sixtynine написа:Тия излезнат ли с титулярите, резултата от мача с Кипър ще ни се види приемлив направо
И аз така мисля, но няма да стане така, защото :
"“Шахтьор” без 10 национали срещу нас
Публикувана: Сряда, 11-ти Ноември 2009, автор: 24 Часа; прочитания: 71; коментари: 0
Носителят на последното издание на Купата на УЕФА "Шахтьор" (Донецк) ще е без цял отбор от национали срещу България на Мъри Стоилов утре вечер.
7 са призовани в селекцията на Украйна за баражите за световно срещу Турция. Това са вратарите Пятов и Худжамов, четирима защитници - Василий Кобин, Александър Кучер, Вячеслав Шевчук и Ярослав Ракицкий, и халфът Алексей Гай. Разван Рац ще пътува с Румъния за спаринг с Полша на съотборника му Мариуш Левандовски, който изненадващо не бе извикан за поляците. Капитанът Дарио Сърна трябва да играе за Хърватска срещу Лихтенщайн.
Томас Хюбшман от Чехия ще бие път до ОАЕ за контрола с местния клуб “Ал Ахли”. Треньорът на "Шахтьор" Мирча Луческо обаче ще разполага с петима бразилци."
инфо от в. "24часа"
Тия петима бразилци ме тревожат - Жадсон, Илсиньо, Фернандиньо, Луиш Адриано и петия, който едва ли ще играе - Уилиян.....
Не знам дали и Джулиус Агахова ще играе....

И нещо интересно - никой от вратарите на "Шахтьор" тази година не е пожелал да играе с №1, а няма и №2 - номерата с които играят картотекираните в състава играчи започва от №3.
След като и двамата им вратари са викнати в националния - вероятно срещу нас ще пази ветерана Юрий Вирт, който играе с №35, вероятно защото е на 35 години