ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море 17.04.2011 /21:00ч/ А група 22 кръг
Гарфийлд ама въобще не с прав че сме втори я виж програмата ни и ще разбереш.Гостуване в Пловдив,Ст.Загора-как си мислиш че Левски ще вземе тия мачове-абсурд.До мача с Морето има време-за мен труден мач,скука на терена-Морето ще се окопае убеден съм схема 1-9-1 ще бъдат и МЪКА ЗА ЛЕВСКИ.
LEVSKI_FOREVER
-
да слагат Гарра да играе ляво крило
Ибез това напоследък пропуска положения, но пък все така тича като вятъра-да вършее по крилото, а Иса да си е център....ама той и Иса изпуска много 

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
-
Труден мач и поредна мъка ...
Прогноза: 1 : 0 или 1 : 1
Прогноза: 1 : 0 или 1 : 1
zlatan написа:Гарфийлд ама въобще не с прав че сме втори я виж програмата ни и ще разбереш.Гостуване в Пловдив,Ст.Загора-как си мислиш че Левски ще вземе тия мачове-абсурд.
Ще губите точки до края, това е сигурно, но и червените също. Не виждам как ще ви изпреварят, освен ако не се сринете съвсем. Мачовете ви с Берое и Локо Пд може да се окажат по-лесни, отколкото домакинствата срещу дефанзивно играещи отбори.
Левски "загуби" и на "хартия" титлата,така че не виждам к'во толкова обсъждаме това...Утешителните награди са за един друг отбор-четирибуквие,чийто фенове наркомани,пияници,измет,сган освен да мърси паметници на ЛЕГЕНДИ и да чупи стадиони,няма друга работа.
Играем много зле,без никаква идея,без никакви крила,с трансферни НЕДОРАЗУМЕНИЯ(като Матондо и Слори,да колеги няма да спра да го повтарям)продаваме всичко що - годе качествено като Жоазиньо ПРОТИВ желанието на играча! ! !Отбора продължава да бъде без треньор на практика след като Ясен си остава безгласна буква,няма никаква тактика,а къде са ни юношите,КЪДЕ?!Като отбора винаги е имал силно присъствие на футболисти от школата или ако не,то поне млади таланти от малките отбори.Какво се случва сега,юношите ни играят за Локо Мездра,Видима и Калиакра,а ние разчитаме на чужденци.
Не искам да засягам темата за стила на игра на отбора,защото без крила ние нямаме такъв.Тук повечето колеги ще кажат какъв е този треньор,който налага 1 стил на игра-ами вижте големите отбори като Челси,Ман.Ютд,Реал,Барса,Интер,Милан,Байерн...Всички те разчитат на 1 схема на игра,само че с много качествени изпълнители.Много дълга тема...
Относно мача-както неведнъж съм казвал такива отбори като и особено като Черно Море идват на Герена и си знаят "ганкиното" за 0-0 ритат силно напреде с големия пръст на принципа-"Чистотата е здраве",а на техните картофени ниви играят все едно от това им зависи живота.Oпределено искам да бием с голове,само че знам ,че това няма как да се случи,най-малкото защото в отбора няма настроение.Прогнозата ми е 1-0.
Играем много зле,без никаква идея,без никакви крила,с трансферни НЕДОРАЗУМЕНИЯ(като Матондо и Слори,да колеги няма да спра да го повтарям)продаваме всичко що - годе качествено като Жоазиньо ПРОТИВ желанието на играча! ! !Отбора продължава да бъде без треньор на практика след като Ясен си остава безгласна буква,няма никаква тактика,а къде са ни юношите,КЪДЕ?!Като отбора винаги е имал силно присъствие на футболисти от школата или ако не,то поне млади таланти от малките отбори.Какво се случва сега,юношите ни играят за Локо Мездра,Видима и Калиакра,а ние разчитаме на чужденци.
Не искам да засягам темата за стила на игра на отбора,защото без крила ние нямаме такъв.Тук повечето колеги ще кажат какъв е този треньор,който налага 1 стил на игра-ами вижте големите отбори като Челси,Ман.Ютд,Реал,Барса,Интер,Милан,Байерн...Всички те разчитат на 1 схема на игра,само че с много качествени изпълнители.Много дълга тема...
Относно мача-както неведнъж съм казвал такива отбори като и особено като Черно Море идват на Герена и си знаят "ганкиното" за 0-0 ритат силно напреде с големия пръст на принципа-"Чистотата е здраве",а на техните картофени ниви играят все едно от това им зависи живота.Oпределено искам да бием с голове,само че знам ,че това няма как да се случи,най-малкото защото в отбора няма настроение.Прогнозата ми е 1-0.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
...прогнозата е 2 на 0...
мъка пак,
Вижте колеги..
, сега и на мен не ми се иска да се борим за 2-ро място, и аз искам всяка година да сме шампиони и да бием цура и отборчето на сокчо ганчев където ги хванем...ама не става!
сега тактики, простотии..само си чешем езиците, Аз съм на стадиона и тва е ясно, само това е начина да подкрепим отбота - аз за друг не знам!
и серозно моля ви, нито ше свалите БаткоФ, нито ше докараме меси и роналдо на герена..!
ДАЙТЕ да подкрепим отбора до края на сезона - после Илиян Илиев и нещата се нареждат:)
мъка пак,
Вижте колеги..

