В интерес на истината няма по - голямо зло от Германия на Хитлер и САЩ, в който и период, но както казах, политически тематики днес не ми се разискват. Датата е велика, защото повечето хора изобщо не се замислят какъв щеше да е светът под властта на хора като Наполеон през 19 век и Хитлер век и половина по - късно. Прочистването, което осъществяват комунистите в първите петнадесет години след войната, съм го коментирал. Просто всяка идеологическа система има трудно начало, трябва й време. Не оправдавам подобен ход, но родените след 60-та година хора, да критикуват комунизма, е направо смешно.
СССР спечелва войната, точно СССР. Защото другите образно казано само гледат сеир. Не ми се мисли ако Англия, Франция и САЩ бяха окупирани така, както е Ленинград, някогашен нали, дали изобщо щяха да оцелеят. Камо ли да спечелят.
Честит празник на всички! Днес е 09.05. - День победы
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит празник на всички! Днес е 09.05. - День победы
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:Само славяни ли са пращани в концлагери?Кои народности са били "посочени" за унищожение,освен славяните?Подсказвам-споменава ли се нещо за "Азиатците"?Според теб,ние към кои спадаме?
В случая не е било важно ние за какви сме се имали и смятали ...
А немците, за какви са ни смятали !
Те са ни числили към арийските раси !
Което в крайна сметка към момента излиза, че са били до голяма степен прави ...
Към каква арийска раса са ни числили? Знаещ ли за какви са ни мислели? За конекрадците от Долен Дунав...всъщност ще цитирам:
"Конекрадците от Долния Дунав не заслужават костите(дори) на един померански гренадир"-Ото фон Бисмарк.
Или както още е казал Бисмарк на окриването на Берлинският конгрес "Уважаеми господа, събрали сме се не да решаваме съдбата на някакви българи, а да решаваме европейски въпроси"- и от Санстефанска България остава едно нищо. Това във връзка, кой какво ни бил връщал...връщал Хитлер, трънки и глогинки ни е връщал.
Тук в тоя форум има УНИКАЛНИ глупаци. Какво ви е върнал Хитлер бе глупендери?
По тази логика султан Абдулазис I е велик ваш герой, понеже е възстановил Българската Екзархия през 1870 година. Вероятно сте му много благодарни?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
-
Hrabar написа:Към каква арийска раса са ни числили?
ммм, всъщност думите на един немец, не са думи на болшинството ...
Редица офицери и учени - историци на Вермахта са считали българите за родствен на тях народ !
Сега не ми се идирват цитати ...
Не е за това темата.
Но е факт, че онези врмена са били страшно вълчи - националистически !
Самият факт, че фашистите са смятали славяните за - "нисша раса" говори много.
Ако и нас са ни смятали за "долна ръка хора" едвали са щели да ни допуснат до "свещенният им съюз" !
Това просто е изключено ...

Нацистите влизат в съюз с японците, които вече като част от далечно-азиатските народи, не ги считат дори за хора!
Съвсем отделно е, това което нацистите наричат "арийска раса" е много далеч от това, което реално са арийските племена!
Съвсем отделно е, това което нацистите наричат "арийска раса" е много далеч от това, което реално са арийските племена!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://en.wikipedia.org/wiki/German%E2% ... st-Litovsk
Ето това е истината. СССР и Фашистка Германия бяха съюзници, най-верни.
Ето това е истината. СССР и Фашистка Германия бяха съюзници, най-верни.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Локомотив1926
- Контакти:
Честито на печелифшите .
Честит празник на всички руснаци! Това не е празник, който българите трябва да почитат, защото ние де факто губим войната. В следствие на 9 май в България са извършени поголовни кланета и конфискация на имущества и стока на хиляди трудолюбиви, способни и честни българи. Благодарение на "День победы" в България е поставено марионетно правителство командвано от СССР и пак благодарение на този ден, България е най-пропадналата, мафиотска , мошенническа и бедна държава в Европа към този момент. Държава, която се управлява от малоумници и "бивши" комунисти, който Сталин наричаше " врагът с червеният билет" Загубихме възможността за национално обединение, загубихме интелигенцията си и хората, които бяха истинските строители на България.Единствените хора, които трябва да празнуват 9 май в България са около 200 от така наречените олигарси, които станаха мулти милионери, благодарение на това, че нашата държава беше победена и започна царуването на комунизъм. България като държава е унищожена след болшевишката победа и никой, който се нарича българин няма право да празнува на този ден, защото това го прави предател. Това е празник на Русия най-вече, също и за част от държавите в западна Европа. За останалият свят, това е един черен ден!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
"Gateca"
Има страшно резон и логика в думите ти ...
Смешно е България да празнува по някакъв начин това !
Както каза ( написа ) някой по нагоре .... По скоро просто трябва да се почете памета на жертвите на това безумие ...
Има страшно резон и логика в думите ти ...

Както каза ( написа ) някой по нагоре .... По скоро просто трябва да се почете памета на жертвите на това безумие ...
THE G.A.M.E написа:"Gateca"
Има страшно резон и логика в думите ти ...![]()
Вие май трудно правите разлика между победата в една война, над силен и жесток завоевател и последствията за част от Европа след това?!Както и ви е трудно да асимилирате, че Европа е разделена още в Ялта, месеци преди официалният край на войната в Европа.Помисля ли си някой от вас, анти- защо КА не е влязла в Гърция, като е минала до границите и?И защо Англия се включва в битките между белите и червените андради?
Въобще замисляте ли се, че ако СССР беше загубил войната, то след него си заминаваха и Англия, и САЩ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ro0hv1Sx35E[/youtube]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
Кашчей написа:Въобще замисляте ли се, че ако СССР беше загубил войната, то след него си заминаваха и Англия, и САЩ?
Смело твърдение, което няма как да се провери ! ...

Струва ми се, че подценяваш янките, които междудругото в началото на войната са въоражавали и СССР и Германия ...
А Англия така или иначе си беше заминала ...
Все пак я сринаха почти цялата.
Руснаците, та руснаците ...
Ако не беше западният фронт, Хитлер щеше да ги помете за отрицателно време !
Не ги надценявай ... и не подценявай ролята на запада в тая война ! ...