Среща на потрeбителите на форум "Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Среща на потрбителите на форум "Левски"

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 14:58

sangio написа:само заради тази тема си направих account . Искам да попитам , дали ще се събирате за мача с Калмар и къде ... бих желал да се присъединя !? :roll:

Следи темата и ЛС-тата си.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 23 юли 2010 17:08

SAMP тъй като последните дни нямам много време да следя темата ще те помоля около 27-28 най късно да ми звъннеш да уточним бройката. Другото е моя грижа по организацията :)

Ще ти изпратя телефона си на ЛС!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юли 2010 17:26

TheCorruptor написа:SAMP тъй като последните дни нямам много време да следя темата ще те помоля около 27-28 най късно да ми звъннеш да уточним бройката. Другото е моя грижа по организацията :)

Ще ти изпратя телефона си на ЛС!

Ок,аз като изясня борйката ще звънна да се разберем ;)Нека всички да следят темата за евентуални промени и подробности ;)
Надявам се и на още желаещи :)Колкото повече,толкова по-добре ;)
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 юли 2010 20:45

И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се :lol: 8-) Само да не е на 28ми, че имам рожден ден и ставам на 18 :oops: :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 юли 2010 00:06

Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се :lol: 8-) Само да не е на 28ми, че имам рожден ден и ставам на 18 :oops: :geek:

Няма ако,всички ги искаме,стига да се Левскари
за 29-ти е живот и здраве,да гледаме мача с Калмарите

П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост ;)(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека) ;)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание ;)
Вторник-Сряда ще пиша за начания час на ЛС на всички.Дано само от ТВ+ не ни врътнат и да не предават мача,че от заведението се насочваме към най-билзкия офис за погром :lol:
Айде САМО ЛЕВСКИ и до месец-два сбирки под 30-40 човека да няма :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 юли 2010 20:52

SAMP написа:
Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се :lol: 8-) Само да не е на 28ми, че имам рожден ден и ставам на 18

П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост ;)(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека) ;)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание ;)
Вторник-Сряда ще пиша за начания час на ЛС на всички.Дано само от ТВ+ не ни врътнат и да не предават мача,че от заведението се насочваме към най-билзкия офис за погром :lol:

Не знаех, че става дума за 29ти, тогава няма да мога, имам семейно събиране по случай рождения ми ден, който е предния ден... :( Съжалявам, че ви подведох, по-добре отсега да ви кажа...ако се събирате друг път ще гледам да дойда... :( ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 юли 2010 14:24

Cesc Fabregas написа:
SAMP написа:
Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се :lol: 8-) Само да не е на 28ми, че имам рожден ден и ставам на 18

П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост ;)(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание

Не знаех, че става дума за 29ти, тогава няма да мога, имам семейно събиране по случай рождения ми ден, който е предния ден... :( Съжалявам, че ви подведох, по-добре отсега да ви кажа...ако се събирате друг път ще гледам да дойда... :( ;)

Е няма проблем,следващият път ;)
Абе дайте да разберем със сигурност дали ще дават мача,за да не стане така да отидем и да гледаме Шоуто на Слави :)

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 25 юли 2010 19:32

П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост ;)(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание
Айде САМО ЛЕВСКИ и до месец-два сбирки под 30-40 човека да няма :)[/quote]
Не знаех, че става дума за 29ти, тогава няма да мога, имам семейно събиране по случай рождения ми ден, който е предния ден... :( Съжалявам, че ви подведох, по-добре отсега да ви кажа...ако се събирате друг път ще гледам да дойда... :( ;)[/quote]

Е няма проблем,следващият път ;)
Абе дайте да разберем със сигурност дали ще дават мача,за да не стане така да отидем и да гледаме Шоуто на Слави :)[/quote]

Мисля че този път няма да има проблем със излъчването на мача. Все пак мача ще е в Швеция. Проблема доколкото разбрах е бил че на стадиона на дъндолк е нямало места за където да се поставят камерите.

T

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 25 юли 2010 21:19

Аз съм там, само ми пратете съобщение предния ден с часа за среща. :)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2010 16:41

За съжеление ...... и аз съм аут.
Работата пречи ..... но не може без работа !
Жалко .....

Успех левскари .... дано се съберете повече !
Важното е, да се постави началото на традицията ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”