sangio написа:само заради тази тема си направих account . Искам да попитам , дали ще се събирате за мача с Калмар и къде ... бих желал да се присъединя !?
Следи темата и ЛС-тата си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sangio написа:само заради тази тема си направих account . Искам да попитам , дали ще се събирате за мача с Калмар и къде ... бих желал да се присъединя !?
TheCorruptor написа:SAMP тъй като последните дни нямам много време да следя темата ще те помоля около 27-28 най късно да ми звъннеш да уточним бройката. Другото е моя грижа по организацията
Ще ти изпратя телефона си на ЛС!
Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се![]()
Само да не е на 28ми, че имам рожден ден и ставам на 18
![]()
SAMP написа:Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се![]()
Няма ако,всички ги искаме,стига да се Левскари
за 29-ти е живот и здраве,да гледаме мача с Калмарите
П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание
Вторник-Сряда ще пиша за начания час на ЛС на всички.Дано само от ТВ+ не ни врътнат и да не предават мача,че от заведението се насочваме към най-билзкия офис за погром![]()
Айде САМО ЛЕВСКИ и до месец-два сбирки под 30-40 човека да няма
Cesc Fabregas написа:SAMP написа:Cesc Fabregas написа:И аз мога да дойда, ако ме искате разбира се![]()
Няма ако,всички ги искаме,стига да се Левскари
за 29-ти е живот и здраве,да гледаме мача с Калмарите
П.П.Засега сме общо взето тва:TheCorruptor,Djack_84,bigbonusprize,Agression,tarator4o,sostenere,Blue_Lion,sangio,Cesc Fabregas,l_messi,THE G.A.M.E и моя милост(сигурно ще отпадне някой по независещи от него причини,но се надявам да не са повече от 2-3 човека)
Надявам се до мача още толкова да изяват желание
Вторник-Сряда ще пиша за начания час на ЛС на всички.Дано само от ТВ+ не ни врътнат и да не предават мача,че от заведението се насочваме към най-билзкия офис за погром![]()
Айде САМО ЛЕВСКИ и до месец-два сбирки под 30-40 човека да няма
Не знаех, че става дума за 29ти, тогава няма да мога, имам семейно събиране по случай рождения ми ден, който е предния ден...Съжалявам, че ви подведох, по-добре отсега да ви кажа...ако се събирате друг път ще гледам да дойда...
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта