Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски договори Мартин Камбуров

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2010 10:21

Камбуров ще отиде в Локо Пловдив. Това според мен е почти сигурно. Връщаме си Иса и с него ще решаваме проблемите в атака.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 17 май 2010 10:33

bigbonusprize написа:Камбуров ще отиде в Локо Пловдив. Това според мен е почти сигурно. Връщаме си Иса и с него ще решаваме проблемите в атака.

Крайно време е да си върнеме Иса, иначе не бих се разсърдил ако и Камбура дойде :)
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 17 май 2010 10:35

ilsengard написа:Напоследък Томас ГАФчис доста често взе да се появява по медиите. Молете се контролния пакет акции да не попадне в неговите ръце, че още помним византийските му номера при първия му престой на Герена като президент. За вратарския му престой немога да кажа, защото не съм бил роден, но съм чувал че пускал много балански голове

бате само ти видях ника иии ми става ясно всичко .... престани да подкрепяш БАТКООF
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2010 11:07

И друг път съм го казвал ( писал ) .....тоя страхливец, да стои далеч от Левски !
20 пъти по добре ще е, да се налагат Сашо Киров и Иса ! ! !
Никога няма да го приема Камбуров .....може и да е добър футболист ....но да стои далеч от Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 17 май 2010 11:17

Не виждам нищо лошо и лафчис да се върне, не сме имали по атрактивен отбор от тогава ( може би само на мъри отбора )! Най хубавото беше че умее да продава играчи в европа, а не само по анадола или руската тайга! А за Камбуров в това положение в което сме мисля, че има място, може пък и вече да не го е страх да е начело на голям отбор! Само си направете сметката - Камбуров вкарвал само на слабите, ами то при нас сега няма кой и на тях да вкара ( основна причина да загубим толкова мачове )!!! Другото освен Гаджев в момента нямаме футболист който да умее да вкарва от статични положения ( пълен абсурд за всеки уважаващ себе си отбор ) и най-важното - ТРЯБВА НИ ИСТИНСКИ ТРЕНЕЬОР, а не рани коментатори от диема!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 11:19

Значи аз искам да кажа,че прекалено много го съдите Марто. Никой ли не може да откаже оферта от Левски или Цска? Или пък не е позволено? Айде стига глупости. Марто си е класа за България,но не мисля,че ще дойде при вас. Причината е,че просто не е обичан на "Герена". Той трябва да си дойде вкъщи. Там,където е обичан и където му се скандира името постоянно! На "Лаута"! Ако все пак дойде при вас,ще го разбера. Повечко пари,всяка година играе в ЕКТ,през 1-2 години е шампион или носител на купата. Все пак ако дойде при вас,то това ще ви повлияе само в положителна насока. А,и да не забравя. Честито 3-то място и успех в Лига Европа ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 17 май 2010 11:20

Ама Ники Димитров не трябваше ли да ходи в Арсенал, а Камбуров в Локо Пд? Нещо не ми се връзват нещата... :mrgreen:
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 11:36

Vonin написа:Ама Ники Димитров не трябваше ли да ходи в Арсенал, а Камбуров в Локо Пд? Нещо не ми се връзват нещата... :mrgreen:

Ники Димитров пък какво ще прави в Арсенал :mrgreen: :?:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2010 11:37

Boksiorcheto написа:Значи аз искам да кажа,че прекалено много го съдите Марто. Никой ли не може да откаже оферта от Левски или Цска? Или пък не е позволено? Айде стига глупости. Марто си е класа за България,но не мисля,че ще дойде при вас. Причината е,че просто не е обичан на "Герена". Той трябва да си дойде вкъщи. Там,където е обичан и където му се скандира името постоянно! На "Лаута"! Ако все пак дойде при вас,ще го разбера. Повечко пари,всяка година играе в ЕКТ,през 1-2 години е шампион или носител на купата. Все пак ако дойде при вас,то това ще ви повлияе само в положителна насока. А,и да не забравя. Честито 3-то място и успех в Лига Европа ;).

Значи, колега - прав си !
Добър футболист е ......спор няма !
Но Левски му предлага на 2 пъти .....и двата пъти отказа с мотива, че не бил сигурен ......дали ще е титуляр ? ! ?
Даже единият път, направо си беше отправил ултиматум !
Винаги съм го твърдял .... който го е страх да играе в Левски .....да не ходи на Герена !
Единодушен съм с твърдението ти .....че трябва да се върне при вас !
Лаута е неговият дом .......и на вас ще ви бъде много по полезен .....а и както каза ( написа в случая ) .....там ще е обичан !
Докато на Герена ......винаги ще има такива като мен, които никога няма да го харесаме ....колкото и гола да отбележи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 17 май 2010 11:56

Докато на Герена ......винаги ще има такива като мен, които никога няма да го харесаме ....колкото и гола да отбележи. ;)[/quote]

Ами то такива като тебе докараха отбора до това дередже! Ти сигурно много си харесваш миро антонов, баткоф? Кокала 100% не ти е харесвал!
Камбуров е класа над всички футболисти на ЛЕВСКИ В момента!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Върни се в “Архив”