Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот UNBEATABLE » 26 окт 2010 15:52

Madridist написа:Никой не може да ми обясни как играч като Канаваро има златна топка, а футболисти като Раул и Дел Пиеро никога не са я взимали. :roll:

За мен това е най-абсурдното нещо...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:53

Gary Shaw написа:Снайдер беше много над Иниеста и Шави взети заедно. Понеже направи уникални неща както във ШЛ така и на СП. Докато Шави и Иниеста какво направиха този сезон във ШЛ ? НИЩО! Само късмета попречи на Снайдер и Холандия да бъдат световни шампиони.И разбирасе късмета погали Испанците. Понеже неможем да кажем ,че 'Ла Фурия' по-някакъв начин надиграха 'лалетата' на Марвайк. Едно чисто положение в полза на Испания и те го вкараха. Не забравяйте ,че ако Робен беше вкарал малко преди това шампиона щеше да е друг но нека не влизаме в 'рулото' на 'ако'!

Човек ето сега вече каза много голяма глупост!
В цял свят е възприето, че най-добрите са СВЕТОВНИТЕ шампиони! Забрави за момент пристрастията си и успехите на клубно ниво на Шави и Иниеста!

Посочи един ПЛЕЙМЕЙКЪР, който да е по-добър от Шави последните няколко години! И в същото време да е НАСТОЯЩИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ!!! След като си настоящият Световен шампион значи си най-добрият!
Ти не си съгласен, ок имаш това право. Но посочи ми един ПЛЕЙМЕЙКЪР, който последните години да е по-добър от Шави!

И така и не изтъкна нито един аргумент защо от Франс Футбол да не взематпод внимание световното! Очевидно нямаш аргументи, очевидно се водиш само от пристрастия и също така очевидно яко грешиш и се излагаш в момента!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 15:54

Ще ви отговоря, защо Фабио Канаваро стана носител на златната топка, а не Роналдиньо.От Ювентус станаха шампиони в Серия А преди да избухне скандалът с подкупените мачове. Канаваро направи страхотен сезон и беше един от най-добрите играчи в италианското първенство. Освен това, е капитан на националния отбор на Италия, който стана световен шампион.

Канаваро - добър сезон с клубния си отбор и невероятно световно първенство, Роналдиньо - невероятен сезон с клубния си отбор и отчайващо световно първенство :geek:
Последна промяна от Paralel на 26 окт 2010 15:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 окт 2010 15:54

Gary Shaw написа:Снайдер беше много над Иниеста и Шави взети заедно. Понеже направи уникални неща както във ШЛ така и на СП. Докато Шави и Иниеста какво направиха този сезон във ШЛ ? НИЩО! Само късмета попречи на Снайдер и Холандия да бъдат световни шампиони.И разбирасе късмета погали Испанците. Понеже неможем да кажем ,че 'Ла Фурия' по-някакъв начин надиграха 'лалетата' на Марвайк. Едно чисто положение в полза на Испания и те го вкараха. Не забравяйте ,че ако Робен беше вкарал малко преди това шампиона щеше да е друг но нека не влизаме в 'рулото' на 'ако'!

Ако през 2002 онзи страничен от Мадагаскар не беше отменил два редовни гола на Испания срещу Корея, може би, испанците и световни шампиони щяха да станат. Но така е в живота. Да гледаме реалностите . А те са,че Испания е актуален световен и европейски шампион. Аз лично смятам,че ще я спечели или Касийяс или Шави. Първият беше капитан на тима, имаше решителен прионс за титлата(дузпата срещу Парагвай, спасените удари на Робен на финала). Шави също направи много силно световно и заслужава да вземе наградата за цялостен принос. И 2006 е типичния пример, че Световното първенство има много по-голяма тежест. Роналдиньо направи най-силния си сезон за Барселона,спечели ШЛ и титла на Испания, но дори не влезна в тройката. А там бяха Канаваро, Буфон и Анри ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:56

durex написа:Аз да съм писал някъде,че Канавало е заслужавал златната топка?

Да, но я спечели, заради световната титла на Италия. Много скоро ми е ясно как ще обясняваш,че видите ли Шави не е заслужавал Златната топка, но той я заслужава! При това много повече от Канаваро, че и от Снайдер.

Ето и към теб същият въпрос: посочи един ПЛЕЙМЕЙКЪР, който последните години да е по-добър от Шави! Наблягам на ПЛЕЙМЕЙКЪР!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:57

Paralel написа:
Канаваро - добър сезон с клубния си отбор и невероятно световно първенство, Роналдиньо - невероятен сезон с клубния си отбор и отчайващо световно първенство :geek:

Е... какво излиза?! Снайдер - невероятен сезон с клубният си отбор, но на световното стигна до кладенчето без да пие от него. Шави - добър сезон с клубният си отбор и невероятно световно първенство!

Айде сега приложи същата логика и ми кажи какво излиза накрая?!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 окт 2010 16:00

Дори и Мондиала да оказва значение, то Снайдер пак има големи шансове за златната топка.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 16:01

Madridist написа: И 2006 е типичния пример, че Световното първенство има много по-голяма тежест. Роналдиньо направи най-силния си сезон за Барселона,спечели ШЛ и титла на Испания, но дори не влезна в тройката. А там бяха Канаваро, Буфон и Анри ;)

Мадридист няма смисъл... това им го обяснявам вече час, но те отказват да го приумеят това нещо, защото се водят изцяло от клубните си пристрастия! За тях ШЛ е над Световното! - смяяяяяяятай! :lol: :lol: :lol: Точка по въвпроса.
Не виждаш ли, че им задавам елементарни въпроси, моля ги да посочат САМО ЕДИН СМИСЛЕН АРГУМЕНТ, който да защити мненията им и те нямат такъв аргумент! Ако имаха отдавна да са го казали. Техният аргумент е ШЛ, та ШЛ! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 16:03

megan fox написа:
Paralel написа:

Е... какво излиза?! Снайдер - невероятен сезон с клубният си отбор, но на световното стигна до кладенчето без да пие от него. Шави - добър сезон с клубният си отбор и невероятно световно първенство!

Айде сега приложи същата логика и ми кажи какво излиза накрая?!

Снайдер направи невроятно световно първенство и невероятно представяне с клубния си отбор ;) Не съм фен на Интер и щом го казвам, значи съм го видял обективно. Ако Шави вземе златната топка, ще я заслужава напълно, просто смятам, че Снайдер направи по-успешен сезон.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 окт 2010 16:03

Искам Мюлер да я спечели. Аз лично му симпатизирам. ;) :P

Върни се в “Архив”