Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009

Мнениеот Делибаш » 05 сеп 2009 11:47

Единственият ни шанс е да ни подценят яко!!! Хубавото е, че още са в началото на първенството и нямат Рикелме в състава!... Реално не можеме да се надиграваме с тях, затова трябва да "стискаме халките" :oops: и, ако ни върже по някое време, "да водиме в плен"! ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 05 сеп 2009 13:47

Делибаш написа:Единственият ни шанс е да ни подценят яко!!! Хубавото е, че още са в началото на първенството и нямат Рикелме в състава!... Реално не можеме да се надиграваме с тях, затова трябва да "стискаме халките" :oops: и, ако ни върже по някое време, "да водиме в плен"! ;)

При тия разширени халки не знам как ще устискате , много секс ви се събра последните години.
пък и мисията на Лефски не е ли да радва с правилна , нападателна игра?
:D
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 05 сеп 2009 13:56

powerkroky написа:
Делибаш написа:Единственият ни шанс е да ни подценят яко!!! Хубавото е, че още са в началото на първенството и нямат Рикелме в състава!... Реално не можеме да се надиграваме с тях, затова трябва да "стискаме халките" :oops: и, ако ни върже по някое време, "да водиме в плен"! ;)

При тия разширени халки не знам как ще устискате , много секс ви се събра последните години.

Вие пък, след пургатива "Динамо", тотално "осрахте" всичкото медийно пространство!!! В началото сигурно ви е било гот, че се облекчихте, но природните закони са неумолими!... Следва обезводняване!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 05 сеп 2009 14:30

powerkroky написа:При тия разширени халки не знам как ще устискате , много секс ви се събра последните години.

Научи се да пишеш името на Апостола правилно бе чорбар. 2ро стига грухтя в нашия форум - имате си ваш. ТУКА НЯМАТЕ РАБОТА!!!!!
Изображение

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 05 сеп 2009 14:59

DukeUnv , требе да се засрамиш , ти редовно грухтиш в нашият форум , пък сега другите ти пречат . Двоен аршин виждам , типично.
По въпроса с имета на Апостола пояснявам за последно . То е свято и ВИНАГИ го пиша правилно . Има само един Левски, той е на всички и не може да се използва за частна употреба . Всеки койте НЕ Е Левски е Лефски . Като си изберете приемливо име на клубчето проблеми няма да има. :)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 05 сеп 2009 15:37

powerkroky написа:DukeUnv , требе да се засрамиш , ти редовно грухтиш в нашият форум , пък сега другите ти пречат . Двоен аршин виждам , типично.
По въпроса с имета на Апостола пояснявам за последно . То е свято и ВИНАГИ го пиша правилно . Има само един Левски, той е на всички и не може да се използва за частна употреба . Всеки койте НЕ Е Левски е Лефски . Като си изберете приемливо име на клубчето проблеми няма да има. :)

Интересно кога всеки ден пиша у вашето форумче ама айде.. Един, два пъти съм писал там и то не с цел заяждане, ама какво да ти обяснявам.. :? Относно името на нашия отбор - отбора ни е кръстен на Васил Левски ако не знаеш, така че името ни e от него. ;)
Изображение

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 сеп 2009 20:25

иска ми се срещу виляреал да не загубим. Прогнозата ми е 0;0. Ето и моят състав за мача с испанския отбор: Вратар Петков. Защитници; Миланов, Топчо, рабех и минев. Полузащитници; зе, бардон, тасевски и Йовов. Нападатели: Кръстофчев и ортега.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2009 20:45

ЛЕВСКАРКА написа:иска ми се срещу виляреал да не загубим. Прогнозата ми е 0;0. Ето и моят състав за мача с испанския отбор: Вратар Петков. Защитници; Миланов, Топчо, рабех и минев. Полузащитници; зе, бардон, тасевски и Йовов. Нападатели: Кръстофчев и ортега.

Сиси ,Еньо се пише с "В" КръстоВчев .Цункам те миличка

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 06 сеп 2009 21:42

ЕМИЛ написа:
ЛЕВСКАРКА написа:иска ми се срещу виляреал да не загубим. Прогнозата ми е 0;0. Ето и моят състав за мача с испанския отбор: Вратар Петков. Защитници; Миланов, Топчо, рабех и минев. Полузащитници; зе, бардон, тасевски и Йовов. Нападатели: Кръстофчев и ортега.

Сиси ,Еньо се пише с "В" КръстоВчев .Цункам те миличка

Оппааа, тука има и възрастни хора!... Съобразявайте се, не им правете скомина! ;) :geek:

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Мнениеот Nikson » 07 сеп 2009 00:12

Вижте бе хора! Дори и да се повтори като в групата от шампионската лига с нито една победа и само 1 гол(и то на Челси) отбора си е пак СИН и пак Любим! В добро и зло ние сме левскари!
Все пак си мисля че ще успеем да направим нещо сензационно в нащата група и ще продължим и след груповата фаза на Лига Европа.
P.S. Така ми се иска този голям талант Гошо Христов да се отпуши и да вкарва както си знае. Иска ми се и да започнат да играят като големите грандове с ударите от 30-40 метра да застрелват противниковите вратари.
Стига с тези опити да влезем във вратарското поле за да отправим удар, евала на Гаджев и Бардон те това с далечните го умеят и не се претесняват да го правят но другите... ? !?

Синя кръв в Сини вени към Синьо сърце за синият отбор Левски !
Nikson™
Изображение

Върни се в “Архив”