Дербито на дербитата Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Дербито на дербитата Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Мнениеот slash1912 » 09 яну 2011 17:37

Dexter Lord написа:Аман от реване. Имаше ли контакт срещу Бербатов? - Имаше. Съдията е в пълното си право да отсъди дузпа.Сигурен съм,че ако двете ситуациите бяха свирени в полза на Ливърпул никой от мрънкачите нямаше да обели думичка.

Контакти в къщи имам около 20
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 09 яну 2011 17:37

Dexter Lord написа:Аман от реване. Имаше ли контакт срещу Бербатов? - Имаше. Съдията е в пълното си право да отсъди дузпа.Сигурен съм,че ако двете ситуациите бяха свирени в полза на Ливърпул никой от мрънкачите нямаше да обели думичка.

Ама никога нямаше да бъдат свирени. Целта е да се бута Юнайтед напред.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 09 яну 2011 17:41

Аман от реване. Имаше ли контакт срещу Бербатов? - Имаше. Съдията е в пълното си право да отсъди дузпа.Сигурен съм,че ако двете ситуациите бяха свирени в полза на Ливърпул никой от мрънкачите нямаше да обели думичка.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 яну 2011 17:42

Къде го видя този контакт срещу Берби?По-скоро изгуби равновесие и се свлече на тревата.За червения картон съм 50 на 50.Можеше да покаже жълт картон и последно предупреждение.Съдията повлия на мача,факт!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 09 яну 2011 17:43

Ситуацията при дузпата е такава - каквото и решение да вземеше съдията, дузпа или не, нямаше да сгреши, но все пак си мисля, че позицията, от която реферът виждаше ситуацията беше по-добра от всички повторения. За червения картон мога да кажа само - лош късмет, ако Карик се беше забавил малко той щеше да удари Джерард и да бъде изгонен. А за коментатора нямам думи, толкова непрофесионално отношемие и изказвания явно против Юнайтед просто не отива на Диема.
Последна промяна от united на 09 яну 2011 17:46, променено общо 2 пъти.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 09 яну 2011 17:45

deikata72 написа:ima6e dokosvane ne kazvam 4e ima duspa ama ima6e kontakt i vednaga po4vat kritikite kam berba na fenovete na liverpool mitko bi se gordql sas svoite sanarodnici ei ama ste edni ako ne go obi4ame nie ot BG togava koi kitaicite li

твоя Мипко за мен е едно лайно.... защо да го обичам????

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 09 яну 2011 17:48

gushtera написа:На тоя долен/на симулант/ка Барбилета и пожелавам да не види гол до края на сезона, а на "най добрия" англииски рефер да не види бял ден.Всичко се връща боклуци.

За това, че сте в криза вече 10 и повече години, не са виновни нито Бербатов(все пак си българин бе не те ли е срам да говориш срешу него), нито съдията.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

KellyB

Мнениеот KellyB » 09 яну 2011 17:51

united написа:Помислиси само да можеше да гледаш българин в Ливърпул, всеки пат гледайки Юнайтед се чуствам изключително горд, че сам българин. Такаче, Бербатов си е и винаги ще бъде българин.

Ако беше българин, щеше да играе за България. Той си е просто една мижитурка, лакома за пари.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 09 яну 2011 17:52

united написа:
gushtera написа:На тоя долен/на симулант/ка Барбилета и пожелавам да не види гол до края на сезона, а на "най добрия" англииски рефер да не види бял ден.Всичко се връща боклуци.

За това, че сте в криза вече 10 и повече години, не са виновни нито Бербатов(все пак си българин бе не те ли е срам да говориш срешу него), нито съдията.

Точно затова ,че сме в криза не ме е срам да говоря така, защото Ливърпул започнаха страхотно мача и не съм сигурен Юнайтед как щяха да вкарат изобщо гол без за кой ли път съдииската помощ.Бербатов за мен е един футболист в Англия нищо повече, а спря да бъде българин, като се отказа от нац. отбор в най тежките му моменти.Българи мога да нарека Мартин и Стилиян Петрови.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 яну 2011 17:53

8-)

Макар да съм фен на трети английски отбор, смея да кажа, че съдията закла Ливърпул днес ! 8-)
Дузпата беше 30% дузпа и 70% симулация !
Червеният картон на Джерард беше пресилен !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Архив”