Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: Дебрецен ще бори Левски с трима нови национали

Мнениеот Miro » 11 авг 2009 11:14

Бе дано не ги подцените,а щом са стигнали до там ритнитопковците са добри

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 11 авг 2009 11:23

При тази дълга скамейка която имаме,първо трябва да продадем няколко играча и тогава да купуваме.Лично моето мнение е,че на този етап няма нужда от нови играчи.Просто в момента момчетата трябва да се мотивират и раздават максимално на терена,а те имат какво да покажат.Относно Дебрецен не трябва да изпадаме в някакви истерии.Шансовете са 50:50 и за двата отбора.Положителното при нас е ,че от психологическа гледна точка ще сме спокойни и разкрепостени и по този начин можем да си играем играта.А се надявам и времето да е хубаво и да напълним Герена по шевовете.В крайна сметка за всеки мач на Левски трябва да сме оптимисти и никога песимисти.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2009 11:33

azata написа:При тази дълга скамейка която имаме,първо трябва да продадем няколко играча и тогава да купуваме.Лично моето мнение е,че на този етап няма нужда от нови играчи.Просто в момента момчетата трябва да се мотивират и раздават максимално на терена,а те имат какво да покажат.Относно Дебрецен не трябва да изпадаме в някакви истерии.Шансовете са 50:50 и за двата отбора.Положителното при нас е ,че от психологическа гледна точка ще сме спокойни и разкрепостени и по този начин можем да си играем играта.А се надявам и времето да е хубаво и да напълним Герена по шевовете.В крайна сметка за всеки мач на Левски трябва да сме оптимисти и никога песимисти.

Нали се сещаш, че това с психологическото предимство важи и за тях, така че не виждам какво се изтъква :roll: И те няма да свършат ако отпаднат от нас, така че това не е предимство ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: С Левски в Будапеща

Мнениеот delpi » 11 авг 2009 11:36

SAMP написа:
LevskiFeen написа:мамка му баш тогава съм на море иначи с колата 7 души и ше се върже тънко

да не караш маршрутка :lol: 7 души???

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 авг 2009 11:38

Mariyan Milanov написа:Г-н Батков каза в телевизя Рингбг,че отбора ако се нуждае от трансфери може да вземе 1 2 или 3 но г-н директора Георги Иванов каза, че отбора няма нужда от трансфери. Аз мисля обаче, че със сигурност Живко ще го продадът и трябва класен десен защитник !

Това дето Гонзо го казва е формалност наложена му от мустака.Няма отбор,който да няма нужда от още класни играчи. Няма такъв.А на нас наистина ни трябват. Същата история,гледахме преди мача с Тампере.Батков в признак на небивала щедрост се натискаше да купува,а Стоилов обясняваше как не иска нови играчи. Резултата всички го видяхме. Истината е,че и сега Борат не иска да дава пари и използва Гонзо за прикритие. А,ето ,че унгарците се готвят стабилно.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2009 11:57

Мен малко ме плаши статистиката на бг отборите срещу унгарци, а във футбола, тя е нещо много важно във футбола. Иначе и Стоичков да привлекат ако играят както си знаят ще ги отвеем като куцо пиле домат. Само Левски!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 11 авг 2009 12:01

По принцип така се прави, като знаеш че имаш реален шанс за 10-тина милиона евро, инвестираш 2 милиона за да достигнеш 10-те. С трици маймуни не се ловят!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 11 авг 2009 12:17

Аз пък си мисля, че класните футболисти вече отдавна са трансферирани и някой да говори за супер попълнения в последния момент е меко казано несериозно! Ако бяха толкова добри, въпросните 3-ма футболисти вече щяха да са част от някой немски, испански, френски и т.н. отбор! Факта, че идват в Унгария означава, че не са чак толкова страшни! Това е нещо като преминаването на Ортега от Славия в Левски.... А и ако ще се плашим от унгарския шампион, къде изобщо сме тръгнали?! При правилна тактика и тотално себераздаване ще ги отстраним! И разбира се - ние трябва да сме на стадиона и да подкрепяме до последната секунда на мача, така че на унгарците да им пари под краката !!! ;)

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 11 авг 2009 12:23

Дебрецен определено знаят как се играе футбол. Гледах мача им с Калмар, бяха на едно ниво и двата отбора. Мисля, че в много малко аспекти унгарският шампион не може да се сравнява с нас. Шансовете са 55:45 за Левски.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 11 авг 2009 12:24

Ясно е, че Ганьо е голям хитрец. В това спор няма.
Обаче аз лично вече не искам трансфери. Няма за кога да купуваме и тепърва да се аклиматизират и обиграват. Трансфери се правят след края на сезона преди отбора да е започнал подготовка. Мисля, че имаме играчи, които ако се раздадат на 100%, ще отстраним Дебрецен! Всичко зависи от треньора и самите играчи! Разбира се и от подкрепата на феновете... само Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”