Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Делибаш написа:Единственият ни шанс е да ни подценят яко!!! Хубавото е, че още са в началото на първенството и нямат Рикелме в състава!... Реално не можеме да се надиграваме с тях, затова трябва да "стискаме халките"и, ако ни върже по някое време, "да водиме в плен"!
powerkroky написа:Делибаш написа:Единственият ни шанс е да ни подценят яко!!! Хубавото е, че още са в началото на първенството и нямат Рикелме в състава!... Реално не можеме да се надиграваме с тях, затова трябва да "стискаме халките"и, ако ни върже по някое време, "да водиме в плен"!
При тия разширени халки не знам как ще устискате , много секс ви се събра последните години.
пък и мисията на Лефски не е ли да радва с правилна , нападателна игра?
:D
powerkroky написа:При тия разширени халки не знам как ще устискате , много секс ви се събра последните години.
пък и мисията на Лефски не е ли да радва с правилна , нападателна игра?
:D
powerkroky написа:DukeUnv , требе да се засрамиш , ти редовно грухтиш в нашият форум , пък сега другите ти пречат . Двоен аршин виждам , типично.
По въпроса с имета на Апостола пояснявам за последно . То е свято и ВИНАГИ го пиша правилно . Има само един Левски, той е на всички и не може да се използва за частна употреба . Всеки койте НЕ Е Левски е Лефски . Като си изберете приемливо име на клубчето проблеми няма да има.
ЛЕВСКАРКА написа:иска ми се срещу виляреал да не загубим. Прогнозата ми е 0;0. Ето и моят състав за мача с испанския отбор: Вратар Петков. Защитници; Миланов, Топчо, рабех и минев. Полузащитници; зе, бардон, тасевски и Йовов. Нападатели: Кръстофчев и ортега.
ЕМИЛ написа:ЛЕВСКАРКА написа:иска ми се срещу виляреал да не загубим. Прогнозата ми е 0;0. Ето и моят състав за мача с испанския отбор: Вратар Петков. Защитници; Миланов, Топчо, рабех и минев. Полузащитници; зе, бардон, тасевски и Йовов. Нападатели: Кръстофчев и ортега.
Сиси ,Еньо се пише с "В" КръстоВчев .Цункам те миличка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта