ЦСКА - Бешикташ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: билети за мача с бешикташ
Е значи, че всички фенове, които сме от провинцията и сме студенти трябва да си купуваме билетите в деня на мача? Представям си какъв мармалад ще е пред касите.

mironi88 написа:Е значи, че всички фенове, които сме от провинцията и сме студенти трябва да си купуваме билетите в деня на мача? Представям си какъв мармалад ще е пред касите.
до колкото знам тези билети се продават свободно от днес на касите

[center]
[/center]

Днес ще си взема такъв.Предполагам, че вече са продадени към 7500 билета, до Сряда от София сигурно ще накупим към 10 000 и още толкова ще дойдат от провинцията в Четвъртък.Така че сигурно стадионът няма да е празен за мача с резаците.
Днес ли ги пускат по касите билетите?
==================================================
Стадионът трябва да се напълни 25-30 000. За съжаление жестоко се съмнявам. Вчера заради рвния с Академик чух поне 5 човека на стадиона още да казват, че няма да идват, което е много жалко. 1 мач и пак трагедии. Отборът спечели 6-7 поредни победи във всички турнири, което си е постижение с оглед на целия полусезон и след само 1 по - лош мач и вече трагедии... Нормално беше да се загубят още точки някъде.
Вчера четох по форуми как всичките, които до сега мълчаха пак говорят за протест. Един мач вече съсипахме ( вкл. и аз ). Един Рапид Виена стига толкова, няма нужда да съсипваме още мачове. Защото ние загубихме мача с Рапид. С публика такъв отбор щяхме да го изнесем, но тогава имаше по-нажелащи неща. Сега ще бъде пълна простотия да унищожим отново отбора.
По-добре празен стадион да се остави и поне да не се пречи на играчите, отколкото такова чудо като с Рапид.
Стадионът трябва да се напълни 25-30 000. За съжаление жестоко се съмнявам. Вчера заради рвния с Академик чух поне 5 човека на стадиона още да казват, че няма да идват, което е много жалко. 1 мач и пак трагедии. Отборът спечели 6-7 поредни победи във всички турнири, което си е постижение с оглед на целия полусезон и след само 1 по - лош мач и вече трагедии... Нормално беше да се загубят още точки някъде.
Вчера четох по форуми как всичките, които до сега мълчаха пак говорят за протест. Един мач вече съсипахме ( вкл. и аз ). Един Рапид Виена стига толкова, няма нужда да съсипваме още мачове. Защото ние загубихме мача с Рапид. С публика такъв отбор щяхме да го изнесем, но тогава имаше по-нажелащи неща. Сега ще бъде пълна простотия да унищожим отново отбора.
По-добре празен стадион да се остави и поне да не се пречи на играчите, отколкото такова чудо като с Рапид.
Последна промяна от Allein на 29 ное 2010 11:21, променено общо 2 пъти.
ще го понапълним.. но дано някой колега тук сподели с билетите как е. . защото мойта книжка запоследно е заверена мин. година и нензам дали ще стане
[center]
[/center]

Allein написа:Днес ли ги пускат по касите билетите?
да от 2 до 6 бачкат мисля
[center]
[/center]

Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или 

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
[quote="Allein"]Днес ли ги пускат по касите билетите?[quote="Allein"]
Аз си купих билета в петък
Аз си купих билета в петък
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или
Ти явно си приличаш на ученик

На касите в петък си го купил?
Allein написа:Днес ли ги пускат по касите билетите?
колега.. ман ютд. има 10391230120 равни.. този сезон.. но стадиона винаги е пълен.. дори да имаме 20 победи и 1 равен.. пак ще има хора които реват.. пак ще има недоволни.. а силно вярвам че повечето в четвъртак ще забрават всички проблеми и ще са на стадиона там е местото на всички истински фенове ! там се протестира ! никои не печели като се прави на ултрас по форуми и не ходи на мачове.. наистина ми се иска в четвъртак вечерта 20:00 да има поне 25-30000 ИСТИНСКИ и ВЕРНИ армейски сърца ! и за пореден мач да покажем на света колко велика публика са и отново да пишат за нас ! не трябва да и не бива да има разцепление на фракции на този мач, за честта на ЦСКА и България трябва да сме единни !
[center]
[/center]