Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: А ГРУПА: Миньор Перник - Левски София (10.04.2010)
Труден мач,за перникчани това е един от най-важните мачове през годината .Надявам се да не допускаме гол и да вкараме поне 2 

- blue avalanche
- Контакти:
"Полузащитникът Мариян Огнянов най-вероятно ще излезе като титуляр срещу Миньор Перник. Халфът се включи добре срещу Литекс и може да получи като награда място сред първите 11 в отбора на Левски.
Заради наказанието на Йордан Милиев, Сержиньо Грийн би трябвало да играе в сърцето на „синята” защита до Иво Иванов.
В скоро време се очаква в строя да се завърне контузеният Даниел Димов. Опорният полузащитник лекува травма в областта на глезена, тъй като скъса частично връзки по време на мач с Калиакра в Каварна.
Димов вече тича, но все още не тренира с топка. Най-вероятно това ще стане в близко бъдеще и той отново ще е в плановете на Ясен Петров и Георги Иванов. "
Радвам се за Димов.Виждам бъдещето на Левски в него и други като него!
Заради наказанието на Йордан Милиев, Сержиньо Грийн би трябвало да играе в сърцето на „синята” защита до Иво Иванов.
В скоро време се очаква в строя да се завърне контузеният Даниел Димов. Опорният полузащитник лекува травма в областта на глезена, тъй като скъса частично връзки по време на мач с Калиакра в Каварна.
Димов вече тича, но все още не тренира с топка. Най-вероятно това ще стане в близко бъдеще и той отново ще е в плановете на Ясен Петров и Георги Иванов. "
Радвам се за Димов.Виждам бъдещето на Левски в него и други като него!
Сега е момента Миньор да бие Левски. Играта им върви, а при сините има контузени и наказани. Особенно тежко е положението в синята защита, където Милиев е контузен, а Мулдер контузен. Ясно е, че Гриин ще смени пловдивчанина, но Станчев не може да замести достойно холандеца. Така обаче остава дупка в центъра на терена, където не се знае, кой ще застоне до Годжев. Най-вероятно това ще Огнянов, но той не играе често и не се знае в каква форма е. Сега идва най-сложния въпрос, кои ще са крилата? Видович и Матондо са недуразумения, Младенов изпадна в немилост. Остават Киров и младоците Тонев и Горанов, но едва ли треньорите ще рискуват с някой от тях. Раващо е представянето на вратаря Илиев. Това момче израства със всеки изминал мач и бетонира мястото си на терена.
- blue avalanche
- Контакти:
redpride написа:Сега е момента Миньор да бие Левски. Играта им върви, а при сините има контузени и наказани. Особенно тежко е положението в синята защита, където Милиев е контузен, а Мулдер контузен. Ясно е, че Гриин ще смени пловдивчанина, но Станчев не може да замести достойно холандеца. Така обаче остава дупка в центъра на терена, където не се знае, кой ще застоне до Годжев. Най-вероятно това ще Огнянов, но той не играе често и не се знае в каква форма е. Сега идва най-сложния въпрос, кои ще са крилата? Видович и Матондо са недуразумения, Младенов изпадна в немилост. Остават Киров и младоците Тонев и Горанов, но едва ли треньорите ще рискуват с някой от тях. Раващо е представянето на вратаря Илиев. Това момче израства със всеки изминал мач и бетонира мястото си на терена.
" ...но Станчев не може да замести достойно холандеца."
Срещу него да не излиза Пато?Или Роналдо?
В средата:Гаджев,Огнянов,Тасевски,Александров,Йовов
Миньор какво предлагат?Снайдер,Нани,Кака...
Напред:Дембеле,Иса,Киров,Младенов...
Не бой се!
- Долно уйно
- Контакти:
Алекс 90 минути на терена - да бе да, явно не си познаваш играчите.
Йовов вероятността да играе е малка, Димов и той си е на кантар, а дори да го пуснат няма да е във форма.
Йовов вероятността да играе е малка, Димов и той си е на кантар, а дори да го пуснат няма да е във форма.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- blue avalanche
- Контакти:
Долно уйно написа:Алекс 90 минути на терена - да бе да, явно не си познаваш играчите.
Къде съм писал,че Алекс ще играе цял мач.Припомни ми,че не се сещам.Нали не си мислиш,че Левски не може да събере група за мача с Миньор?
-
ss_killer
- Контакти:
Илиев
Грийн --- Веско --- Иво --- Марко
Владо ---- Огнянов
Дарко
Младенов --- Гарата --- Иса
какво ще кажете за този състав, аз искам от наще да играят с желание като второто полувреме за купата па резултата не ме грее
Владо ---- Огнянов
Дарко
какво ще кажете за този състав, аз искам от наще да играят с желание като второто полувреме за купата па резултата не ме грее
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- blue avalanche
- Контакти:
ss_killer написа:Илиев
Владо ---- Огнянов
Дарко
Предпочитам Киров,ако е готов за игра,пред Младенов.Ако ще готвим отбор за догодина-сега е моментът!
-
ss_killer
- Контакти:
blue avalanche написа:ss_killer написа:Илиев
Владо ---- Огнянов
Дарко
Предпочитам Киров,ако е готов за игра,пред Младенов.Ако ще готвим отбор за догодина-сега е моментът!
колега подкрепям те напълно и аз искам повече родни таланти в отбора но!
1 Мисля Сашко Киров до скоро беше контузен. и надали е в оптимална форма.
2 Ицо Йовов и той е с болежки така че ако не е готов не искам да разнася фанелката.
3 Матондо има хубава техника скорост ама мо е мнение е че трябва повече адаптация в отбора знаете и Жо колко време го чакахме.
и за това мисля че Дани Младенов е най-подходящ за десния фланг а Исата в ляво видя се срещу Литекс, че момчето има желание и качества.
САМО ЛЕВСКИ и който може на стадиона "на мира" аз ще се опитам да съм там
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- blue avalanche
- Контакти:
ss_killer написа:blue avalanche написа:ss_killer написа:Илиев
Владо ---- Огнянов
Дарко
колега подкрепям те напълно и аз искам повече родни таланти в отбора но!
1 Мисля Сашко Киров до скоро беше контузен. и надали е в оптимална форма.
2 Ицо Йовов и той е с болежки така че ако не е готов не искам да разнася фанелката.
3 Матондо има хубава техника скорост ама мо е мнение е че трябва повече адаптация в отбора знаете и Жо колко време го чакахме.
и за това мисля че Дани Младенов е най-подходящ за десния фланг а Исата в ляво видя се срещу Литекс, че момчето има желание и качества.
САМО ЛЕВСКИ и който може на стадиона "на мира" аз ще се опитам да съм там
С Миньор няма да мога,защото съм от провинцията,но за Ч.море съм на стадиона!