Прекалено много преекспонирате нещата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

POPCORN написа:Всеки има правото да избира какво да прави. Аз лично не се интересувам от тези неща. Решил си да пратиш СМС, хубаво. Няма да съм този, който ще ти държи сметка. Направил си каквото смяташ за редно. Не разбирам, защо трябва да се стига до всичките тези разправии, около едно (за мен) глупаво гласуване и да се държи "остър тон" от теб и още няколко човека...
ми още няколко човека понагоре говорят как тия където са пратили смс са супер прости и тъпи и комплексирани.аз кво да седя и да им се радвам.и другото което ме дразни тука никой не е прочел правилата на играта, обаче всеки коментира!и веднаг хули телевизията, ама като ви предават мачовете, що не ги хулите?

fabregas_949 написа:POPCORN написа:Всеки има правото да избира какво да прави. Аз лично не се интересувам от тези неща. Решил си да пратиш СМС, хубаво. Няма да съм този, който ще ти държи сметка. Направил си каквото смяташ за редно. Не разбирам, защо трябва да се стига до всичките тези разправии, около едно (за мен) глупаво гласуване и да се държи "остър тон" от теб и още няколко човека...
ми още няколко човека понагоре говорят как тия където са пратили смс са супер прости и тъпи и комплексирани.аз кво да седя и да им се радвам.и другото което ме дразни тука никой не е прочел правилата на играта, обаче всеки коментира!и веднаг хули телевизията, ама като ви предават мачовете, що не ги хулите?
Факта, че са тръгнали да обиждат, на абсолютно никаква основа, достатъчно говори за тях. Не е нужно да падаш на тяхното ниво. Само ти си държиш сметка за действията. Относно мачовете, както още много хора, отдавна съм спрял да гледам български мачове.
Red_Pride написа:Който има възможност да ходи по стадионите
иначе аз казвам К.Р за РИНГ
POPCORN написа:еми ти си спрял, а ма по-голяма фенове в България ги гледат.И съм си мечтал един ден да станем като Англия да мога да гледам всеки мач от първенстото.затова като ринг го направиха това им се кефя!никой друг не посмя.пък не се знае и дали ще си върнат инвестииците!Така че тука да ми ги хулите затова е доста глупаво!Ринг не веднъж е доказвала че иска да помага на Бг футбол, в тая анкета съм обеден че има само добри мисли.
niki87 написа:Red_Pride написа:Който има възможност да ходи по стадионите
иначе аз казвам К.Р за РИНГ
И аз не сЪм сЪгласен с тази инициатива,обаче не разбирам защо толкова се напада телевизията при положение,че дават толкова много футбол за който не плащаме и 1 стотинка.

POPCORN написа:еми ти си спрял, а ма по-голяма фенове в България ги гледат.И съм си мечтал един ден да станем като Англия да мога да гледам всеки мач от първенстото.затова като ринг го направиха това им се кефя!никой друг не посмя.пък не се знае и дали ще си върнат инвестииците!Така че тука да ми ги хулите затова е доста глупаво!Ринг не веднъж е доказвала че иска да помага на Бг футбол, в тая анкета съм обеден че има само добри мисли.
 Фактът, че са дали повече пари за телевизионни права и че дават повече мачове пряко не им дава правото да поставят абсурдни анкети. Аз лично не искам да гласувам, най-малкото, че въпросът не е зададен честно и справедливо. Ами ако не съм фен на ЦСКА или Левски? Какво правим? Ами ако съм върл ултрас на - примерно - Вихър Горубляне как мога да подкрепя моя отбор? Това е абсурдно!
 Фактът, че са дали повече пари за телевизионни права и че дават повече мачове пряко не им дава правото да поставят абсурдни анкети. Аз лично не искам да гласувам, най-малкото, че въпросът не е зададен честно и справедливо. Ами ако не съм фен на ЦСКА или Левски? Какво правим? Ами ако съм върл ултрас на - примерно - Вихър Горубляне как мога да подкрепя моя отбор? Това е абсурдно! И всяка подобна "закачка" води до всевъзможни извращения и простотии, не знам дали това нещо прави впечатление.
 И всяка подобна "закачка" води до всевъзможни извращения и простотии, не знам дали това нещо прави впечатление.PFC Litex написа:Тъй като феновете на Левски и ЦСКА се чувствате обидени на ринг за тази анкета, а и някой излязоха вече с декларации предлагам да излезте с нова декларация, че не желаете мачовете на Левски и ЦСКА да бъдат предавани директно в знак на протест и също така, че не желаете клубовете ви да получават пари от ТВ права, съгласни ли сте?
Прекалено много преекспонирате нещата.

DamonHill написа:За пореден път голямо 'браво' на автора. Човекът се аргументира по безупречен начин, и не само в отварящото темата мнение, а и в последващите. Моето мнение съвпада в пълна степен.
На Popcorn само бих отговорил, че изобщо не ме вълнува дали Ринг ще вземат 20-30-50 бона от това преброяване или не, съответно 20 или 30 стотинки от мене. Въпросът е, че с такива инициативи омразата между футболните фенове и изобщо между хората в България няма да стане по-малко и медиите имат своята сериозна роля в това. До преди години смятах, че Дарик и Ринг правят изключение, но след подобни изпълнения ги смятам за част от цялата кочина наред с вестниците, канал3 и прочие.
Не виждам как скоро спортът, медиите, които го отразяват и феновете ще се измъкнем от калта, в която сме затънали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта