Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс-Левски
какъвто съдия доиде отново ще сгреши на този мач 100% сигурен или ще свири Атон Генов или чужд съдия
Според мен мача в Ловеч е равен.Като левскар ми се иска естествено Левски да победи, само че не виждам как ще стане.Вярно е че и Литекс са слабички, но ние не ги превъзхождаме -това е проблема.За това ми се струва че най- вероятния завършек е хикса.То както е тръгнало шампионата става много странен.Може и Локо Сф да се намеси в борбата.От ЦСКА очаквах повече.все ми се струваше че с оглед на селекцията която направиха, те ще триумфират, но като ги гледах в Стара Загора е ясно че и те са гола вода.
-
- Контакти:
Колкото и да ми е болно и неприятно,но ще паднем,защото Гришата ще докара техен съдия,а и трябва да си наваксат,заради дадената на Левски дузпа.Само ЛЕВСКИ!!!
-
- Контакти:
Сравнявайки показаното от Левски, Литекс и цска, определено мога да кажа, че Левски е фаворит за титлата. Всички знаем, че когато отборът срещу теб играе с 10 човека в наказателното си поле само и единствено късметът определя дали мачът ще свърши 0:0 или 5:0. Затова аз не се притеснявам от показаното срещу Миньор. Вие обаче трябва да се притеснявате от мачовете си срещу Берое и Пирин, защото в тези мачове бяхте изцяло надиграни. За Литекс-Пирин особено няма две мнения по въпроса. А за мача в Стара Загора - факт е че беройци имаха 3 сто процентови положения и още толкова опасни атаки, което показа колко се трагични в защита. Вие от друга страна не направихте абсолютно нищо в нападание, само 2 мелета в последните 10 минути на мача. Единственото ми притеснение идва от Локото, но при тях хубавото е, че не са постоянни и очаквам да загубят доста точки, въпреки добрата им игра.
mor написа:Според вас феновете на отборите в челото дали биха подкрепили Левски,въпреки ,че не го обичат, а поради факта че за всички "освен за Литекс" е по изгодно победа на сините?
Това за "подкрепата" към вас от феновете на другите отбори е в сферата на научната фантастика, особено след вчерашния пресен като впечатления мач.

А за "изгодното" - не знам защо така мислиш, аз смятам че най-изгоден за нас е равния резултат и понеже и двата отбора са еднакво слаби към момента - най-вероятния резултат е именно равния

Апропо - какво стана със заканата на Батков от есента че пролетта на левски ще им свирят само чужди съдии?!!
http://www.dnevnik.bg/sport/2009/11/28/ ... che_vadia/

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
MuFc1878 написа:Трудно мога да дам прогноза. И двата отбора не показват никаква стойностна игра. Двубоят си е 1Х2. Само съдията да не играе главна роля
Най-точното мнение.И да няма пак плюене срещу БФС и СК след мача,най-добре ще е да се ангажира чуждестранен съдия,дори и мароканец

- captain_drifuss
- Контакти:
mor написа:Мнениеот captain_drifuss на 08 Мар 2010 09:02
какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. лефски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!
Въпросът към темата ми е съвсем друг...
Да отговоря тогава още по-конкретно Литекс- Левски 2-0
-
captain_drifuss написа:mor написа:Мнениеот captain_drifuss на 08 Мар 2010 09:02
какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. лефски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!
Въпросът към темата ми е съвсем друг...
Да отговоря тогава още по-конкретно Литекс- Левски 2-0
Незнам как така смяташ, че ЦСКА ще спечели срещу Левски ?
Това са най сигурните 3 т. в програмата на "Сините" !
От посочените мачове.....Левски няма да загуби нито един !
Като със сигурност ще спечелят....и то убедително срещу "Червените" !
От другите два мача....аз виждам поне 4 т. !
При положение, че Литекс е купил титлата за сезон 2009/2010 какво има да коментирате този мач?

-
Що се отнася конкретно до мача С Литекс .......абсурд е Левски да загуби !
Но и равният не ни върши особенно работа....въреки, че е вариант все пак !
Така, поне ловчанлии няма да избягат с още три точки.
Смятам обаче, че ще се получи като миналогодишният двубой.....тоест ще спечелим с 2:1 !
Но и равният не ни върши особенно работа....въреки, че е вариант все пак !
Така, поне ловчанлии няма да избягат с още три точки.
Смятам обаче, че ще се получи като миналогодишният двубой.....тоест ще спечелим с 2:1 !