Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
След Баче Моуриньо Рома съвсем затъна.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Любопитно как точно пък Манчини ще поеме Рома, след като е бивш играч и треньор на Лацио :lol: Феновете жив ще го изядат ;)

bubka написа:След Баче Моуриньо Рома съвсем затъна.
По-интересното е, че на Де Роси дадоха един куп пари, в пъти повече за един джам, отколкото на Моуриньо за целия му период. Аз като говорех, че с тая жалка сбирщина извлича повече от максимума, тука някои експерти се смееха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Моуриньо изтисква футболистите си за две години и след това не могат да си поемат въздух две години.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Така е изстискал Реал до май 2013, че една година по-късно взеха без въздух ШЛ и КнК.
Че Моу взима физически и психически максимума на своите отбори е факт. Но това е проблем само когато имаш къс състав. В Рома той имаше къс състав, главно защото за две години похарчи към 2м евро и ги крепеше със свободни трансфери и някакви умрели наеми. Отделно че два сезона игра на макс и в ЕКТ, вместо да подтичват за здраве и единия мач на седмица да им отпадне.
Ако се беше роден и съответно станал мениджър 10-15 години по-рано (при доста по-малко мачове и съвсем друг тип хора, с които да работи) щеше да говорим за него като за най-великия в историята. Не че постигна малко, но след втория период в Челси сякаш вече не е същото за него.
Ако се беше роден и съответно станал мениджър 10-15 години по-рано (при доста по-малко мачове и съвсем друг тип хора, с които да работи) щеше да говорим за него като за най-великия в историята. Не че постигна малко, но след втория период в Челси сякаш вече не е същото за него.

Що не го вземете в Милан!? Ще изстиска всичко, най-вече бъдещата си неустойка.
Е трябваше когато отиде при братчедите, сега вече няма смисъл.