ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (?:?)

Мнениеот Devian » 07 мар 2011 18:10

Blue_Girl написа:
Devian написа:Ако Велков си оправи тактиката и налучка състава,а съдията свири 50/50 и няма задкулисни игри,Левски от сега може да преговарят със следващия треньор.Резултатът е 1:3 :roll:

По твоите думи ако "Акулите" загубят съдията ще е виновен!
:shock:

По моите думи освен съдията съм изброил още 3 евентуални причини за евентуална загуба,но може повече да изброя.Черноморец също ще е хубаво да си търси треньор,ако за пореден мач не покажат това,което могат :|
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 мар 2011 18:40

Devian написа:
Blue_Girl написа:
Devian написа:Ако Велков си оправи тактиката и налучка състава,а съдията свири 50/50 и няма задкулисни игри,Левски от сега може да преговарят със следващия треньор.Резултатът е 1:3 :roll:

По твоите думи ако "Акулите" загубят съдията ще е виновен!
:shock:

По моите думи освен съдията съм изброил още 3 евентуални причини за евентуална загуба,но може повече да изброя.Черноморец също ще е хубаво да си търси треньор,ако за пореден мач не покажат това,което могат :|

А това е нещо друго вече.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 07 мар 2011 19:19

PFC Litex написа:Черноморец ако си вкарат някой автогол Левски може и да победи, иначе ни чака същият заспал мач какъвто гледахме тази вечер, мач между два слаби и безидейни отбора.

На Левски на "слабите и безидейни" мачове , атмосферата е 3 пъти по-добра от тази на Литекс в най-добрите им мачове! ;)
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 мар 2011 19:25

Доста сме зле в момента ,но Ч-ц са по-зле ;) Бием минимално - 1:0!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 мар 2011 20:38

Sofiazapadultrasa написа:

ами ако майкати беше от мъжки пол от къде???? щеше да се появиш на бял свят???
Ебахти и типовете има само заяждабе баце

Къде видя заяждане :?: :?: Ако паднете дали ще продължите да му се радвате на Ясенчо :roll: Изразил съм такова мнение,а и мисля,че всеки е свободен да изрази мнението си,понеже съм убеден,че Черноморец разполага с по-класни футболисти от Левски,друг е въпросът,че феновете на Левски,Цска и отбори от сорта,сте доста ограчени откъм информация и поглед върху футболистите на останалите отбори от първенството,ако не са минали през вашите отбори или не са направили изключително мачове срещу тях.Относно уговорките,влез в форума на Чц и прочети коментарите под статията за интервюто на Тотко Дремсизов,а истината е някъде там.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 07 мар 2011 21:16

Левски-Черноморец 3-0 .Парите при акулите свършиха , а с тях и резултатите.Левски ще се измъкне и пак ще ни радва с игра.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 мар 2011 22:25

PFC Litex написа:Черноморец ако си вкарат някой автогол Левски може и да победи, иначе ни чака същият заспал мач какъвто гледахме тази вечер, мач между два слаби и безидейни отбора.

Това донякъде е добре за твоите хора от Литекс, но пък от друга страна е по-хубаво да имаш силна конкуренция ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gong.bg написа:Един от основните халфове на Левски Дарко Тасевски има мускулна травма, получена по време на мача с Локомотив София.
Македонският национал най-вероятно ще трябва да почива следващите 2 дни и ако има усложнения, дори може да пропусне мача с Черноморец Бургас.
Подавач номер едно в Левски е усетил напрежение в мускула и от това е продиктувана неговата смяна в мача със столичните железничари. Тасевски бе заменен от Мариан Огнянов през второто полувреме на двубоя.
Ако травмата на халфа не отшуми до мача с бургаските акули, мястото му най-вероятно ще бъде заето от капитана Христо Йовов, който почива срещу Локомотив поради наказание.

Дано Дарко се оправи максимално бързо и бъде на линия за мача, че без него ще е доста трудно срещу сгъстената защита, с която се очаква да излезе Черноморец на Герена.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2011 23:44

Toй и Дарко не прилича на себе си този полусезон.
Но нормално, след като вече и децата разбраха, че всяка втора топка е отправена към него ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 мар 2011 09:26

Ако Черноморец играят със същата тактика а Гереа както срещу ЦСКА, колкото и до сме слаби в момента, ще ги бием. Левски ще се изправи и ще тръгне напред, в това съм сигурен. Титлата вече е мираж /според мен/, но ако падне напрежението за задължителна титла, ще играем по- спокойно до края на сезона и нещата ще си дойдат на мястото. Снощи гледах Литекс срещу Берое и бях впечатлен от формата на Латекса. В момента това е най- силния отбор в БГ. Играят на скорост, комбинативни са и стоят доста добре физически. Ако успеем да играем срещу тях успешно за купата, това е мача, който може да вдигне Левски. Дано Ясен си направи необходимите изводи от първите два кръга и най- накрая вземе, че налучка състава, защото Левски има потенциал, просто трябва да се развие.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 мар 2011 11:32

Труден мач, Велков ще се окопа здраво така като го правеше с Миньор.
2-0 за Левски
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”