Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Capitana_Puyol
Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Тия лемури от Пилзен вече не се учудвам защо отпаднаха от ЦСКА миналата година. Ебем ти ботлърите. Смътно си спомням че преди няколко сезона пак се орезилиха срещу някакви слабаци...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
-
Capitana_Puyol
Тоя Борян таман да го похваля как спаси дузпата, и веднага след това се осра...ахахахаха.
Capitana_Puyol написа:Тоя Борян таман да го похваля как спаси дузпата, и веднага след това се осра...ахахахаха.
Просто не я видя!
- Udoji90
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:Тия лемури от Пилзен вече не се учудвам защо отпаднаха от ЦСКА миналата година. Ебем ти ботлърите. Смътно си спомням че преди няколко сезона пак се орезилиха срещу някакви слабаци...
Просто Карабах са корави ко**лета. Отстраниха Цюрих и Ференцварош, а и в първия мач гледам, че са разсипали Пилзен като владение и удари, въпреки че статистиката понякога лъже. За мен не би било изненада, ако продължат. Иначе Виктория отстраниха с 2 победи Шериф, едва ли са толкова слаби. ;)
Браво на Макаби, след почивката всичко почва отначало.
Последна промяна от Udoji90 на 23 авг 2022 22:55, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Capitana_Puyol написа:Интересни реванши тая вечер. В уж най-решения сблъсък очаквам украинските герои от Динамо Киев да направят нещо. Преглеждал съм им евромачовете в миналото, принципно трудно отпадат на елиминации, може да се каже че са евробоеца на Украйна с 2 полуфинала в КЕШ и 2 купи на Уефа и КНК.
Азовците хич не ги бива, брат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Capitana_Puyol
За съжаление Динамо не можа да се противопостави адекватно. Играят практически без основни играчи от миналия сезон (най-вече чужденците), нямаше как да направят и пълноценна подготовка по обясними причини. Хубаво е че първенството на Украйна стартира отново въпреки продължаващите военни действия, и ще могат да влязат в ритъм за групите на ЛЕ.
П.С. Металист Харков са крайно-десните в Украйна, не Динамо. Пак не си в час, бубо.
П.С. Металист Харков са крайно-десните в Украйна, не Динамо. Пак не си в час, бубо.
-
Capitana_Puyol
Борянчо пак се осра в началото на второто полувреме, добре че отмениха гола на евреите...
Малиии, тоя Павков как си я набута. Ще го поръчат ултрасите на ЦЗ ми се струва, дано не стане като Ескобар...
Малиии, тоя Павков как си я набута. Ще го поръчат ултрасите на ЦЗ ми се струва, дано не стане като Ескобар...
Мавис Чибота ще чуе химна на ШЛ!
Славия Прага директно ли са с групите?
miro_rz написа:Мавис Чибота ще чуе химна на ШЛ!
Те са в ЛК.
- Udoji90
- Контакти:
Жалко за Карабах, но съм доволен за Макаби.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...