначе, марш-кой от къде е! Трябва да се ограничи раждаемоста при циганите и турците-ако трябва да ги скопяват!Да се изградят високи огради с високо напрежение около циганските махали, за да не излизат да крадат и пречат на нормалните хора!Болен Сидеров и Ахмед Доган и двамата са за затвора (Волен може и лудницата), те са вредни за обществото !

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 20:12

:) Не ми обяснявай колко съм невеж и колко не! Не ми излизай с някакви еврейски постулати за очи и зъби! Кажи ми кое във християнството сочи към саморазправа с всички друговерци? С какво си по- различен ти и другите като теб от религиозните фанатици по света?[/quote]
Лука 11-23
Думи на Исус Христос:Който не е с мен е против мен!!!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 май 2011 20:16

obi4am_pirin написа:Лука 11-23
Думи на Исус Христос:Който не е с мен е против мен!!!

Сега ще ми обясниш ли кой е Лука и откъде знае, че Исус е казал точно това? :roll:

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 20 май 2011 20:16

Хубаво е от време на време да има подобни демонстрации,за да се знае,че тук ислямизация няма НИКОГА да има!! Изключително толерантен човек съм,но съм живял 3 години във Франция и знам как се случват нещата,за да се стигне до там,че белите фрнасета се напикават в гащите като видят араби и не смеят думичка да мецнат шушукайки си на ушенце..Никога не бих посегнал и на храм в който,един човек се моли,но когато си в храма,а не да ми излизаш по улицата и да ми бъркаш в мозъка с твойте религиозни пеения..

Извън това което казах по-горе,случаят днес си е чиста прдизборна простотия ;)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 май 2011 20:17

Бой по турците!!! Като не искат да ги бият да ходят там, откъдето са дошли - Турция! :!:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 20 май 2011 20:20

obi4am_pirin написа::) Не ми обяснявай колко съм невеж и колко не! Не ми излизай с някакви еврейски постулати за очи и зъби! Кажи ми кое във християнството сочи към саморазправа с всички друговерци? С какво си по- различен ти и другите като теб от религиозните фанатици по света?

Лука 11-23
Думи на Исус Христос:Който не е с мен е против мен!!![/quote]
Военни с пушки около 14-ти полк и ограда с високо напрежение (200 000 волта, щото по-малко не ги лови :mrgreen: ) а джамията да се срути и да им дадат едно парцелче, да речем в Логодаж!А Доган и Сидеров в затвора, за държавна измяна(и двамата работят против държавата)

Върни се в “Архив”