сега тактики, простотии..само си чешем езиците, Аз съм на стадиона и тва е ясно, само това е начина да подкрепим отбота - аз за друг не знам!
и серозно моля ви, нито ше свалите БаткоФ, нито ше докараме меси и роналдо на герена..!
ДАЙТЕ да подкрепим отбора до края на сезона - после Илиян Илиев и нещата се нареждат:)

blue avalanche написа:
На нашият мач с Ч-ц контраатаки нямаше.Имаше бетон "марка Бургас".И аз ще съм щастлив мачът да се развие по същия начин.То,вие,така си играете в София,де...Иначе-пак клишета:защитата ни стабилна,нападението ви ялово...
На нас са ни вкарали 18 гола,на вас 23.Коя защита е по-стабилна?
Ако нашето нападение с 41 гола е ялово,вашето с 27 какво е?[/quote]
Ало, марадона нали сте отбора на народа? отбора който почва, като шампион и свършва такъв.. ние бяхме 9ти като ни свирят смешни дузпи срещу нас, най-вече на мачове с псевдо ГРАНДОВЕТЕ като вас как няма да имаме по-вече допуснати голове... а служебните ви голове и тези от засади? тях броите ли ги? очаквам 2:0 победа за ГРАНДА с дузпа и червен картон и накрая СИНсити нали така беше?
П.С вярната ви публика е по селата в София сте колкото Спартак на коритото 600-700 човека, представям си ако не играете ЛЕ или ШЛ кво гробище ще е герена!
ЧЕРНО МОРЕ
1913
eelche написа:Относно мача-както неведнъж съм казвал такива отбори като и особено като Черно Море идват на Герена и си знаят "ганкиното" за 0-0 ритат силно напреде с големия пръст на принципа-"Чистотата е здраве",а на техните картофени ниви играят все едно от това им зависи живота.Oпределено искам да бием с голове,само че знам ,че това няма как да се случи,най-малкото защото в отбора няма настроение.Прогнозата ми е 1-0.
Teрена ни е такъв от 4-5 месеца вие уревахте света, нима не помните вашият на кво мязаше, като валеше дъжд? на кривия кур вълната му пречи!!! в София играем окопано само с вас заради чернодрешковците мили мои а с ЦСКА играхме така защото нямахме футболисти за нещо повече
ЧЕРНО МОРЕ
1913
- blue avalanche
- Контакти:
morqche написа:blue avalanche написа:
На нашият мач с Ч-ц контраатаки нямаше.Имаше бетон "марка Бургас".И аз ще съм щастлив мачът да се развие по същия начин.То,вие,така си играете в София,де...Иначе-пак клишета:защитата ни стабилна,нападението ви ялово...
На нас са ни вкарали 18 гола,на вас 23.Коя защита е по-стабилна?
Ако нашето нападение с 41 гола е ялово,вашето с 27 какво е?
Ало, марадона нали сте отбора на народа? отбора който почва, като шампион и свършва такъв.. ние бяхме 9ти като ни свирят смешни дузпи срещу нас, най-вече на мачове с псевдо ГРАНДОВЕТЕ като вас как няма да имаме по-вече допуснати голове... а служебните ви голове и тези от засади? тях броите ли ги? очаквам 2:0 победа за ГРАНДА с дузпа и червен картон и накрая СИНсити нали така беше?
П.С вярната ви публика е по селата в София сте колкото Спартак на коритото 600-700 човека, представям си ако не играете ЛЕ или ШЛ кво гробище ще е герена![/quote]
"П.С вярната ви публика е по селата в София сте колкото Спартак на коритото 600-700 човека, представям си ако не играете ЛЕ или ШЛ кво гробище ще е герена!"
За сметка на това,обаче,вашата "Маракана" се пука по шевовете,нали?Добре,че има телевизия да ви видим колко сте.
- blue avalanche
- Контакти:
morqche написа:eelche написа:Относно мача-както неведнъж съм казвал такива отбори като и особено като Черно Море идват на Герена и си знаят "ганкиното" за 0-0 ритат силно напреде с големия пръст на принципа-"Чистотата е здраве",а на техните картофени ниви играят все едно от това им зависи живота.Oпределено искам да бием с голове,само че знам ,че това няма как да се случи,най-малкото защото в отбора няма настроение.Прогнозата ми е 1-0.
Teрена ни е такъв от 4-5 месеца вие уревахте света, нима не помните вашият на кво мязаше, като валеше дъжд? на кривия кур вълната му пречи!!! в София играем окопано само с вас заради чернодрешковците мили мои а с ЦСКА играхме така защото нямахме футболисти за нещо повече
"в София играем окопано само с вас заради чернодрешковците мили мои..."
Как играхте в Ловеч срещу Литекс,в Пловдив срещу Локо Пд...