"Административният директор на Локомотив Пд Атанас Узунов потвърди пред Novsport.com, че ЦСКА има интерес към нападателя на „смърфовете” Базил Де Карвальо. Потърсихме Узунов във връзка с публикации в днешната преса, че „армейците” са спазарили сенегалеца с френски паспорт.
„Питайте вашите колеги кога отваря трансферният пазар и тогава можем да говорим”, лаконичен бе шефът на „Лаута”. „Как да го продадат, когато е първенството, полусезонът и още не е отворен трансферният пазар. Някои много избързват с трансферния прозорец”, добави той.
Узунов заяви, че не само „армейците” имат интерес към Де Карвальо. „Не е само от ЦСКА, то има и от други клубове, и от чужбина и от други клубове има. Но това единствено го решава президентът. Трансферите на клуба, трансфериране и покупко-продажба ги решава единствено президентът на клуба, собственикът на клуба”, подчерта бившият рефер."
Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Ами това доказва що за медии имаме! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- NIKI_RED
vista написа:Проблема е в това, че в момента играят за да докажат, че играчите и треньора са по добри от новопривлечените. Играчи и треньори са обидени, че са по-ниско платени. Радуканов ги мотивира заради тях и заради себе си. Докато има такова деление и съперничество истински силен отбор няма да имаме.Дълго не може така да се играе "на инат"," да дадем" и т.п. Играл съм я тази игра, в един момент писва. Всички трябва да са задружни и играчите да не се делят и треньора да не ги дели. Аз единственно мога да кажа кой от играещата 11-торка е слаб или не е в форма и не трябва да е титуляр. Но за резервите незнам нищо. Даже за Саид, който влиза като резерва незнам дали няма да е по-полезен на отбора,защото той влиза само за 5 минути, а за другите да не говорим. Радуканов може да стабилизира положението до зимата, за това става, но за по-дълъг период ни трябва опитен треньор.
Пич,нищо лично,не се обиждай,но дотук повтори поне 10 пъти едно и също

Последна промяна от NIKI_RED на 16 ное 2010 13:08, променено общо 1 път.
- NIKI_RED
Re: ЦСКА купи Базил де Карвальо
pomiqrat написа:Как е продаден при затворен трансферен прозорец
Локото как продадоха Асамоа!?
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
VraTar4o написа:трябва да се оставят на всяка цена М'боли, Маркос, Делев, Минев, Стоянов и Акуаро
+10000000000000000000000000000 но нека и Милен Радуканов остане начело на ЦСКА
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
[quote="blue avalanche"]"Административният директор на Локомотив Пд Атанас Узунов потвърди пред Novsport.com, че ЦСКА има интерес към нападателя на „смърфовете” Базил Де Карвальо. Потърсихме Узунов във връзка с публикации в днешната преса, че „армейците” са спазарили сенегалеца с френски паспорт.
„Питайте вашите колеги кога отваря трансферният пазар и тогава можем да говорим”, лаконичен бе шефът на „Лаута”. „Как да го продадат, когато е първенството, полусезонът и още не е отворен трансферният пазар. Някои много избързват с трансферния прозорец”, добави той.
Узунов заяви, че не само „армейците” имат интерес към Де Карвальо. „Не е само от ЦСКА, то има и от други клубове, и от чужбина и от други клубове има. Но това единствено го решава президентът. Трансферите на клуба, трансфериране и покупко-продажба ги решава единствено президентът на клуба, собственикът на клуба”, подчерта бившият рефер."
Подчертавам последното изречение:[color=#FF0000]Трансферите на клуба, трансфериране и покупко-продажба ги решава единствено президентът на клуба, собственикът на клуба”, подчерта бившият рефер."Това означава,че ако президентите са се договорили,явно нещата вървят към приключване,ако и не са приключили.Просто де юре ще премине в ЦСКА след отварянето на трансферния прозорец.
Колкото до качествата,смятам,че ги има и може да пасне на играта на отбора.Дано съм прав.
САМО ЦСКА!!!!
Подчертавам последното изречение:[color=#FF0000]Трансферите на клуба, трансфериране и покупко-продажба ги решава единствено президентът на клуба, собственикът на клуба”, подчерта бившият рефер."Това означава,че ако президентите са се договорили,явно нещата вървят към приключване,ако и не са приключили.Просто де юре ще премине в ЦСКА след отварянето на трансферния прозорец.
Колкото до качествата,смятам,че ги има и може да пасне на играта на отбора.Дано съм прав.
САМО ЦСКА!!!!
blue avalanche написа:"Административният директор на Локомотив Пд Атанас Узунов потвърди пред Novsport.com, че ЦСКА има интерес към нападателя на „смърфовете” Базил Де Карвальо. Потърсихме Узунов във връзка с публикации в днешната преса, че „армейците” са спазарили сенегалеца с френски паспорт.
Това може да означава едно единствено нещо. Хората, които се занимават с футбол нямат и елементарни познания за правилата му. Трансфер на играч може да се договори по всяко време и да се финализира. Може да се подпише договор за футболист да премине от един отбор в момента за следващия сезон или за следващата зима. Проблема е никакъв. Въпрос на договорка. Доколкото знам Барселона купиха Афелай... Отворен ли е трансферният прозорец в Испания? Просто нещата се договарят предварително и при отварянето му футболистът преминава в новия си отбор. Чисто и просто. Това, че на Узунов не му е ясно е отделен въпрос и геренци не трябва да храните надежди, че това не се е случило. Де Карвальо е договорен за ЦСКА.
NIKI_RED написа:pomiqrat написа:Как е продаден при затворен трансферен прозорец
Локото как продадоха Асамоа!?
Подписаха предварителен договор.От 1 Януари Асамоа отива в Похонг Стийлърс.Иначе аз се сещам за ЦСКА Москва как платиха 10 000 000 евро за Думбия и подписаха предварителен договор в който Думбия трябваше да доиграе сезона,а оставаха цели 6 месеца и след края на сезона в Суперлигата се присъедини към ЦСКА.Така че може да подписваш предварителни договори стига двата отбора да са се разбрали за цената и условията на играча.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Ако всичко е така,както казвате,защо Узунов да не го потвърди?Няма да го бият,я!Или Динев е продал Карвальо зад гърба му?Той Карвальо затова ли се направи,че играе в мача срещу ЦСКА?
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
вкарвальо няма място в ЦСКА защо непрекъснато искаме само чужденци като той не е толкова добър
Тибони, Еспозито, Грило, Тиеро, Митко Илиев, Мушкатото саидходжа, караджата нямат място в ЦСКА
Тибони, Еспозито, Грило, Тиеро, Митко Илиев, Мушкатото саидходжа, караджата нямат място в ЦСКА
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!