Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот DeyanFCK » 27 май 2010 19:23

AnalBreaker написа:
Лам е новият капитан на Германия

При липсата на Михаел Балак, защитникът на Байерн Мюнхен Филип Лам ще носи капитанската лента на Германия на Световното първенство в ЮАР.

„Билд” твърди, че именно той ще е наследникът на тежко контузения Балак. Това обаче ще е за кратко, тъй като веднага след като се възстанови и отново е готов облече националната фланелка, халфът на Челси ще си вземе лентата.

Другите кандидат-заместници на Михаел Балак за нов капитан на тима бяха Пер Мертезакер, Мирослав Клозе, Бастиан Швайнщайгер и Арне Фридрих, но националният селекционер Йоаким Льов реши да предпочете Лам.

Хер АналЦерщьорер, благодаря за инфото, ама по мои лични наблюдения всяка новина на жълтия "Билд" е предпоследна. Все пак предполагам, че наистина ще дадат лентата на Лами и това ми напомня на едно друго първенство, когато капитан на германците беше нисичък защитник - Аржентина'78 и Берти Фогтс. Тогава представянето обаче беше по-скоро разочароващо и дано сега не се стане така. Колеги, дайте да не копираме новини от разни съмнителни сайтове, а да пишем със свои думички ;)

Не си спомням кога за последно Германия е отивала на световно първенство с толкова много проблеми: разправията между Йоаким Льов с Фрингс и Кураний, самоубийството на Енке, шамара на Подолски по капитана Балак, контузиите на Балак, Адлер, Треш и Ролфес, отказът на ГФС предварително да удължи контракта на Льов, лошата форма на Клозе и Подолски, словестните акции на Леман, днес Томас Мюлер е паднал от маутинбайк и се е наранил... Проблем след проблема, мила моя майно льо... Да видим какво ще стане накрая.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 19:26

Имам усещането,че след толкова проблеми,накрая ще има празненства,но да видим :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 май 2010 19:33

Tомас Мюлер не се е контузил сериозно и ще играе :) DeyanFCK , още един съгражданин , фен на зловещия немски танк , газещ всичко по пътя си :twisted: :twisted: :mrgreen: Щеван Кунц от аватара ти съм го запомнил най-вече с гола му на Уембли срещу вечния враг - Англия 8-) 8-) Вярно е , че Йоги има доста проблеми , но мен това не ме плаши , немците на световно първенство обикновено завършват сред първите 4 , надявам се и сега да е така , 2-ри бяха в Япония и Корея , бронзови медалисти през 2006-та ,сега е време за 4-та титла , дори и последната резерва от тима ще си остави сърцето на терена , затова и ме кефят толкова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 19:38

Подкрепям ВикторчоИзображение.Имам удоволствието да познавам Деян лично,много готин човек ;) Някой път ще си направим разпивка в Русе :twisted: Какъв по-добър повод от 4-та Световна титла за Дойчланд 8-) ..... ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 май 2010 19:45

niki87 написа:Подкрепям ВикторчоИзображение.Имам удоволствието да познавам Деян лично,много готин човек ;) Някой път ще си направим разпивка в Русе :twisted: Какъв по-добър повод от 4-та Световна титла за Дойчланд 8-) ..... ;)

Абсолютно задължително Ники :mrgreen: А колегата Деян припомни за трагедията с Роберт Енке , немците трябва да играят и заради него на този Мондиал ,сигурен съм , че ще гледа там отгоре заедно с дъщеричката си , Бог да ги прости и двамата :( Иначе така като гледам , потокът на Германия е доста по-лесен , сериозните тимове конкуренти са Англия , Франция и Аржентина , все държави , с които Германия играе доста успешно :) Погледнете вторият поток - там са Бразилия , Испания , Холандия , Португалия , Италия , Дания - все много силни отбори :roll:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 19:52

Абе не е толкова лесен потока :? Инглишите ги остави,но Франция(Франк Рибери :oops: ) и Аржентина(Лео Меси :roll: ) са си сериозни противници...Дано имат късмет момчетата на Льов :geek:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 май 2010 20:03

Аз пък този път наистина смятам , че Англия има силен отбор , Капело много ги промени , но вродената им глупост пак ще се прояви и ще се прецакат сами :lol: :lol: Франция и Аржентина с тези треньори ме съмнява да имат успехи , иначе аржентинците имат убойствено нападение , но футболът е колективна игра , а и при тях ще има много скандали сигурен съм ;) При Германия проблемът е контузиите , както и че много играчи нямат необходимия опит на такива форуми , но аз смятам , че немският дух , дисциплина и себераздаване ще си кажат думата за пореден път :mrgreen: От немската група особено внимание за Сърбия , много силен отбор са , никакво подценяване към Гана също , смятам , че в началният мач ще има победа с 1:0 или 2:0 над Австралия :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 май 2010 20:25

Колеги, дайте да не копираме новини от разни съмнителни сайтове, а да пишем със свои думички ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=137567
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 май 2010 20:29

Ето нещо с мои думички: Напоследък се спряга името на Ибрахим Афелай за Хамбург. Смятате ли, че ще се впише в отбора. Забелязъл съм, че в Хамбург ценят доста холандците и винаги има по 2-3 в състава им. Според мен след като Ван Дер Ваарт се превърна в любимец на тамошните фенове, сега и Афелай има качествара и харизмата да го последва.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 май 2010 20:34

Хамбург само ще спечелят с привличането на Афелай ;)

Върни се в “Архив”