Абсолютно съм съгласен с теб. Четох всякакви безумни мнения, дори имаше един човек сравняващ сегашната Испания с Гърция от европейското през 2004

. А това, че е печелила само с "едно на нула" е проблем на съперника, не на испанците. Все пак победителите никой не ги съди. Да не говорим,че почти всички съперници излизат с крайно дефанзивна тактика срещу тях, вчера една Германия беше наредила две линии по четири човека отзад, какво да кажем за отбори като Хондурас или Парагвай. Много хора подценяваха страшно испанците, предричаха сигурна загуба с по три-четири гола, но за съжаление тях ги нямаше след мача да напишат по някой ред за полуфинала . Аз лично съм безкрайно щастлив от успеха на испанците,за мен лично причините са комплексни-в момента наблюдаваме най-талантливото испанско поколение в историята(пример за това е играчи като Фабрегас, Силва, Торес, Рейна, Мата и т.н. са резерви), голяма част от тях играят от много години заедно в клубните си отбори и са напълно сработени, треньорът Висенте Дел Боске, който успя да направи невероятна тактическа дисциплина в отбора, и разбира се, за мен лично най-важната причина, за първи път от много години, националният отбор е обединен и всички са едно цяло, няма разделение на групички и т.н. Няма да забравя как вчера като Пуйол вкара гола, след това дадоха Рамос как го прегръща, и го целува от радост. Смятам,че Испания заслужи своето място на финала, а там шанса да вдигне купата е 50/50. За мен, в мач между холандци и испанци, не може да има фаворит, още повече,когато е финал на световно първенство